malesef çok pahalı. hatta ben görüşmeye gittim 3 ay önce. sadece törpüleme ve ucunda oynama yapacaktı. verdiği rakam 9000 tl. ve kesinlikle indirim yapmıyor. yalvardım neredeyse :)) ama bir gerçek var çok başarılı sonuçlar alıyor herkes. ama ben kendisini düşünmüyorum çünkü abartı bir rakam. cumartesi günü barış çakıra gidicem. 6000 civarı sanırım.bir nebze daha uygun :)
buda benimki doktorum xxxxxama gsl olmadi:umursamaz:
fiyat nedir acaba?
Slm kizlar, ben burnumu yaptirali 2 ayi geciyor. Memnunum, hic bir gün pisman olmadim yaptirdigima:) aksine cok mutluyum. Yeni resimler ekledim. Bir cok kisi merak ediyordu forumda:) Yakup Avsara oldum. Görmek isteyen arkadaslar varsa ekleyebilirler beni. Burnum etli bi burun oldugu icin henuz tam seklini almadi ama olsun:)
slm kızlar 13 mart salı gunu necdet beye amelıyat oldum bu salıda alcım cıkıcak gerek gormedıgı ıcın tampon koymamıs we amelıyatımı kapalı oldum kesınlıkle korkacak hıcbırsey hıc agrım olmadı masallah dıyorum morluk cok hafıf sadece bıraz sısılık oda normal albumlerımden resımlerıme bakablırsnz cok rahat atlattım bgn 5. gunum ben amelıyat bıttı 4 saat sonra çok acıkmıstım baya baya yedım ıctım bukadar rahat bı amelıyat oldugunu bnde bılmıyodum salı gunu alcım cıkınca az cok sekıl bllı olcaka ama yorum ıcın cok erken en az 3 ay sabretcem:)
Merhaba,
Burun estetiği düşünüyorum. Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba geçmiş olsun,umarım istediğin gibi olmuştur burnun, albümünü göremedim ama senin burnunda nasıl değişiklik yapıldı acaba? hiç morarma falan olmadığına göre çok oynanmamış heralde di mi? ben de düşünüyorum ama ameliyat sonrası şişlikler ve morluklardan korkuyorum :S
Slm cnm alakasz bisey. Sorcam :)su kilo seyi warya metre gbi bisey onu nerden yapabilirim:))))şekerim hangimiz emre ilhan ve barış çakır arasında kalmadık ki?yemin ederim arada kalmaktan ölücem, benim için daha burun işi ciddiye binmemişken böyle yazılar çok garipti hani doktor seçmek en zor kısım vs vs ama hakikaten öyleymiş. normalde de kararsızımdır ama burun konusunda kendimi bile aştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?