fotoları cok merak ettim ama göremiyorum yeni üyeymişimm(
Malatya Dr. Bilge Türk BİLEN
Çok başarılı bir doktor
Malatya Dr. Bilge Türk BİLEN
Çok başarılı bir doktor
maşallah canım ameliyatlardan sonra bazı kişiler memnun kalmayabiliyor , doktor çok önemli. ben burun şeklim çok değişsin istemiyorum.küçükken düşmüştüm o yüzden sağ taraf sola doğru eğri ve biraz çıkıntı var sadece orası törpülensin burun ucuma dokunulmasın istiyorum.bir de içteki deviasyon düzeltilecek tabi ama doktor dış görüntüyü etkilemez içteki düzeltme dedi. bir kararsızım valla ne yapsam bilemiyorum.
kızlar valla süper olmuş burunlarınız ya.....
benimde burnumu estetikli sanırlar hep ,orijinal olduğuna inanmayanlar bile oldu ...kaydirigubbakcemile2
Kizlar ben de 28 Şubat'ta burun ameliyati oldum. Lokal anestezi ile. İlk baslarda cok korkuyordum. Ama doktorum Hasan Poyraz ameliyat sırasında sarki söyleyince oldukça rahatladım. Genel anesteziye girip bir cok riski kabul etmek zorunda kalmadım. Ameliyatım 45 dakika sürdü 10 dakika dinlendikten sonra eczaneye gidip ilaçlarımı aldım ve eve gittim.bu kadar rahat geçecek bir ameliyat olduğunu bilseydim daha önce olurdum. Yarın tamponlar alınacak. Hersey yolunda:) Op.Dr. Hasan Poyrazla tanıştığım ve ona ameliyat oldugum icin cok memnunum. Doğru doktor secimi burun ameliyatında cok önemli. Umarım sizlerde güzel burunlara sahip olursunuz:) haftaya Çarşamba alcilarimda alınacak. O zaman fotoğrafta paylaşırım :) aklınıza takılan merak ettiginiz bir şey olursa sorun severek yardımcı olurum:)
arkadaşlar nuri soysala ameliyat olan biri benle bağlantıya geçebilirmi lütfen
Ben doktorumu bu forumdan seçtim.Ameliyatımda bugün.Çoooooookkkk güveniyorum ve içim rahat.Yoksa doktorumu nasıl seçebilirdim ki.Hiç bi doktorun yaptığı operasyon fotolarını göremezsiniz, bulamazsınız bi yerde.Birkaç hastasına ulaşmanızda zor.Hem çoğumuz çalışan kişileriz. Zamanımız kısıtlı.Forum sayesinde biçok kişiyle tanışıp, fikir alışverişi yapabiliyoruz.
canım benımde albümden bakabılırsın izmir atay atabey
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?