al benden de o kadar:) benimki de üçüncü ameliyat olacak3.ameliyatım için revizyonda başarılı bir doktora ihtiyacım varr:2::2:
inanamıyorum !! nasıl cesaret ettin o kadar yaa..??
Gecmis olsun Gülsüm. Insallah saglikli ve güzel sonuc alirsin.Alciliyken nasil heycanlaniyordur insan.
Senin doktorda Istanbulda mi? Sakincasi yoksa fiat konusundada bilgi verebilirmisin. sevgiler <3
Merhaba Gülsüm,
bende ikinci kez ameliyat olcam. Hasan Poyrazi ilk defa duyuyorum. Acaba revizyon icin iyimidir? Birde mümkünse fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin?
Derin dün alcilarim alınmadan önce bir revizyon ameliyatına tanık oldum :) aile oldukça mutluydu. Daha önce baska bir doktora gitmiş kızı mahvetmiş annesine sohbet ettik beklerken. Hasan Poyraz buldukları icin de cok mutluydular. Sana tavsiyem Hasan Poyraz :) git görüş mutlaka .Canım bende Hasan Beye bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Gercekten ısını cok iyi yapan bir doktor, ben o kadar mutluyum ki anlatamam:). Doğru doktor cok önemli. Fiyat vermem burdan etik olmaz zaten her hastanın farklı bir ücreti oluyor. Mesela ben estetik ile birlikte deviasyon da oldum . İki ameliyatta harika gecti. Fiyat konusunda ise gercekten piyasaya göre cok uygun.
ankara da iyi doktor var mı
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
ben tam 1 ay önce doktor Serdar Öztürk'e ameliyat oldum. istanbulda yaşıyorum, ona ameliyat olmak için ankaraya gittim. İnanılmaz memnunum, çok çabuk iyileştim, şişliklerim çok az oldu, morluklar 1 haftada tamamen geçti. şu an nefes almamda hiç bir problem yok, günlük temizlik ve pansumanlarımla normal hayatıma devam ediyorum, herkes de burnumu çok beğendi. Ben kendisini gözüm kapalı tavsiye ediyorum, benim kardeşim de ona ameliyat olmuştu, biz de yine çok memnun olan başka bi tanıdıktan duymuştuk. Fiyatı ameliyata göre 5-6 bin arasında. Revizyon ameliyatlarında çok başarılıymış, bence bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar da bi görüşsün kendisiyle.
Ben de 1 aylık burun fotolarımı koydum albüme
ben tam 1 ay önce doktor Serdar Öztürk'e ameliyat oldum. istanbulda yaşıyorum, ona ameliyat olmak için ankaraya gittim. İnanılmaz memnunum, çok çabuk iyileştim, şişliklerim çok az oldu, morluklar 1 haftada tamamen geçti. şu an nefes almamda hiç bir problem yok, günlük temizlik ve pansumanlarımla normal hayatıma devam ediyorum, herkes de burnumu çok beğendi. Ben kendisini gözüm kapalı tavsiye ediyorum, benim kardeşim de ona ameliyat olmuştu, biz de yine çok memnun olan başka bi tanıdıktan duymuştuk. Fiyatı ameliyata göre 5-6 bin arasında. Revizyon ameliyatlarında çok başarılıymış, bence bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar da bi görüşsün kendisiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?