Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

istanbulda burun estetiği için hangi doktoru tavsiye edersiniz arkadaşlar.. ben de karasızım.. güven çok önemli ama kimseye güvenemiyorum doktorlar çok çıkarcı olmuşlar. fiyatı uygun olan kim varr..

istanbulda burun estetiği için hangi doktoru tavsiye edersiniz arkadaşlar.. ben de karasızım.. güven çok önemli ama kimseye güvenemiyorum doktorlar çok çıkarcı olmuşlar. fiyatı uygun olan kim varr..

istanbulda fiyatlar çok pahalı gerçekten, başka bir ilde olmayı tercih edebilirsin bence. ankara bunlardan biri olabilir :)

selam kızlar çok kararsız kaldım ameliyat tarihim belli ist. medikal park ta ameliyat olacağım ameliyat günü yaklastikça korkularım ortaya cıkıyor uyuyamıyorum :S ya kotu olursa diye kendimi dusunmekten alı koyamıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.. inş. bende sizler gibi memnun olurum.

ben ankara tıp fakultesınde oldum

selam canim.

bende ankarada oldum ameliyatimi dr. Nebil beye oldum ve cok memnunum. daha 2 haftalik olmasina ragmen cok guzel.
ilerleyen zamanlarda daha da guzellesecek. on profilden bakildiginda daha cok sis maalesef cok normal ameliyat olduk sonucta ama o da zamanla duzelir. profil resmime bakabilrsin istersen orda son hali ni gorebilirsin dun cektim telefonumla..oyle her 2 haftada bi cekip profile koyacagim. maalesef album me koyamadim resimleri ...bende profil resmi olarak gosteriyim bari

slm cnm

korkularini anlayabiliyorum cunku ameliyat oncesi bende acayip heycanliydim yani deli olacaktim !
ya iyi sonuc vermezse..ya estetikli oldugu cok belli olursa, ya delikleri buyurse ici gozukurse, ya dudak burun arasindaki mesafe uzarsa, vs.... tum bu sorulari soruyordum ama maalesef cebap almiyodum..ama inan yaptirdigima hiiiiiic pisman degilim! ilk alcinin ciktigi an bana tuhaf geldi ..yani sonucta yeni bir burun ve alismalisin..alismam cok kisa surdu cunku cok memnundum sonuctan. profil resmime bakabilirsin istersen. suan iki haftalik daha..yani ooooo daha ilerleyen zamanda cokk daha guzel olacak.
sana da bol sans diliyrom ins. istedigin bir buruna sahip olursun. benimki dogal oldu ben oyle istedim. kemerliydi burnum.
sende mutlu olursun benim gibi insallah sikma kendini cnm. hersey guzel olacak

kIZLAR 4 ay önce burun ameliyatı oldum sonuçtan memnunum resimler var bakabilrsiniz.doktorum izmirde Ufuk Bilkay..

kIZLAR 4 ay önce burun ameliyatı oldum sonuçtan memnunum resimler var bakabilrsiniz.doktorum izmirde Ufuk Bilkay..

burnun cook guzel olmus cnmm! gercekten cok guzel. tam oturmus yani cokta yakismis.
benim ameliyatim 2 hafta once gerceklesti. bu kisacik sureye ragmen cok memnunum bende.
profilde resmim var. bakabilirsin istersen. byee

burnun cook guzel olmus cnmm! gercekten cok guzel. tam oturmus yani cokta yakismis.
benim ameliyatim 2 hafta once gerceklesti. bu kisacik sureye ragmen cok memnunum bende.
profilde resmim var. bakabilirsin istersen. byee

cnm teşkkür ederim seninde burnun çok hoş görünüyo geçmiş olsun şimdiden..

arkadaslar merhaba. ya ben burnumdan 5 yıldır nefes alamıyorum 5yıl once kaza gecirmistm.ameliyat olomaya karar verdim.ama hangi doktora oliyim orda kararsızım. yakup beye yoksa izmirde ufuk bilkaya mı oliyim ?hangisini tavsiye edersiniz. arkadslar mesajlarınızı bekliyorum ...

cnm ben ufuk hocaya ameliyat oldum şu an memmnum ama tek benim demem yetmez tabi başka hastalarıylada görüş istersen albümden resimlere bakabirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…