merhaba canım, kim acaba?
ben ankara sincanda oturuyorum doktor esabil eker plastik cerrahi geçen sene martta estetik burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım insan olarak da ilgili biri sincan devlet hastanesinde oldum fiyatta da yardımcı oluyor tabi burundan buruna değişiyo benim sadece estetikti
timai burnunun ameliyat sonrası halini gösteren albümün varmı?görmek isterim eğer varsa.ben de ankarada oturuyorum.araştırmadayım hala ameliyat için
bence emre ilhan çünki okdar çok araştırdım ki yaptığı burunlar olsun hasta doktor ilişkisi olsun özellikle güven açısından Emre bey en iyisi senin beklentilerin doğrultusunda hareket etmesi çok iyi görüşmeleride gayet ikna edici ve güvenilir geçiyormuş.
peki siz görüştünüz mü Emre beyle,sanıyorum randevuyu mart ayına verebiliyormuş anca.
ameliyat gününü de mayıs ayına veriyormuş
anadolu yakasında başka hangi doktorlar var arkadaşlar?
esteworld muaneye gittim doktor ahmet torkut ya da esteworld hakkında bilgisi olan var mı acaba? Orda amelyat olmayı düşünüyorumda
saolasın cnm
benim eski burun ege sahillerine benziyordu
kemerim bile asimetrikti yaa bu kadar olur girintili cıkıntılı:roflol:
yandan ve alttan cok büyük değişim oldu burun deliklerim magara gibiydi:roflol:
bence emre ilhan çünki okdar çok araştırdım ki yaptığı burunlar olsun hasta doktor ilişkisi olsun özellikle güven açısından Emre bey en iyisi senin beklentilerin doğrultusunda hareket etmesi çok iyi görüşmeleride gayet ikna edici ve güvenilir geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?