Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

istanbul memorial hastanesinde doç.dr.Yezdan Fırat kbb uzmanı ameliyat olan veya hakkında bilgisi olan var mı?burun estetiği üzerine..

arkadaşım yine memorıalde dç.dr burak erdamar a ameliyat olan arkadaşlar var sitede onları araştır git görüş ben görüştüm onayladım fırsat kolluyorum

yazdığınız cevap benimde aradığım cevaptı teşekkür ederim. benimde burnumda kemer var ve zühtü demir i düşünüyorum iii gibi geldi. gidersem sonucu yazarım buraya

rica ederim hayırlısı olsun canım iyi bi doktordur .gidince zaten anlarsın söylememe gerek yok

rica ederim hayırlısı olsun canım iyi bi doktordur .gidince zaten anlarsın söylememe gerek yok

birkaçgün önce oldum ameliyatı hayırlısıyla.zühtü bey gerçekten güven verdi bene oldum gitsin .bakalım alçılar çıkınca ki durumu merakla bekliyorum.

arkadaşım yine memorıalde dç.dr burak erdamar a ameliyat olan arkadaşlar var sitede onları araştır git görüş ben görüştüm onayladım fırsat kolluyorum

cok tsk ederm cevabın için...araştırıcam mutlaka..fırsat kolluyorum derken ?burak beye mi ameliyat olucaksın?

evet naci çeliğe olanlar var mı?ben de merak ediyorum bir arkadaş vardı onun burnu çok güzel olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…