ben sitede bi cok kişinin albümüne baktım burunlarını en cok begendiklerim onep zühtü demir ve emre ilhanın yaptıgı burunlar
özellikle cilek senin burnunu cok begeniyorum canım [/QUOTbende merak ettim şimdi ..
ay canım benim saol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Kizlar Ben buraya yeni Kayd oldun.fotolari goremiyorum.ne yaps am acaba? Yardimci olurmusunuz....
temmuz 26da cihat nazmi baran'a oldum cooook memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş yeni görüyorum mesajı, nasıl albüm oluşturduğunu anlatiim yine de, belki daha öğrenmemişsinizdir. Kendi profilimize tıklayıp sol alt köşedeki albüm ekle yazısına tıklıyoruz, albümün ismini yazıyoruz değişiklikleri kaydet diyoruz, açılan sayfada sağ üstte resim yükle yazısını tıklıyoruz, ordan dosya ekle, dosyaları seç diyip resimleri seçiyoruz, upload files diyoruz, sonra hepsini seç ve sonra bitir diyoruz böyle :)ben çok mennunum yalnız fotograf yüklemede başarısız oldum,, benim pc demi problem var,, nasıl yüklüyorsunuz
bende 26 ocakta ameliyat oldum.burnumun kırkı yeni çıktı :) doktorum Cüneyt Özek :)
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
Arkadaşlar aranızda Abdulkadir Goksel beye ameliyat olan varmı?
Merhaba. sanırım İsanbul'da Dr. Emre İlhan ve Dr. Buğra Çöllü var. en çok hangisi :)
ben sitede bi cok kişinin albümüne baktım burunlarını en cok begendiklerim onep zühtü demir ve emre ilhanın yaptıgı burunlar
özellikle cilek senin burnunu cok begeniyorum canım [/QUOTbende merak ettim şimdi ..
zühtü demir onep ten ayrıldı mı
nazmi baranın yeri nerde
ya ankda olan arkadaslar paylassın bikac kisi cünkü cogunlukla ist veya dışı
ankda yokmu yahu^^
kızlar yeniym ben forumda izmirde burun estetiği için önerebilcegnz isim varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?