Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

temmuz 26da cihat nazmi baran'a oldum cooook memnunum kesinlikle tavsiye ederim

cnm meraba bende nazmi barana olmayı dusunuoırm memnunmusun burnundan doğal gorunuypormu ona yaptıran 2 arjadaşm dajha var fıstık gibi oldu onlarınkı bene mayısta olmayı dusunuormn yardımcı olrmusun cnm

nazmi baranın yeri nerde
ya ankda olan arkadaslar paylassın bikac kisi cünkü cogunlukla ist veya dışı
ankda yokmu yahu^^

ben çok mennunum yalnız fotograf yüklemede başarısız oldum,, benim pc demi problem var,, nasıl yüklüyorsunuz
Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş yeni görüyorum mesajı, nasıl albüm oluşturduğunu anlatiim yine de, belki daha öğrenmemişsinizdir. Kendi profilimize tıklayıp sol alt köşedeki albüm ekle yazısına tıklıyoruz, albümün ismini yazıyoruz değişiklikleri kaydet diyoruz, açılan sayfada sağ üstte resim yükle yazısını tıklıyoruz, ordan dosya ekle, dosyaları seç diyip resimleri seçiyoruz, upload files diyoruz, sonra hepsini seç ve sonra bitir diyoruz böyle :)

Kızlar ben Fatih Öktem'le görüşmeyi düşünüyorum ancak estetik fiyatları konusunda pek bilgim yok telefonda da bilgi vermiyorlar.. Aşağı yukarı maliyeti ne olur bir ortalama verebilirmisiniz??

bende 26 ocakta ameliyat oldum.burnumun kırkı yeni çıktı :) doktorum Cüneyt Özek :)

İyi günler pucer eklediğiniz resimlerden gördüğüm kadarıyla burnunuz çok çok güzel ve doğal olmuş. Doktorunuz Cüneyt Özekti değil mi? Bende haziran ayında ameliyat olmayı düşünüyorum bu ikinci ameliyatın olucak o yüzden artık şansa bırakmak istemiyorum. Cüneyt bey ilgili mi, hastanın beklentilerine önem veriyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

canm korkarak bu yola koyuldum Samsunda op.dr.halit urgan ı buldum burnum estetiğie hiç benzemiyor gayet doğal görünüyor kesinlikle samsun da estetik yaptıracak arkadaşlara medicana op.dr.halit urgan ı tavsiye ederim.

Arkadaşlar aranızda Abdulkadir Goksel beye ameliyat olan varmı?

evet kızlar abdülkadir beye burun tıkanıklığı şikayetiyle ameliyat olan ve sonun da nefes alabilen arkadaşlar lütfen yazın karar aşamasındayımm........benim kronik burun tıkanıklığım var.nefes almak istiyorum sadece...........2 defa ameliyat oldum ama dr seçimim çok yanlışmış meğer aynı hataya düşmek istemiyorumm...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…