Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

merhaba arkadaşlar, deneyim ve fikirlerinize ihtiyacım var. özetle durumumu anlatayım. 8 ay önce ameliyat oldum. ancak burun sırtım yüksek ve düz ayrıca burun ucum birazda düşük görünüyor. dolayısı ile 6. adydan sonra revizyon olmak istedim. ancak doktorum 1 yılda önce ellemem dedi. bende 1 yılı hazirada dolduruyorum. ancak yazın rahat etmek için en azından mart ayında yapın dedim. kesinlikle ellemem dedi. git bir psikolokla görüş birde üstüne dediki allah kocana sabır versin. çok sabırsızsın. aslında bu yorumları beni çok kırdı. üstelik şikayetlerimi tam olarak dinlemedi bile. revizyon için aynı doktoru sadece ücreti için düşünmüştüm.çümnkü daha uygun yapacaktır. ancak size sormak istediğim 2 şey var. aslında düşündüğüm tek isim emre bey. kendisi ile görüştüm ve ben daha anlatmadan kendisi sıkıntılarımı söyledi. tespitleri yerinde ve doğruydu. ancak rakam olarak çok fazla. özellikle revizyonlarda çok yüksek rakam istiyor. cumartesi günü barış çakır ile görüşmem var. yapılacak işlem törpüleme ve burun ucunun kısaaltılması olacak. ( yani kaldırma biraz) eski doktorumun dediğini yapıp beklemelimiyim yoksa başka bir doktora mart ayında olayım mı? birde beni korkuttu eski doktorum. 1 yılı doldurmadan yaptır da eline burnunu versinler diyerek. ama 6. ayda revizyon olan çok kişi var. kafam çok karıştı. bilmem anatabildim mi? siz nediyorsunuz...?

bende tam 3 kez ameliyat oldum aynı doktora.6 aydan önce ameliyat olmayacağını söyledi bana doktorum sınır 6 aymış. ben tam 6 aylıkken 3. ameliyatımı oldum hiç bir sorunumda yok şuan gayet memnunum

çoğu doktor 6. ayı savunuyor zaten haklısın ama benimki 1 yıl diye diretiyor. kafam karıştı. zaten kararsızım aynı doktora olmaktan. peki senin revizyonun nasıldı.? yani şişlik morluk tampon ilki gibi miydi.?benim revizyon sadece törpüleme ve ucuna müdahale olucak. acaba ilki kadar şişip morarırmıyım? çok korkuyorum aslında ama bir yola girdim artık sonuç almadan bırakmak istemiyorum.

tampon ve morluk olmuyor ama şişlik yine ilk ameliyattaki kadar oluyor maalesef benimde son 2 ameliyatımda sadece törpüleme ve ucunda oynama oldu. şişlikler önlenemiyor maalsef =(

burnumun ameliyat öncesi hali
xxx

1. ameliyatımın sorası fotoyu bulamadım ama bu 2. ameliyat sonrası halim
x]xxxxxxx
3. ameliyat resmim yok çekmem lazım onuda eklicem daha sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
şu 3. ameliyat nedenini açık açık söylim bende rahatlim sizinde aklınızda soru işareti kalmasın. burnumun ucu evet düştü ama neden düştü burası biraz utanç verici bir kısım evettt gelelim neden düştü şimdi hepimiz insanız elimiz burnumuza gidebiliyor yani burnun içine elin girmedi gereken durumlar var doktoru dinlemeyip kendinize engel olamazsanız dikişi koparıp ucu düşürebiliyorsunuz bende bunu yaptım elimde dikiş ipi geldikten sonra 3. ameliyatı olmam gerekti maalesf

şuan işte son halinden biraz daha kalkık çok hafif bir fark var

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar, burnumda deviasyon var icte ve dista yamuk bir burun haline geldi yavas yavas da yamukluk artiyor. burnumdaki etten dolayi nefes almaktanda zorlaniyorm. bir cok arkadasim burun ameliyati olmus ve hic biri memnun degil. ben de cok korkuyorm burnumun dogalliginin gitmesinden dolayi. yani standart herkesinki ile ayni burnundan olsun istemiyorm. fotolarinizi da goremiyorm. cok kararsizim. bi gorsem fotolari.. yardimci olursaniz bu konuda:S

arkadaslar, selcuk inanlia muayene oldum. cok ilgili cok iyi bir doktor fakat ben estetik cok abarti bir sey istemiyorum. burnumda cok kuculme istemiyorum, sadece yamukluk duzelsin o kaadar demistim. fakat hic onemsemedi. kendi bidigini yapmayi onerdi.ama isinde uzman bir dr oldugunu belli. gecmisine ve hastalarna bakinca anlasiliyor

emre ılhana cok amelyat olan varms ya cok guzel yapıorms ama cok sısıormus olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…