- 13 Temmuz 2011
- 144
- 29
- 98
Merhaba Arkadaslar
ben gecen sene Naci beyle gorustum ama emin olamadim . Gosterdigi fotograflardan emin olamadim desem daha dogru olur . Dogal olmasindan yanayim ama cok da duz bi burun da yakismiyor o da belli oluyor bence .
Ahmet Karacalar'a ve Naci Bey' e ameliyat olan var mi ?
doktor Muhammet Dilber'e ameliyat oldum ve burnumdan da doktorumdan da cok memnunum eger istanbuldaysanız tavsiye ederim kendisi cok ıyı bır doktordur
İlkinde Onep de yaptırdım Onur Erol yalnız beğenmedim.Daha sonra Doç.Dr. CENGİZ AÇIKEL Acıbadem Hastanesi. (Albümümde var)
Bende agustosta Baris Cakir a ameliyat oldum hem yandan hemde onden goruntusunden memnunum profilimde foto var
doktor Muhammet Dilber'e ameliyat oldum ve burnumdan da doktorumdan da cok memnunum eger istanbuldaysanız tavsiye ederim kendisi cok ıyı bır doktordur
kızlar pardon yanlış oldu 1,5 ay dicektim:)
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Dr. Yusyf Can çok başarılı ellerinden saygıyla öpüyorum.... Başarılı bir sonuç
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
harikada bir de benim fotoları görme hakkım olsa super olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?