Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

selam arkadaşlar 2 ay önce izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum çok memnunum tavsiye ederim.albümde resimlerim var bakabilrsiniz.

Merhaba Arkadaslar
ben gecen sene Naci beyle gorustum ama emin olamadim . Gosterdigi fotograflardan emin olamadim desem daha dogru olur . Dogal olmasindan yanayim ama cok da duz bi burun da yakismiyor o da belli oluyor bence .

Ahmet Karacalar'a ve Naci Bey' e ameliyat olan var mi ?

Ben Naci Bey' e oldum

Ben de kaydırak gibi burun ucu havada , burun sırtı oyuk burun sevmiyorum. Öyle doğal olmayacaksa fındık burun demeyiversinler. İstemiyorum burnuma bakan hmm.. estetik desin.. Ama forumun geneli bu tarz burunlardan hoşlanıyor sanırım Ayrıca Naci Bey'e hafif bir kavis istediğini söyleseydin sana fikrini söylerdi.

Tabi estetik göreceli bir kavram. Biri için çok güzel olan, diğeri için felaket olabiliyor

Bu araştırma sürecinde sana kolaylıklar dilerim arkadaşım..

doktor Muhammet Dilber'e ameliyat oldum ve burnumdan da doktorumdan da cok memnunum eger istanbuldaysanız tavsiye ederim kendisi cok ıyı bır doktordur

doktor Muhammet Dilber'e ameliyat oldum ve burnumdan da doktorumdan da cok memnunum eger istanbuldaysanız tavsiye ederim kendisi cok ıyı bır doktordur

siz ameliyat olalı ne kadar oldu acaba? muhammet beyin yaptığı burunlarda sonradan sorun cıkıyormu dıye merak ediyorum, bende onunla göruştum ama henuz karar veremedim, ameliyat sonrası mua.lerde tekrardan ucret alıyormu bıde ben bunları sormayıunutmuşumda kendisine!

tuba92 merhaba,

Nefes alma problemin var mı acaba? Ne zaman ameliyat oldun ve ücreti ne kadar? Bilgi verirsen çok sevinirim.
Teşekkürler.

benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan

arkdaşlık isteği gönderdim ve fotoğraflarınızı görmeyi çok istiyorum, karar verme aşamasındayım ve kafam çok karışık

Bence burnunuz zaten çok güzel bir burunmuş belki de kıkırdaktaki bir problemden burnun sırtında bir yükseklik var ve o gidince burnunuzdaki hazine ortaya çıkmış

ankarada önerebileceğiniz züht demir dışında doktor var mı ne olur yardım edin

harikada bir de benim fotoları görme hakkım olsa super olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…