Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum cemil beyi düşünüyorum. şuan üniversitede olduğum için yaz tatilinde düşünüyordum ama yazın daha zor olabilir diye düşündüm daha sonra. özellikle izmir sıcağında.. seneye ara tatilde olurum herhalde. 1 ay tatilim olcak yeterlimi sizce iyileşmem için? birde cemil beyin ücretleri ne kadar? ve hangi hastanede kendisi? ya birde yaptıranlar memnun mu yeni üyeyim çok kemerli bir burnum var ayrıca nefes alma problemim var. hatta burnum ve başım çoğu zaman ağrıyo sanırım sinüzitten. ikisi bir arada gerçekleştirilebilirmi? ailem estetiğe olumlu bakıyor ama erteliyorlar sürekli bende kendim karşılıcam ücretini..

ya arkadaslar bisey sorcam ben...burnum 2.5 aylik oldu. ama dikkatimi ceken bisey var.. benim burnumda baya bi kemer vardi o alindi simdi cok guzel dogal bi burnum var ama..sanki ilerledikce burnumun uzerinde cok hafifte olsa bi kemer olustu??? yani eskiden daha berbatti yuzum cok cirkin duruyordu..burnumu yaptirdim yuzum cok degisti ve guzellestim :) sadece o burnumun uzerindei hafif kemer neden olustu? acaba benim gibi burnumda sonradan hafif bi kemer olusan arkadas varmi?

canim selam..
eger cok istiyorsan yaptirmayi ..yaptir derim.
cunku benim burnumda kemerliydi. ve bu nedenden gozlerim iceruye dogru cukur, yuzum uzun duruyordu.
burnumun kemeri alindi...ve inan cok buyuk bi degisime ugradim. gozlerim daha on planda ve yuz hatlarim daha da ortaya cikti ve uzun degil yuzum daha toparlanmis gibi. cok pozitief seyler duyurorum etrafimdan. yalniz ilk basta cok sis oldugu icin cok belli etmiyor sekli. 1 aydan sonra hafif hafif iniyor ve sekli ortaya cikinca cok seviniyor insan. benim sade eskiden kemer olan o bolgede cook cok hafif fazla belli olmayan bi sislik var. o nedir bilemiyorum. doktorumu aradigimda o odem zamanla gider dedi. bende o zamani bekliyorum. profil resmime bak istersen o resim 3 gun once cekildi. yani son halim...eger istiyorsan kesinlikle yaptir derim. ama doktor secimine cok dikkat et..byee

güzel olmuş burnun bence çok şişlik var gibi durmuyo. nerde kime yaptırdın peki cnm?

güzel olmuş burnun bence çok şişlik var gibi durmuyo. nerde kime yaptırdın peki cnm?

cnm sagol! evet guzel oldu burnum. ama iste su hafif te olsa bi sislik var ustunde ama inanki dikkat cekecek kadar degil.
odem sanirim..hani ne de olsa bayagi bi ugrasildi ameliyat sonucta..zamanla burnum oturur diye dusunuyorum. ben ankarada Dr. Nebil beye oldum ameliyati cnm.

nasil koydun canim ya? bende 25 msj yazmam gerektigini okudum ondan sonra albume resim koyabiliyormusum....yani daha 2 msj im kaldi heheheheh nihayet ondan sonra albume baslayabilirim

Heheee 1579 mesaj olunca sorun olmuyo tatlım, sen de 25 i doldurmuşsun oluşturursun artık albümü

bnm fotolara bakabilirsin cnm eminim kararını vermende yardımcı olur eski halimle yeni halim arasında dağlar kadar fark var bugün tam 20 gün oldu seviyorum artık kendimi :))

merhaba,
bu siteyi yeni gördüm ve çok beğendim....
ben de yorum yapmaya karar verdim. 8 ay önce burundan nefes almakta sıkıntım olduğu için doktora gittim ve ameliyat önerdiler. hem içi hem de dışında problem vardı. Arkadaşımı ameliyat eden kulak burun boğaz doktoru Dr Bülent Koç ' a gitmemi söylediler,anadolu yakasında olduğu için evime de yakındı. Daha önce yurtdışında yaşadığım süre içinde de burun estetiği yaptırmayı düşünmüş ama açıkcası çekinmiştim. Bülent beyle tanışınca gerçekten rahatladım. Öncesi sonrasını ameliyatı çok iyi anlattı ve hemen karar verdim. ameliyat oldum ilk hafta biraz sıkıntım oldu, şimdi çok iyiyim, çok çabuk iyileştim....
korkulacak bir ameliyat değil, bir hafta izin almak yetiyor,şişlikler zamanla iniyor.....ben memnunum yani:))
iyi geceler....

arkadaşlar benimde burnum kemerli ve burnumdan nefes alamıyorum trabzonlu değilim ama trabzonda yaptrmyı düşünüorm trabznda bildğnz iyi bir kbb yada estetikçi uzman biliyormsnz yaptrdnzmı ya da yaptıran bir tanıdığnz varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…