Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

bende geçen hafta emre beye resim gönderdim,hastane masrafları herşey dahil 6.00 fiyat çıkardı,fakat yaptığı burun resimleri bana fazla küçük geldi ve çok fazla estetik duruyor sanki

arkadaşlar ben esteticada 3500 tl ye oldum.karta taksitte yapıyorlar.doktorumdanda çok memnunum(DR ERCAN DEMİRAY).ameliyat sonrası morluk şiş vs var tabi ama geçiyor.tanponlarım çıkarken anlamadım bile .hiç korkmayın.bende olmadan önce kabuslar gördüm ya kötü olursa diye ama sonuç mükemmel oldu bence.görenlerin yorumuda bu.görmek isterseniz resim yüklerim msn den.Sadece sabırlı olmak lazım.alçılar alındığında daha göz çevresi şiş oluyor ve gerçek sonucu yansıtmıyor.gün geçtikçe güzelleşiyor.

ilk yorum benden öyleyse:) çok güzel olmuş larosw, çok bebekyüzlü havalı olmuşsun,çok güzel duruyor,maşallah

ayy canım ya çok sağol estafurullah o senin bebek yüzlülüğün
herkese dilediğince özgüvenini tavan yapacak operasyon geçirmesini dilerim
sen düşünenlerdenmisin tam bilemedim ama ? darısı daha da güzeli sana inşallah :)

ben artı kbb de murat uygur dan randevu aldım haftaya ameliyat olacağım . Murat bey hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Selam kizlar benn 9 ocakta belcikada ameliyat oldum ve cok pismanim burnum yamuktu ve kemerli cok degsik piramidi yamuk bir burnum varmis yani doktor demisti sonra dedi dumduz olcak cok guzel su bu derkene guvendim ve yaptirdmm ama sonuc husrann 1.5 aydir psycologim bozuldu hergun aglamaktan gozlerim sistii cok kotuyumm cok igrenc bir burun oldu allahin gucune gitmesinn ama cok zor daha nefes alamiorum yasamak bile zor geldi destegi olmasa etrafimdaki insanlarin dahada cok haplarla filan duruorummm insallah sizinkiler ii olur

evet ben de düşünenlerdenim larosw,benimki üçüncü ameliyat olacak bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…