dikiş diyosun canım bnde yaptrcam merk edyrm dikş izleri içerdemi dışlardaysada görnyrmu acaba?agrın varmı cnm tamponu cıkarırken nasıldı
bende bitiremedm bi türlü neden 25 ya 10 olsaymş :Syaa evet ya bıde gırıp cıkınca o yazdıgın msjlar sayılmıo :44:
Yakup Avşar.. hayatım boyunca her daim öerebileceğim tek isim mükemmel bir insan ve kusursuz sonucları ile muhteşem bir cerrah
evet yeni halim dün çekmiştim :)
net yakından çok hallerim var fakat buraya yükleyemiyorum dosya yüklemi başarısız tarzında uyarılar geliyor yapamadım bi türlü.. :)
iyi aksamalar herkese arkadaslar bende bılge bıye ameliyat olmustum tek kurus odemeden ve sonuçtanda ınanılmaz memnunum bu kadar ucuk fıyata amelıyt olunur mu tamam saglık bu ama bılge bey gayet basarılı burun amelıytları yapıyo cok ellerı yeteneklı guleryuzlu cok ılgılı bı doktor valla ımkanınız varsa malatyaya gıdın derım ben
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
ikisinin yaptığı burunlar da normal doktorların yaptığı burunlar kadar.kendilerine ameliyat olup memnun kalmayan dolu insan da var emin ol.
çokmerak ettim resim koymadın sanırım bende resim koyamadım henüz bandajlıda olsa merak ediyo görmek istiyo insan ameli
yattan çıukar çıkmaz ayna isitemiştim ben şahsen:)
bende beğendim fakat yakından göremedim,kime yaptırmıştın canım.
fotolarımı koydum :) yorumda isterim
ilk yorum benden öyleyse:) çok güzel olmuş larosw, çok bebekyüzlü havalı olmuşsun,çok güzel duruyor,maşallah
fotolarımı koydum :) yorumda isterim
canım ben de çok beğendim..çok yakışmış yüzüne, çok güzel görünüyosun..
ayy canım ya çok sağol estafurullah o senin bebek yüzlülüğün
herkese dilediğince özgüvenini tavan yapacak operasyon geçirmesini dilerim
sen düşünenlerdenmisin tam bilemedim ama ? darısı daha da güzeli sana inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?