Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ben kemer aldırmakla beraber , deviasyon da yaptıracağım için kbb doktoruyla beraber ameliyata girdikleri için bu doktoru araştırıyorum.

ne kadar zor bir durum ya..bir yandan insan biran önce olup kurtulmak istiyor..ama diğer yandanda pişman olma yada istetiğini bulamam korkusuyla bin düşünüp bir hareket ediyor..
bende deviasyon ve kemer aldırtma işlemi yapılıcak..ama hala doktor konusunda karar veremedim..
ankarada başaralı doktor isimlerine ihtiyacım var..yardımcı olabilrseniz sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim..ve umarım herkesin bu konudaki ümidi ve ve endişesi olumlu yönde sonlanır..bir kadın için oldukça önemli bir konu..

nasil koydun canim ya? bende 25 msj yazmam gerektigini okudum ondan sonra albume resim koyabiliyormusum....yani daha 2 msj im kaldi heheheheh nihayet ondan sonra albume baslayabilirim

aynen bende resimlere bakmak istiyorum 25 msj diyor bende yarına randevu aldım dr fuat yuksele bakalım neler söyliycek :)

fiyat nedir acaba?

foto koyma imkanın varmı acaba? bide fiyat nedir?

masaj yaptıysan acaba yanlısmı yaptın? benim bir tanıdıgımda kemiklestirmis masajı yanlıs yapmıs..

Bir de Üsküdar hospital turkte Erdinç Ak isimli bir doktor varmış Bu doktoru bilen ya da ameliyat olan var mı acaba? çok kararsız kaldııım

Kızlar lütfen YARDIIIIM.... "Ahmet KARACALARA" a burun estetiği olan var mıydı aranızda? Foruma göz attım ama denk gelmedi. eğer varsa da kaçırıdım sanıırm gözlerim sulandı artık okumaktan (( Lütfen bilen duyan okuyan varsa...

( üzüldüm yaaa prof. kendisi aslında tv de yayınları da var. ama burun ameliyatlarını hiç görmedim

( üzüldüm yaaa prof. kendisi aslında tv de yayınları da var. ama burun ameliyatlarını hiç görmedim

internetten baktım yüzü tanıdık geliyo gördüm sanırım televizyonda falan ama örnek burunlarını görmeden sakın karar verme çok araştır emin değilsen için rahat değilse ameliyat olma pişman olan bir sürü insan var acele etme. Ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum.

Haklısın ( teşekkür ederim. prof. iyidir ama işte karambole iyidir demekşle olmaz dediğin gibi.. teşekkür ederim cevapladığınız için arkadaşlar.. ama yine birini duyar ya da görürseniz haberleriniz beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…