Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canım sen yazalı çok olmuş gerçi ama ben de istanbuldayım şuanki durumun nasıl
memnun musun hala burnundan ben de doğal olsun istiyorum..şimdiden teşekkürler

ben de burnumu yaptırmak istiyorum istanbuldayım ama fotolara ben de
bakamıyorum mesajlarım tamamlanmadan :)

Selam Dilaramavi,
Doktor araştırdın mı? senin aklında olan birileri var mı, ben Barış Çakır bey den randevu aldım gideceğim ama bakalım.. daha önce bir estetik doktoruna gittim tasarım yaptı, o kadar yapay geldi ki ondaan vazgeçtim..

barış çakır bey kbb doktorumu?

aynı dertten müzdaribiz arkadaşım ben b doktor buldum ona olucam bakalım hayırlısı iyi diye duydum ama sans tabi...)

arkadaşlar emre ilhan revizyon amaliyatlarında başarılımı acaba . yazarsanız sevinirim . ya ben bu siteden bir şey anlamadım resimlere bakamıyorum 25 yorum yazmam gerekmiş

öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkürler..
ben aslında daha tasarım bile yaptırmadım cesaret edip bir gidebilsem emre ilhanı çok duydum..
izmirliyim izmirde cüneyt özek beye yaptırmıştı bir arkadaşım ve güzel bir burun olmuştu canım
istanbulda yaşıyorum artık ve kime gideceğimi bilmiyorum araştırma aşamasındayım..
sen tasarımı kime yaptırdın?

Merhaba,
ünlü birine yaptırmadım, yeni olduğu ve tasarım aşamasında beğenmediğim için adını vermemeyim, doktora haksızlık olur. Yoksa yaptıranlar memnunmuş..Ben Barış Çakır a gideceğim haftaya.. Eğer memnun kalırsam ona yaptıracağım

Barış çakırı hiç duymadım .Atilla oymak yada emre ilhanı öneririm

ben de sana katılıyorum canım seninle aynı durumdayım..emiyorum hiç albümleri zaten korkuyorum

her ameliyatın korkulacak yanları vardır.biraz gerçekçi olalım arkadaşlar.yalnız burun estetiği ameliyatları eskisine göre çok daha kolay artık birçok ameliyattan daha kolay hale geldi..
ayrıca burada kimse kimseye ağrı kesinlikle olmayacak harika müthiş sözleri vermesin!
burun estetiği kişinin burun yapısına..doktor beklentilerine..doktoruna göre değişen birşey! bende ağrı olmamıştır ama sende olmayacağının garantisi yoktur.
doktorum benim burnumu harika yapmıştır ama sen istediğin buruna kavuşamamışındır...bunlar normal şeyler!

size tek tavsiyem kendinizi iyi tanımanız..ve doktorunuzu iyi seçmeniz..
örnek ile anlatayım..
benim burnum geniş kemerli ve etli bir burundu.gerçekten tam bir palyaço burnu idi.birçok doktoru araştırdım ayrıca bu doktorların birçok hastası ile konuştum...
tamamen kişisel ve şahsi fikrim olarak söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın..barış çakır bence iyi bir doktor ancak benim burnumu yapabilecek bir doktor değildi.kendisini bu nedenle seçmedim.çünkü genellikle ince yapılı burunlarda başarılı bir doktor olarak gördüm.ancak forumda gördüğüm kadarıyla emre ilhan iri ve geniş burunlarda daha deneyimli.eğer benimde burnum ince bir burun olsaydı emre beyi seçmeyebilirdim belki!
kimilerine göre harika bir burun olmadı benimki.ama bu çok normal çünkü bendeki burundan estetik ile bir deniz akkaya burnu çıkmazdı.yani beklentilerinizde çok önemli...
ama sonuçtan memnun muyum? evet! istediğim burun oldu.estetik olduğuna inandıramıyorum insanlara mesela çünkü kalkık ve bariz estetik diye bağıran bir burun istemedim..olması gereken oldu..
umarım faydalı olmuştur söylediklerim..kısacası hayal dünyasında yaşamayalım.eğer çok ama çok rahatsız değilseniz estetik yaptırmanızı önermiyorum bile.benim çok şükür bir sağlık sorunum olmadı.ancak kolay bir süreç değil! iyi düşünün.aynaya bakın ve estetik çok mu gerekli diye sorun kendinize!

inat eden arkadaşlar beni ekleyip 2 albümüme bakabilir.ameliyat sonrası her anın fotosunu çektim.sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım..böyle büyük karar öncesi iyi düşünün arkadaşlar!

çok iyi demişsin sel90

ben de emre ilhana oldum. ekledim seni canım merak ettim burnunu benim de 1.5 ay olmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…