evet ben de düşünenlerdenim larosw,benimki üçüncü ameliyat olacak bi de
Selam kizlar benn 9 ocakta belcikada ameliyat oldum ve cok pismanim burnum yamuktu ve kemerli cok degsik piramidi yamuk bir burnum varmis yani doktor demisti sonra dedi dumduz olcak cok guzel su bu derkene guvendim ve yaptirdmm ama sonuc husrann 1.5 aydir psycologim bozuldu hergun aglamaktan gozlerim sistii cok kotuyumm cok igrenc bir burun oldu allahin gucune gitmesinn ama cok zor daha nefes alamiorum yasamak bile zor geldi destegi olmasa etrafimdaki insanlarin dahada cok haplarla filan duruorummm insallah sizinkiler ii olur
ayy ben 1 acıya zor katlandım seninki 3. hı...
Allah yardımcın olsun kolaylıkla atlatıp içine çok çok sinen bi burunla kurtulursun bu dertten inşallah
çok sağol ,amin:) umarım seninki gibi güzel olur artık üçüncüde
hiçbi mahsuru yok canımcım hatta foto goturmene gerek yok ismimi versen yeter,kendisine vermiş olduğum eziyetten ötürü ii tanır beni :)
Eskişehir Mehmet Sezgin hocama :) şimdi album koyuyorum bakmak isteyenlerin dikkatine ama maşallah diyerekten :)))
ameliyattan sonra bir sure gozluk kullanmaman gerektigini biliorum. ne zaman kullanabilceni doktorun belirtir zaten. ilk kullanmaya başladında da kalın çerçeveli agır gozlukler kullanmaman gerekio. ben de burun estetiği dusunuyorum ve gozluk kullanıorum o yuzden sormuştum
Kizlar, resim görebilmem icin beni eklermisiniz. yurt disindan gelicem o yüzden az cok kime yaptiricagima karar vermeliyim artik, ama hic bi fikrim yok.. off
Benim alçıli burnum hala Çarşamba gunü alınacak alcilarimda . Hemen foto koyarım :) doktorum Hasan Poyraz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ameliyat oncesi de sonrası da ilgisi alakası mükemmel :) ameliyatımda cok başarılı gecti.sormak istediğin seyler olursa sor lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?