Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kaldırılmıştır veya özel albüm vardır arkadaşlık daveti yollmanız gerekir ki aynı zamanda onunda sizin davetinizi kabul etmesi gerekir

bir çok kişinin burnuna bakılırsa emre ilhan başarılı :) benimkilere de bakabilirsiniz veli aslan (boğaziçi tıp merkezi)

Sevgili NisanKuzey, sözünü ettiğin doktora ulaşmaya çalıştım ama bir türlü muayenehane iletişim bilgilerini edinemedim. Uygun olursa, bir link veya bulabileceğim bir bilgi verebilir misin?

yazdığınız cevap benimde aradığım cevaptı teşekkür ederim. benimde burnumda kemer var ve zühtü demir i düşünüyorum iii gibi geldi. gidersem sonucu yazarım buraya

ben de yeni üye oldum bu siteye ama hep takip ediyorum..iyi bir estetisyen kbb uzmnı arıyorum subat tatilinde nasipse estetik olucam .. korkularımda var cok yanlıs doktor seçimi yapmak pişman olmak gibi..umarım bu siteden yararlanabilirim

bu konu başlıgına da özellikle girdim resimlere bakabilmek için ama maalesef bunun için baya bi yorum yapmam gerekiyomuş...bu arada istanbul anadolu yakasında op.dr.yezdan fırata muane oldum..iyi bi doktora benziyodu..tabii arastırmak lazım..yezdan fıratı tanıyanlar varsa ameliyat gecirenler burun estetiği..yorumlarını yaparlarsa sevinirim..

istanbul memorial hastanesinde doç.dr.Yezdan Fırat kbb uzmanı ameliyat olan veya hakkında bilgisi olan var mı?burun estetiği üzerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…