Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

arkadaşım benimde .yamuk ve prmidi bozuktu ama sonuçtan memnunum ben.nasıl oldun merak ettim.ben sen alışamadın.resmini görebilirmiyim

geçmiş olsun.. ben de 2. ameliyatımı olmak için araştırıyorum.. umarım istediğiniz buruna sahip olursunuz

Kizlar ben de 28 Şubat'ta burun ameliyati oldum. Lokal anestezi ile. İlk baslarda cok korkuyordum. Ama doktorum Hasan Poyraz ameliyat sırasında sarki söyleyince oldukça rahatladım. Genel anesteziye girip bir cok riski kabul etmek zorunda kalmadım. Ameliyatım 45 dakika sürdü 10 dakika dinlendikten sonra eczaneye gidip ilaçlarımı aldım ve eve gittim.bu kadar rahat geçecek bir ameliyat olduğunu bilseydim daha önce olurdum. Yarın tamponlar alınacak. Hersey yolunda:) Op.Dr. Hasan Poyrazla tanıştığım ve ona ameliyat oldugum icin cok memnunum. Doğru doktor secimi burun ameliyatında cok önemli. Umarım sizlerde güzel burunlara sahip olursunuz:) haftaya Çarşamba alcilarimda alınacak. O zaman fotoğrafta paylaşırım :) aklınıza takılan merak ettiginiz bir şey olursa sorun severek yardımcı olurum:)

Merhaba kızlar, bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerden gelen mesajların bi kısmı rahatlattı beni. Ameliyattan sonr a gözlük kullanımı ağrı oluşturuyomuş Böyle bi durumla karşılaşan varmı? Teşekkür ederim şimdiden :)

ameliyattan sonra bir sure gozluk kullanmaman gerektigini biliorum. ne zaman kullanabilceni doktorun belirtir zaten. ilk kullanmaya başladında da kalın çerçeveli agır gozlukler kullanmaman gerekio. ben de burun estetiği dusunuyorum ve gozluk kullanıorum o yuzden sormuştum

teşekkür ederim canım. bende gözlük kullanıorum, muhtemelen ameliyat döneminde lenste kullanamıcam. epey zorlayacak beni.

Ameliyat sonrası bir hafta falan lens takılmıyor şişliklerden dolayı. 6 ayın sonundada doktor gözlük takımına izin veriyor genelde. Kontrole gittiğinidzde kemiğin durumuna göre tak ya da takma diyor ama en az 6 ay

ameliyattan sonra burnunu eleyemiyorsun bile, birak gözlük takmayi, zaten tam iyilesmeden bence gözlük takma

Kizlar, resim görebilmem icin beni eklermisiniz. yurt disindan gelicem o yüzden az cok kime yaptiricagima karar vermeliyim artik, ama hic bi fikrim yok.. off

Kizlar, resim görebilmem icin beni eklermisiniz. yurt disindan gelicem o yüzden az cok kime yaptiricagima karar vermeliyim artik, ama hic bi fikrim yok.. off

Benim alçıli burnum hala Çarşamba gunü alınacak alcilarimda . Hemen foto koyarım :) doktorum Hasan Poyraz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ameliyat oncesi de sonrası da ilgisi alakası mükemmel :) ameliyatımda cok başarılı gecti.sormak istediğin seyler olursa sor lütfen :)

Gecmis olsun Gülsüm. Insallah saglikli ve güzel sonuc alirsin. Alciliyken nasil heycanlaniyordur insan.
Senin doktorda Istanbulda mi? Sakincasi yoksa fiat konusundada bilgi verebilirmisin. sevgiler <3

Merhaba Gülsüm,

bende ikinci kez ameliyat olcam. Hasan Poyrazi ilk defa duyuyorum. Acaba revizyon icin iyimidir? Birde mümkünse fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin?

yaa bende ameliyat oldum arkadaslar Subat ayinda ve cok basarili gecti sukur, simdi daha cok bakmaya basladim aynaya. yaaa ben burdaki resimleri goremiyorum neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…