Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

izmir'de Can Kopal.benim daha 15 gün oldu ama herkes yüzüme çok yakıştırıyor hatta bazı tanıdıklarım anlamıyor saçımı da boyattığım için renk çok yakışmış çok değişmişsin diyorlar fotolara albümümden bakabilirsiniz.fiyatı da uçuk değil çok uyguna yapıyor ve çok iyi bir doktor çok alakalı ve işinde çok başarılı ben çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiya ediyorum düşünenler en azından görüşmeye gitsinler çünkü görüşme ücretsiz

bazilari 5500 felan yaziyor anlamadim ya guzelse degerse sorun degil tabiki, ameliyattan ameliyata degisir ama ayni islem birinden cok birinden az haksizlik ya bende dr emre ilhani dusunuyorum birde yurtdisindayim acaba fiyatlar dahada yukselirmi kendimi salak gibi de hissetmek istemiyorum

Bende Yakup avşARA olmak istıyordumm ama fiyatıı cok yuksek

slm kızlar 13 mart salı gunu necdet beye amelıyat oldum bu salıda alcım cıkıcak gerek gormedıgı ıcın tampon koymamıs we amelıyatımı kapalı oldum kesınlıkle korkacak hıcbırsey hıc agrım olmadı masallah dıyorum morluk cok hafıf sadece bıraz sısılık oda normal albumlerımden resımlerıme bakablırsnz cok rahat atlattım bgn 5. gunum ben amelıyat bıttı 4 saat sonra çok acıkmıstım baya baya yedım ıctım bukadar rahat bı amelıyat oldugunu bnde bılmıyodum salı gunu alcım cıkınca az cok sekıl bllı olcaka ama yorum ıcın cok erken en az 3 ay sabretcem:)

merhaba geçmiş olsun,umarım istediğin gibi olmuştur burnun, albümünü göremedim ama senin burnunda nasıl değişiklik yapıldı acaba? hiç morarma falan olmadığına göre çok oynanmamış heralde di mi? ben de düşünüyorum ama ameliyat sonrası şişlikler ve morluklardan korkuyorum :S

Merhaba,
Burun estetiği düşünüyorum. Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba,
Burun estetiği düşünüyorum. Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

şekerim hangimiz emre ilhan ve barış çakır arasında kalmadık ki? yemin ederim arada kalmaktan ölücem, benim için daha burun işi ciddiye binmemişken böyle yazılar çok garipti hani doktor seçmek en zor kısım vs vs ama hakikaten öyleymiş. normalde de kararsızımdır ama burun konusunda kendimi bile aştım...

Cok tesekkur ederim cnm albumlerimden bakabilirsn herkze acik aslinda baya oynandi burnuma bakarsan yandan baya bi kemerliydi v baya dusuktu kemer alindi burnum kaldirildi bide kanatlarda 2 tane fln dikis war sali gunu alci cikck ozmn sorcm kanatlaridami kuculttu die:)))

Slm cnm alakasz bisey. Sorcam :)su kilo seyi warya metre gbi bisey onu nerden yapabilirim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…