Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

İçinde boru şeklinde delik olan tamponlar varmış onlardan mıydı acaba??

senin dediğin boru şeklinde olanlar silikon tampon canım . Cemil beyin kullandığı en küçük boy sünger tampon onun dışında tampon kullanmıyor. ameliyattan sonraki gün o tamponu çkarıyor.Hiç bir sıkıntısı yok

arkadaşlar benim kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var ufuk bilkaya ameliyat olsam onunla beraber bi kbb uzamanıda girecekmi ameliyata benimle aynı durumda olanlar varmı

nısan ayı ıcınde amelıyat olmak ıstıyorum.dr. secımı kafamı karıstırıyor.guvenılır ısının ehlı olan bır dr a kendımı teslım etmek ıstıyorum yardım edın

aarkadaşaım öncelikle geniş çaplı bi arştırma yap derim..ve en önemlisi sen nasıl bi burun istiyosun buna karar ver. ben hüseyin altun a oldum memnununm şimdilik tavsiye ederim..

en önemlisi bu aşamada doktorka hasta arasındaki iletişim ve iki tarafın birbirini anlamaıs bnece,doktor araştırırken dikkeat edecğin noktalar bence..

ya kizlar amaliyat olanlara bi sorum var,en cok tamponlari cikarirken insanin cani aciyor diyolar ama simdi artik eskisi gibi tampon kullanilmiyormus,bantlar varmis onlari yapistiiyorlarmis artik dogru mu bu..bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim

canım evet doğru duymuşsun, en çok tamponlar çıkarılırken acı duyuyorsun. Ama bu acı da öyle abartılıcak bir acı değil gerçekten. Zaten bir an önce çıksın istediğim için o acıyı hissetmedim bile ben:) ama sonrasında öyle bir nefes almaya başlıyorsun ki, oksijen çarpıyo resmen

arkadaşlar özellikle burnunuzla ilgili sağlıksal bir probleminiz varsa mutlaka bir KBB'ciye ameliyat olun derim. Çünkü böyle durumlarda gerçekten bir doktorun odaklanması gereken yer burnun dış görünüşnden çok içi. Bunu da en iyi KBB uzmanları bilir diye düşünüyorum ben. Aynı zamanda plastik tecrübesi de varsa, korkulucak bişey yok. Eğer istanbuldaysanız Emre İlhanı tavsiye ederim. mutlaka bir görüşün.

arkadaşlar benim kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var ufuk bilkaya ameliyat olsam onunla beraber bi kbb uzamanıda girecekmi ameliyata benimle aynı durumda olanlar varmı

canım ben de seninle aynı durumdaydım. çok ciddi bir kemik eğriliğim ve burun etlerim vardı. hatta ameliyatın tam 5 saat sürdü. bu yüzden mutlaka ama mutlaka bir KBB'ci de olsun ameliyatta. ya da doğrudan bir rinoplasti konusunda da deneyimli bir KBB doktoru yapsın. İzmirdesin galiba, Ufuk Bilkay İzmirde bir doktor diye hatırlıyorum. İzmrdeysen Fazıl Apaydını da tavsiye ederim. İyi bir KBB'ci.

ya burnun çok güzel doktora nasıl anlattın böyle olsun diye

çokgüzel olmuş dr nasıl anlattınız istediğinizi bide eski hali varsa çok merak ettim
eklermisinizlütfen

Beni de CARPSIN ARTIK SU OKSIJENNN YAA

"Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için tıklayınız" diye bir ibare çıkıyor.. bunun anlamı ne? hangi alt başlıktan konuya ulaşılıcak. Biri aydınlatabilir mi lütfen

umarım herkes istediği güzel brna kavusur en kısa sürede..yeni fotolarımı görmek isteyenler albüme bakabilir.Bir Yakup Avşar eseri :)

herkese selamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum burun estetiği için ii bir doktor arıyorum we yeni burnuyla mutlu olan arkların fotolarını gömek istiyorum fotolara nerden bakılıyo bi yardımcı olsanız be dostlar:)

cok guzel olmus ama ben fotoları goremıyorum yenı uyeyım nasıl yollayabılırsın bana

Bende kemik egriligi, et buyumesi ve burnun dısında yamukluk vardı. 2 hafta once amelliyat oldum. Tamponlar alındıgından beri cok rahat nefes alıyorum arada kabuklanma dolayısıyla tıkanlıklık oluyor o kadar.

Bende kemik egriligi, et buyumesi ve burnun dısında yamukluk vardı. 2 hafta once amelliyat oldum. Tamponlar alındıgından beri cok rahat nefes alıyorum arada kabuklanma dolayısıyla tıkanlıklık oluyor o kadar.

Eğer doktorun okyanus suyu ve krem gibi birşeyler verdiyse düzenli olarak kullanırsanız o kabuklanmalardan çok çabuk kurtulursunuz

ne guzel ya atlattmısın burun badıresını:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…