Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

arkadaşlar ben de doktor bulamadım halen kbb mi yok estetikçiler mi hangisi daha iyi acaba ben de solunum sorunu da var..

canım eger solunumda sorun varsa iki doktorda ameliyata giriyor benimde solda nefes problemim vardı hem kbbcı hemde estetikci girdi ameliyatıma ikisi yaptılar bunu dert etme iyi bi doktor bul herşeyi anlat sana zaten söylerler ..bana kbbcı doktorum estetikci önermişti ve anı anda giriyolar birisi orayı düzeltiyor digeride estetik olan kısmını yapıyor

bayanlar cok önemli bir soru, ameliyat icin estetisyenmi yoksa kbb ci mi? ben her ikisini de sectim, Emre Ilhan´a ameliyat oldum ve suan cok mutluyum, gercekten tereddütlü gittim, ya disini güzellestirirken icini bozar sa veya istedigim gibi olmazsa ve bu sefer saglik sorunu cekersem diye? Ama hic öyle birsey olmadi, tereddütler normal, Allah Emre Bey´den razi olsun, kendisine ne kadar tesekkür etsem azdir, icini de disini da o kadar güzel yaptiki, artik burnumdanda solunumumdanda cok memnunum. Ikisini birden düzeltti.

maşallah canım ameliyatlardan sonra bazı kişiler memnun kalmayabiliyor , doktor çok önemli. ben burun şeklim çok değişsin istemiyorum.küçükken düşmüştüm o yüzden sağ taraf sola doğru eğri ve biraz çıkıntı var sadece orası törpülensin burun ucuma dokunulmasın istiyorum.bir de içteki deviasyon düzeltilecek tabi ama doktor dış görüntüyü etkilemez içteki düzeltme dedi. bir kararsızım valla ne yapsam bilemiyorum.

benim nefes almamda da sorun var.Hem iç hem dış düzelttiricem :) emre beyi merak ettim adı çok geçiyor.Biraz araştırayım.Galeriye de bakayım.

Merhaba,
Burun estetiği düşünüyorum. Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

bence doktorlarla yüzyüze görüş yapılan ameliyat fotolarına bak. bin küsür tane fotograf oluyo az cok anlıyorsun hangisi senin beklentini karşılar.bende üç doktor arasında kaldım.emre ilhan barış çakır ve yakup avşar.barış çakırla yüzyüze görüşmem oldu şimdi diğerleriyle görüşüp net kararı vericem

cnm ben yeni üye oldum fotolarını göremiorum ama sana birşey sorcam eski burnunun yapısı nasıldı? kalın derili mi etli bi burun mu yoksa ufak düzeltmeler mi gerekti

Bir de Üsküdar hospital turkte Erdinç Ak isimli bir doktor varmış Bu doktoru bilen ya da ameliyat olan var mı acaba? çok kararsız kaldııım

merhaba, ben duydum, çok olumlu yorumlar vardı. ilk görüşmem çok olumlu geçti. çok güven verdi. yarın sabah görüşmem var. Ameliyat tarihi için.

kesinlikle ama kesinlikle ya muhammet dilber.... ya yakup avşar..

emre ilhanı araştırdınmı cnm oda çok başarılı burunlar yapmış ben muhammet bey ile emre bey arasında kaldım tabi fiyatta önemli cok fiyat farkı varmı acaba biliyormusunuz?? ve ssk karşılıyormu bi kısmını?

bence emre ilhan çok iyi değil daha çok isim ve reklam yapmış biri gibi duruyor. eminim ki daha başarılı doktorlar vardır. ismi duyulmuş bi doktorun aynı zamanda fiyatı da dudak uçuklatacak ölçüde artıyor.

kızlar ben izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum çok memnunum bugün 41.günüm.albümde resimlerim var

canım mrb bende ameliyat olmak istiyorum burnumdaki kemği aldırmak istiyorumsadece ufuk bilkayı duymuştum önceden de sen nekadara ameliyat oldun ve ameliyattan sonra yüzünde şişme morluklar falan nekadar sürede iyileşti:26:

sana arkadaşlık yolladım albümde fotoğraflarıma bkabilrsin. izmirdeysen can kopal'ı da düşün derim.fiyat olarakda daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…