senin burnun gerçekten çok güzel olmuş akandeniz
Selam Dilaramavi,
Doktor araştırdın mı? senin aklında olan birileri var mı, ben Barış Çakır bey den randevu aldım gideceğim ama bakalım.. daha önce bir estetik doktoruna gittim tasarım yaptı, o kadar yapay geldi ki ondaan vazgeçtim..
barıs cakıra olan yokmu fotograf gorebılecegımız
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum cemil beyi düşünüyorum. şuan üniversitede olduğum için yaz tatilinde düşünüyordum ama yazın daha zor olabilir diye düşündüm daha sonra. özellikle izmir sıcağında.. seneye ara tatilde olurum herhalde. 1 ay tatilim olcak yeterlimi sizce iyileşmem için? birde cemil beyin ücretleri ne kadar? ve hangi hastanede kendisi? ya birde yaptıranlar memnun mu yeni üyeyim çok kemerli bir burnum var ayrıca nefes alma problemim var. hatta burnum ve başım çoğu zaman ağrıyo sanırım sinüzitten. ikisi bir arada gerçekleştirilebilirmi? ailem estetiğe olumlu bakıyor ama erteliyorlar sürekli bende kendim karşılıcam ücretini..
canim selam..
eger cok istiyorsan yaptirmayi ..yaptir derim.
cunku benim burnumda kemerliydi. ve bu nedenden gozlerim iceruye dogru cukur, yuzum uzun duruyordu.
burnumun kemeri alindi...ve inan cok buyuk bi degisime ugradim. gozlerim daha on planda ve yuz hatlarim daha da ortaya cikti ve uzun degil yuzum daha toparlanmis gibi. cok pozitief seyler duyurorum etrafimdan. yalniz ilk basta cok sis oldugu icin cok belli etmiyor sekli. 1 aydan sonra hafif hafif iniyor ve sekli ortaya cikinca cok seviniyor insan. benim sade eskiden kemer olan o bolgede cook cok hafif fazla belli olmayan bi sislik var. o nedir bilemiyorum. doktorumu aradigimda o odem zamanla gider dedi. bende o zamani bekliyorum. profil resmime bak istersen o resim 3 gun once cekildi. yani son halim...eger istiyorsan kesinlikle yaptir derim. ama doktor secimine cok dikkat et..byee
üniversitede ahmet demirSamsun içinde yardımcı olurmusunuz?
güzel olmuş burnun bence çok şişlik var gibi durmuyo. nerde kime yaptırdın peki cnm?
Ben de 1 aylık burun fotolarımı koydum albüme
nasil koydun canim ya? bende 25 msj yazmam gerektigini okudum ondan sonra albume resim koyabiliyormusum....yani daha 2 msj im kaldi hehehehehnihayet ondan sonra albume baslayabilirim
Burun ameliyatı o kadar zor bir karar ki insanın aklında bir sürü soru işareti var. Bu ameliyatı geçirenler sadece bir iki dakika
ayırıp fotolarını koymaları karar verme sürecini hızlandıracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursanız çok çok sevenicem, şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?