kızlar tecrubelerınız nasıl yanı cok agrılı bısımı bıde ben bademcıkle bırlıkte yaptrcam korkuyorum ya. fıkrım hep degısıo
eser aydogduyu dusunuyorum hıc yorum yapacak bırı var mı ***??slm cnm.
bence hic korkma derim. tabi ameliyat olacagin doktor da cok onemli..tecrubeli olmasi lazim.
agrin sizin hic olmuyor. sadece morlik sislik filan bir hafta suruyor. bu kadar.
korkma hic hayatim. bol sans
ben daha tarıh bıle almamısken buraya uye oldugumdan berı ruyalarımda aynıs seyı goruyorm uyuyamıorm hatta baya bı surebursada murat tezcana burun estetiği yaptıran yok mu :S 3 hafta sonra bugün ameliyat oluyorum ve acayip tırsıyorum .uykusuz her gece modundayım sürekli kendimi ameliyathaneye girerken düşünüyorum ve her gece rüyamda ameliyat oluyorum farklı evrelerini görüyorum sanırım ameliyat öncesi herkesin yaşadığı bi psikoloji buiğne bile yaptırmaktan korkan ben böyle bi ameliyata karar vermişken böyle bi ruhiyat yaşamam normal sanırım . bu arada öğretmenim sömestr tatilini değerlendiriyorum umarım 2 haftada iyileşip işime dönerim,bi de okulda çocuklardan koruyup kollamak lazım ne zaman ne yapacakları belli olmuyo
nasıl uyuyosun sorması ayıp:18::18::18:Son 3 günüm kaldı :18: :18:
Son 3 günüm kaldı :18: :18:
Bende kararıımı verdimm çok şükürrrrr.... kafayı yiyecektim hangi doktoru seçicem diye...kararsızlık kadar kötü bişey yok çok sancılı bir dönem.. bir ayım var. çok heyecanlıyım şimdiden kızlarr :)
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum. burun estetiği olmak istiyorum, burnumd da tıkanıklık var. Emre İlhan, Barış Çakır ve Burak Erdamar arasında gidip geliyorum. Bu doktorlara ameliyat olanların fotoğrafını görmek istiyorum ama 25 mesaj atmak gerekiyormuş. bana yardımcı olurmusunuz. Bu doktorlara ameliyat olanlar bana deneyimlerini paylaşabilirler mi mümkün olursa benimle fotoğraflarını paylaşabilirler mi?
canım burdan msjla foto atılmıyor bildiğim kadarıyla sen mesaj sayını doldurman lazım sadece doktor isimlerini öğrenebilirsin..Sanırım burun estetiği olanlar veya olacaklar beni anlayabilirler.. Karar vermem için doktorların yaptıkları burunların resimlerini görmem gerekiyor. Fakat 25 mesajı doldurmadığım için hç bir resmi açamıyorum, özel mesaj atamıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar doktor ismini yazıp resmini direkt mesaj olarak gönderme şansınız yokmu, sadece burun kısmını.. sanırım beni anlıyorsunuzudr, lütfennnnn
çok beğenirler burnumu..
bende memnunum valla....
nefes sorunumda yok..
herhangi başka bi sorunda yok...
doktorum SERHAT TUNCER...
resimlerim albümümde var
kIZLAR 4 ay önce burun ameliyatı oldum sonuçtan memnunum resimler var bakabilrsiniz.doktorum izmirde Ufuk Bilkay..
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum. burun estetiği olmak istiyorum, burnumd da tıkanıklık var. Emre İlhan, Barış Çakır ve Burak Erdamar arasında gidip geliyorum. Bu doktorlara ameliyat olanların fotoğrafını görmek istiyorum ama 25 mesaj atmak gerekiyormuş. bana yardımcı olurmusunuz. Bu doktorlara ameliyat olanlar bana deneyimlerini paylaşabilirler mi mümkün olursa benimle fotoğraflarını paylaşabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?