Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

merhaba canım, kim acaba?

ben ankara sincanda oturuyorum doktor esabil eker plastik cerrahi geçen sene martta estetik burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım insan olarak da ilgili biri sincan devlet hastanesinde oldum fiyatta da yardımcı oluyor tabi burundan buruna değişiyo benim sadece estetikti

timai burnunun ameliyat sonrası halini gösteren albümün varmı?görmek isterim eğer varsa.ben de ankarada oturuyorum.araştırmadayım hala ameliyat için

timai burnunun ameliyat sonrası halini gösteren albümün varmı?görmek isterim eğer varsa.ben de ankarada oturuyorum.araştırmadayım hala ameliyat için

canım benim sadece kendi telefonumda çektiğim fotolarım var ben de çok araştırdım kendimi yordum sonra düşündüm teyzemin kızı esabil hocaya ameliyat olup memnun kalınca kararımı verdim gidip gelmem de kolay oldu bi de kontroller oluyo ,Ama ben şöle bi ricada bulundum doktordan estetik burun ameliyatı olan hastalarının fotoğraflarını görmek istedim resimlere baktım yorum yaptım sen de bi git görüş derim esabil hocayla sincan devlet hastanesi plastik cerrahi bölümünde

peki siz görüştünüz mü Emre beyle,sanıyorum randevuyu mart ayına verebiliyormuş anca.

Kızlar,

Naci Çelik'e ameliyat olmuş arkadaşlardan resmini görebileceğim kimse var mı????Yardımcı olabilirseniz çok sevnirimm..

4 yıl önce burun ameliyatı oldum.Bir yıl sonra revize bir ameliyat daha geçirdim.Şuan çok mutluyum.Doktorum op.dr.aykut mısırlıoğluydu.Kendisi çok ilgili ve alakalı iyileşme sürecinde de her sorunuzu yanıtlıyor.Hatta 06 Ocak'tas karın germe ve meme dikleştirme ameliyatımı yaptı...Çok memnunum 10 gün sonra tüm ihtiyaçlarımı görebilecek düzeye geldim.

peki ya Ata Uysal ve Galip Ağaoğlu?? Bu iki doktor hakkında bilgi verebilecek olan,deneyimi olan var mı?

tartışmasız emre ilhan bir tane bile olumsuz eleştiri göremezsiniz. Muayenehanesine gidin yaptığı burunları canlı canlı görün tek kelimeyle muhteşem

saolasın cnm
benim eski burun ege sahillerine benziyordu
kemerim bile asimetrikti yaa bu kadar olur girintili cıkıntılı:roflol:
yandan ve alttan cok büyük değişim oldu burun deliklerim magara gibiydi:roflol:

Ameliyat sonrası dönemi çok merak ediyorum.Kaç gün sonra normal hayatına geri döndün vs. vs. :)

Burun ameliyatı o kadar zor bir karar ki insanın aklında bir sürü soru işareti var. Bu ameliyatı geçirenler sadece bir iki dakika
ayırıp fotolarını koymaları karar verme sürecini hızlandıracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursanız çok çok sevenicem, şimdiden teşekkürler :)

Peki ağrı ve iyileşme dönemi hakkında fikrin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…