istanbulda burun estetiği için hangi doktoru tavsiye edersiniz arkadaşlar.. ben de karasızım.. güven çok önemli ama kimseye güvenemiyorumdoktorlar çok çıkarcı olmuşlar. fiyatı uygun olan kim varr..
ben ankara tıp fakultesınde oldum
selam kızlar çok kararsız kaldım ameliyat tarihim belli ist. medikal park ta ameliyat olacağım ameliyat günü yaklastikça korkularım ortaya cıkıyor uyuyamıyorum :S ya kotu olursa diye kendimi dusunmekten alı koyamıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.. inş. bende sizler gibi memnun olurum.
kIZLAR 4 ay önce burun ameliyatı oldum sonuçtan memnunum resimler var bakabilrsiniz.doktorum izmirde Ufuk Bilkay..
burnun cook guzel olmus cnmm! gercekten cok guzel. tam oturmus yani cokta yakismis.
benim ameliyatim 2 hafta once gerceklesti. bu kisacik sureye ragmen cok memnunum bende.
profilde resmim var. bakabilirsin istersen. byee
cnm teşkkür ederim seninde burnun çok hoş görünüyo geçmiş olsun şimdiden..
doktor seçerken profesyonellik önemli.
arkadaslar merhaba. ya ben burnumdan 5 yıldır nefes alamıyorum 5yıl once kaza gecirmistm.ameliyat olomaya karar verdim.ama hangi doktora oliyim orda kararsızım. yakup beye yoksa izmirde ufuk bilkaya mı oliyim ?hangisini tavsiye edersiniz. arkadslar mesajlarınızı bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?