lütfennnnn kızalr yardımcı olun ... burun estetik doktoru tavsiyelerinize ve fiyat bilgilerinize ihtiyacım varrr
Emre ilhan daha önce ameliyat geçirmediyseniz burun için 6 bin dedi, Teoman Doğan'da 6 bin 500..Ben aynı zamanda göğüs büyütmede istiyorum o da 8 bin ile 10 bin arasıymış çok pahalı geldi bana.Ama Teoman Doğan dışında güvenebileceğim daha uyguna yapacak başka doktor bulamadım.:44:
Benim profilimde 7-8 tane fotoğrafım var. Eski hali ve yeni hali yan yana olanlar da var. Bakabilirsiniz arkadaşlar. doktorum Ankara Serdar Öztürk. Zor bir kadar doktor seçimi. Gerisi çok kolay geliyor. Allah kolaylık versin.
Nuri Soysal ve Emre İlhan arasında kararsız kaldım ikisiyle de görüştüm çok iyiler ama bi türlü karar veremiyorum
Ben doktorumu bu forumdan seçtim.Ameliyatımda bugün.Çoooooookkkk güveniyorum ve içim rahat.Yoksa doktorumu nasıl seçebilirdim ki.Hiç bi doktorun yaptığı operasyon fotolarını göremezsiniz, bulamazsınız bi yerde.Birkaç hastasına ulaşmanızda zor.Hem çoğumuz çalışan kişileriz. Zamanımız kısıtlı.Forum sayesinde biçok kişiyle tanışıp, fikir alışverişi yapabiliyoruz.
ben ameliyat olalı haftaya 2 ay olcak
gün geçtikçe dahada oturuyor çokta seviyorum çok memnun kaldım acısı tasası bi yana deydi diye düşünüyorum..
haftaya hocama gideceğim eski fotomun yanına şimdiki halimi çekip koyacak eski halimi gördüğümde güzel diyordum kendime ne yalancıymışım
kısmetse 12 nisanda görüşmem var emre ilhan ile bu yüzden böyle merak ediyorum
Arkadaslar yeni üyeyim,uzun zamandir burun amaliyati olmayi düsünüyorum,tek tek tüm yazilanlari okudum ve fotograflari göremedigim icin bazi arkadaslara arkadaslik istekleri yolladim(ki sanirim öyle bakilabiliyor ancak) kabul ederseniz sevinirim...ama okuduklarimdan yola cikarak cogunluk emre ilhanín hastasi...bütün yazdiginiz doktorlari not ettim ve fotograflariniza baktiktan sonra kafamda netlesecek sanirim biraz daha secimim...
Ama cidden merak ettigim bisey var ,genelde emre ilhan yaziyo cvplarda ve ben ilk kez duyuyorum ama bugünden sonra arastiracagim internet sayfasindan ,ama fatih dagdelen ,hasan findik bu isimlere hic rastlamadim,tuhafima gitti ,aslinda su bakimdan tuhafima gitti,ben almanyada yasiyorum ve burda tv da sürekli fatih dagdelen reklamlari dönüyor,ve burdan cok gidip amaliyat olup memnun kalan var ama burda özellikle istanbuldakiler görüsmeye bile gittik diye bahsetmemisler...ben de normal de burun amaliyatimi fatih beye yaptirmayi düsünüyordum aslinda takii yazdiklarinizi okuyana kadar ama simdi terettütteyim...amaliyat olanlar beni eklerlerse sevinirim
Emre ilhan daha önce ameliyat geçirmediyseniz burun için 6 bin dedi, Teoman Doğan'da 6 bin 500..Ben aynı zamanda göğüs büyütmede istiyorum o da 8 bin ile 10 bin arasıymış çok pahalı geldi bana.Ama Teoman Doğan dışında güvenebileceğim daha uyguna yapacak başka doktor bulamadım.:44:
3 gün sonra ameliyatım var çoooooooooook korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?