Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Slm kizlar, ben burnumu yaptirali 2 ayi geciyor. Memnunum, hic bir gün pisman olmadim yaptirdigima:) aksine cok mutluyum. Yeni resimler ekledim. Bir cok kisi merak ediyordu forumda:) Yakup Avsara oldum. Görmek isteyen arkadaslar varsa ekleyebilirler beni. Burnum etli bi burun oldugu icin henuz tam seklini almadi ama olsun:)

merhaba arkadaşlar, ben burun ameliyatımı olalı 3 hafta oldu.sonuçtan çok memnunum.2 yıl araştırdım ve anladım ki doktorun işine karışmayacaksınız ve sabırlı olacaksınız.onlar insanın yüzünü gördükleri anda olması gereken şekli kafalarında tasarlıyorlar zaten.çünkü her insanın yüz orantısı farklı .ben şu kişi gibi burun istiyorum demek saçma olur.dersiniz ancak o görüş açısına sahipseniz.ameliyat sonrası da hemen istenilen sonucu beklemeyin çünkü iyileşme süreci 6 ay.yüzünüzdeki küçücük bir şişlik bile ifadeyi değiştiriyor. en geç iyileşen bölge kaşların arasıve ifadenin oluşmasında çok önemli. ben ataşehir estetica de Dr Ercan Demiraya ameliyat oldum.biliyorum ki daha çok değişecek ifadem ama beni görenler estetik olduğumu anlamıyor bile.çok doğal ve abartısız oldu ki benim burnum eğik kemikli ve burun ucum düşüktü.herkeze tavsiye ediyorum.zaten hastane süper.odalar 5 yıldılı otel gibi .personel çok ilgili.

evet yeni halim dün çekmiştim :)
net yakından çok hallerim var fakat buraya yükleyemiyorum dosya yüklemi başarısız tarzında uyarılar geliyor yapamadım bi türlü.. :)

aslında msnim var benim, çok merak ettiğim icin görme isteğime engel olamıyorum kusura bakma:):) eğer senin için mahzuru yoksa,msnden görmek isterim ameliyat sonrası halini.

ben ankarada serdar öztürke olcam sızı fotolarımı koyarım cuma gunu amelıyat olcam umarım güzel gecer

çok agrın oldumu cnm yada göz altların şiştimi ya ben cok korkuyorum ne yapcam bılmıorum umarım agrısız gecer

benıde eklermısın fotolarına baksam gercı ılla 21 yorum gerekıomus ama

nefes problemım vra dersenız devlet hastanesı yapıo ama benım arkadasım 3 kere amelıyat oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…