ben emre ilhana oldum . yeni fotolarımı yükledim yorumlarınızı beklerim :)
ay canım benim saol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
ben emre ilhana oldum . yeni fotolarımı yükledim yorumlarınızı beklerim :)
ya emre ilhan sanırım biraz pahalı yapıyor özellikle revüzyonda 8500 gibi bi fiyat söyleniyor.gerçektende öylemi,bilen var mı?
malesef çok pahalı. hatta ben görüşmeye gittim 3 ay önce. sadece törpüleme ve ucunda oynama yapacaktı. verdiği rakam 9000 tl. ve kesinlikle indirim yapmıyor. yalvardım neredeyse :)) ama bir gerçek var çok başarılı sonuçlar alıyor herkes. ama ben kendisini düşünmüyorum çünkü abartı bir rakam. cumartesi günü barış çakıra gidicem. 6000 civarı sanırım.bir nebze daha uygun :)
malesef çok pahalı. hatta ben görüşmeye gittim 3 ay önce. sadece törpüleme ve ucunda oynama yapacaktı. verdiği rakam 9000 tl. ve kesinlikle indirim yapmıyor. yalvardım neredeyse :)) ama bir gerçek var çok başarılı sonuçlar alıyor herkes. ama ben kendisini düşünmüyorum çünkü abartı bir rakam. cumartesi günü barış çakıra gidicem. 6000 civarı sanırım.bir nebze daha uygun :)
ya ben senin burnunu görmedim cnm merak ediyorum koyabilir misin tekrar birde emre ilhanla ö-omepten zühtü beyin yaptıkları burunlar hangi arkadaşların burunlarılütfen yardım edin benim burnumu başka bir doktor yaptı tugrul maral hiç memnun kalmadım başka bir doktora düzelttirmem gerekiyor risk alamam artık yardım edin
ikisinin yaptığı burunlar da normal doktorların yaptığı burunlar kadar.kendilerine ameliyat olup memnun kalmayan dolu insan da var emin ol.
arkadaslar, selcuk inanlia muayene oldum. cok ilgili cok iyi bir doktor fakat ben estetik cok abarti bir sey istemiyorum. burnumda cok kuculme istemiyorum, sadece yamukluk duzelsin o kaadar demistim. fakat hic onemsemedi. kendi bidigini yapmayi onerdi.ama isinde uzman bir dr oldugunu belli. gecmisine ve hastalarna bakinca anlasiliyor
ikisinin yaptığı burunlar da normal doktorların yaptığı burunlar kadar.kendilerine ameliyat olup memnun kalmayan dolu insan da var emin ol.
iyi aksamalar herkese arkadaslar bende bılge bıye ameliyat olmustum tek kurus odemeden ve sonuçtanda ınanılmaz memnunum bu kadar ucuk fıyata amelıyt olunur mu tamam saglık bu ama bılge bey gayet basarılı burun amelıytları yapıyo cok ellerı yeteneklı guleryuzlu cok ılgılı bı doktor valla ımkanınız varsa malatyaya gıdın derım benya emre ilhan sanırım biraz pahalı yapıyor özellikle revüzyonda 8500 gibi bi fiyat söyleniyor.gerçektende öylemi,bilen var mı?
canım bende senin dediğine aynen katılıyorum..sen bi karar verdinmi onuda merak ediyorum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?