avatardaki yeni halinmi larosw? keşke burnunu net olarak önden görebileceğimiz bi fotoğrafın olsa.
evet yeni halim dün çekmiştim :)
net yakından çok hallerim var fakat buraya yükleyemiyorum dosya yüklemi başarısız tarzında uyarılar geliyor yapamadım bi türlü.. :)
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
merhaba arkadaşlar, ben burun ameliyatımı olalı 3 hafta oldu.sonuçtan çok memnunum.2 yıl araştırdım ve anladım ki doktorun işine karışmayacaksınız ve sabırlı olacaksınız.onlar insanın yüzünü gördükleri anda olması gereken şekli kafalarında tasarlıyorlar zaten.çünkü her insanın yüz orantısı farklı .ben şu kişi gibi burun istiyorum demek saçma olur.dersiniz ancak o görüş açısına sahipseniz.ameliyat sonrası da hemen istenilen sonucu beklemeyin çünkü iyileşme süreci 6 ay.yüzünüzdeki küçücük bir şişlik bile ifadeyi değiştiriyor. en geç iyileşen bölge kaşların arasıve ifadenin oluşmasında çok önemli. ben ataşehir estetica de Dr Ercan Demiraya ameliyat oldum.biliyorum ki daha çok değişecek ifadem ama beni görenler estetik olduğumu anlamıyor bile.çok doğal ve abartısız oldu ki benim burnum eğik kemikli ve burun ucum düşüktü.herkeze tavsiye ediyorum.zaten hastane süper.odalar 5 yıldılı otel gibi .personel çok ilgili.
Slm kizlar, ben burnumu yaptirali 2 ayi geciyor. Memnunum, hic bir gün pisman olmadim yaptirdigima:) aksine cok mutluyum. Yeni resimler ekledim. Bir cok kisi merak ediyordu forumda:) Yakup Avsara oldum. Görmek isteyen arkadaslar varsa ekleyebilirler beni. Burnum etli bi burun oldugu icin henuz tam seklini almadi ama olsun:)
evet ama adam hakkını veriyo yaaa süper burunlar çıkarıyor ortaya ..
selam, geçmiş olsun.. umarım iyi geçmiştir. arkadaşlık talebinde bulundum ameliyat öncesi ve sonrası resimlerine bakmak isterim
doktor isimleri vede fiyatları verebilirmisiniz rica edersem
evet ama adam hakkını veriyo yaaa süper burunlar çıkarıyor ortaya ..
iki gün sonra resmimide koycam eski hali albümde var
daha bugün çıktıda sargılar dikişler bi iki gün dinlencem
yakup avsar burun estetıgınde uyguladıgı teknıkle adını duyurdu ne yazık kı estetık cerrahı de unle doktor ucretı paralellık gostermekte halbukı adını bılmedıgınız nıce basarılı dr ler var ayrıca kk dakı populerlıklerı bence ucretlerını artırıyor dr ler ıkı yıl oncekı rakamlarıyla sımdıkı arasında cok fark olan dr lerde var bence emre ılhan ve nacı celıkte bunlar arasında ıkı ısımde kk yı takıp eden dr ler burdakı yorumlardan okudugum kadarıyla ve hastalarıda deneyımlerını burda paylasmakta , ıkı yıl once 4500 tl burun yapan dr ler sımdı 7000 tl ye burun yapıyor halbukı ıkı yıl once burda adı pek zıkredılmeyen bı dr 5000 fıyat verırken sımdı gıttıgımde verdıgı fıyatta aynı ıllakı dr ucretlerı enflasyona baglı zamlanacaktır ama bu artıs bana bıraz fazla gelıyor zaten yakup beyın fıyatını hıc konusmuyorum bıle :))))
arkadaşlar Allah rızası için ankarada devlet hastanesinde ii bi doktor yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inanamıyorum !! nasıl cesaret ettin o kadar yaa..??
ha gayret :)) bende senin gibiyim şimdilerde ama yaz yaz bitiremedim bir türlü şu 25 i :))
evet yeni halim dün çekmiştim :)
net yakından çok hallerim var fakat buraya yükleyemiyorum dosya yüklemi başarısız tarzında uyarılar geliyor yapamadım bi türlü.. :)
selam, geçmiş olsun.. umarım iyi geçmiştir. arkadaşlık talebinde bulundum ameliyat öncesi ve sonrası resimlerine bakmak isterim
bende beğendim bu fikri hem bir çok arkadaşımda fikr ednmiş olurr.. ör. ben:)cok ıyı fıkır canım tsk
kime yaptırdınız acaba?harbıden yaa ama umarı deger yaptırdıgıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?