İçinde boru şeklinde delik olan tamponlar varmış onlardan mıydı acaba??
ya kizlar amaliyat olanlara bi sorum var,en cok tamponlari cikarirken insanin cani aciyor diyolar ama simdi artik eskisi gibi tampon kullanilmiyormus,bantlar varmis onlari yapistiiyorlarmis artik dogru mu bu..bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim
arkadaşlar benim kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var ufuk bilkaya ameliyat olsam onunla beraber bi kbb uzamanıda girecekmi ameliyata benimle aynı durumda olanlar varmı
Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan
Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım evet doğru duymuşsun, en çok tamponlar çıkarılırken acı duyuyorsun. Ama bu acı da öyle abartılıcak bir acı değil gerçekten. Zaten bir an önce çıksın istediğim için o acıyı hissetmedim bile ben:) ama sonrasında öyle bir nefes almaya başlıyorsun ki, oksijen çarpıyo resmen
Beni de CARPSIN ARTIK SU OKSIJENNN YAA
arkadaşlar benim kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var ufuk bilkaya ameliyat olsam onunla beraber bi kbb uzamanıda girecekmi ameliyata benimle aynı durumda olanlar varmı
Bende kemik egriligi, et buyumesi ve burnun dısında yamukluk vardı. 2 hafta once amelliyat oldum. Tamponlar alındıgından beri cok rahat nefes alıyorum arada kabuklanma dolayısıyla tıkanlıklık oluyor o kadar.
Bende kemik egriligi, et buyumesi ve burnun dısında yamukluk vardı. 2 hafta once amelliyat oldum. Tamponlar alındıgından beri cok rahat nefes alıyorum arada kabuklanma dolayısıyla tıkanlıklık oluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?