Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çok çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak...

cnm karar vermenın en ıyı yolu o doktorların yaptıgı burunları gormen,boylece doktorun tarzı hakkında tahmın yurutebılırsın we hangı tarz sana daha yakınsa onu secersın.unutma baska bırının ıı dedıgı burun senın ıcın kotu olabılır

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar için, ikisiyle de yüzyüze görüşeceğim, 30 ocak'ta barış bey'le başlıyorum, sömestr tatili nedeniyle hep ameliyattalarmış, çok yoğunlarmış bu aralar bütün doktorlar, muayene randevusu vermekte bile zorlanıyorlar, 7 şubat'ta bitiyormuş yoğunlukları, bakalım bir de yüzyüze konuşayım ikisiyle de...

hepsine gittim...caddede muayenesi olanları nezihin üst katından başladım.....caddebostana kadar hepsine gittim....çok mesai harcadım ....sonunda kesinlikle dr bülent koç diyorum.
ameliyatımı oldum. arkamdan kuzenim ve canım arkadaşım aslı da oldu.....şimdi ofistekiler sıraya girdi......DR BÜLENT KOÇ .....kesinlikle farklı .....

arkadaşlar selam,
Emre İlhan'ın da Muhammet Dilber'in de yaptığı burunlar gerçekten güzel sizler ne dersiniz ikisi arasında kararsız kaldım maalesef

arkadaşlar selam,
Emre İlhan'ın da Muhammet Dilber'in de yaptığı burunlar gerçekten güzel sizler ne dersiniz ikisi arasında kararsız kaldım maalesef

bence emre ilhan çünki okdar çok araştırdım ki yaptığı burunlar olsun hasta doktor ilişkisi olsun özellikle güven açısından Emre bey en iyisi senin beklentilerin doğrultusunda hareket etmesi çok iyi görüşmeleride gayet ikna edici ve güvenilir geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…