Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Yahu neden ilke Trabzon? Bak ben yaa Hollanda'dan istanbula gidiyorum estetik için. Önemli olan doktor, iyi doktor nerdeyse, bende oraya giderim. Burun bu, ihmale gelmez.

kuzenim bu ayın 17 sinde emre ilhana ameliyat oldu .. bende olmayı düşünüyodum ama önce sonucu görmek istedim gayet başarılı bi ameliyat olmuş bence :) Bende eger sıra bulabilirsem emre ilhan a ameliyat olucam gerçekten çok
ilgili ve sizin ne istediginiz çok önemli. Başarılı bi doktor bence daha öncede bi arkadaşım on yaptırmıştı burnunu oda çok memnun :) sıra bende ve diger 4 kuzenimde :)))

arkadaslar bende burnumu yaptirmak istiyorumm ... emre ilhani düsünüyorum ? sizce dogru kararmi ? ...
bu arada ben yeniyim forumda, resimlerinizide malesef göremiyorum ... =(( Merak ettim acikcasi.

En iyi doktor burunda sanırım doktor emre ilhan sizin yazılarınızı okuyup burunlarınızı görünce bunu düşünmeye başladım

arkadaslar bende burnumu yaptirmak istiyorumm ... emre ilhani düsünüyorum ? sizce dogru kararmi ? ...
bu arada ben yeniyim forumda, resimlerinizide malesef göremiyorum ... =(( Merak ettim acikcasi.

Benim kuzenim emre ilhan a ameliyat oldu bugün alçısı ve dikişleri çıktı çok başarılı şiş morluk hiç bişe kalmadı .. tabi bu cilt tipiylede alakalı.. bende emre beye ameliyat olucam ama mayısın sonuna kadar ameliyat için yer yok ancak birinin vazgeçmesi gerekiyo umarım vazgeçen olurda bende ameliyat olabilirim mayıs gelmeden :2:

emre ilhana ameliyat olanların burunlarını aşırı merak ediyorum arkadaşlar ne olur yardımcı olun kalın çeperli bir burnum var.öyle olupta ameliyat olan var mı rica etsem beni ekleyin ve özür dileyerek albümlere bakmak için copy paste yapmak zorundayım.

şimdiden teşekkürler...

Yapılan burun hiç bir zaman doğal durmuyor ..çok keskin bitiyor...Önden görüntüsünü koyarsanız daha iyi olmaz mı ..Doktorum da yaptımış küçücük olmuş bilemiyorum..Benim ucu minnacık etli cesaret edemiyorumEn iyiysi alışmak.Bu zamana kadar alışamadın mı diyecek siniz?

şu ana kadar özellikle Emre İlhan başata sonra Muhammet Dilber Serhat Tuncer Zühtü Demir Veli Aslan ama hangisi?? işte asıl sorun bu??

ben ameliyat olalı haftaya 2 ay olcak
gün geçtikçe dahada oturuyor çokta seviyorum çok memnun kaldım acısı tasası bi yana deydi diye düşünüyorum..
haftaya hocama gideceğim eski fotomun yanına şimdiki halimi çekip koyacak eski halimi gördüğümde güzel diyordum kendime ne yalancıymışım

avatardaki yeni halinmi larosw? keşke burnunu net olarak önden görebileceğimiz bi fotoğrafın olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…