Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Benim profilimde 7-8 tane fotoğrafım var. Eski hali ve yeni hali yan yana olanlar da var. Bakabilirsiniz arkadaşlar. doktorum Ankara Serdar Öztürk. Zor bir kadar doktor seçimi. Gerisi çok kolay geliyor. Allah kolaylık versin.

mrb arkadaşlar ben serdar ceylana yaklasık 2 sene once amelıyat oldum ılk basta cok dogal ve guzel bı burundu fakat daha sonra seklı cok bozuldu memnun degılım.hatta ıkıncı bı amelıyatı ıstıyorum fakat korkuyorum önerebilceginiz iyi bi dr var mı ?

Emre ilhan daha önce ameliyat geçirmediyseniz burun için 6 bin dedi, Teoman Doğan'da 6 bin 500..Ben aynı zamanda göğüs büyütmede istiyorum o da 8 bin ile 10 bin arasıymış çok pahalı geldi bana.Ama Teoman Doğan dışında güvenebileceğim daha uyguna yapacak başka doktor bulamadım.:44:

ben teoman doğana ameliyat oldum ve gayet memnunum..teoman beyi öneririm..

Benim profilimde 7-8 tane fotoğrafım var. Eski hali ve yeni hali yan yana olanlar da var. Bakabilirsiniz arkadaşlar. doktorum Ankara Serdar Öztürk. Zor bir kadar doktor seçimi. Gerisi çok kolay geliyor. Allah kolaylık versin.

merhaba ekleyebilirseniz sevinirim bende ankaradayım

slm burun estetiği düşünüyorum ama 1 -2 sene sonra burun şeklini değiştiriyor deniliyo 2. bi ameliyat gerektiği söyleniyo doğrumudur acaba

doktor ismini öğrenebilirmiyim, birde ben yeniyim foto görme şansım var mı?
emre ilhan düşünüyorum, ne dersiniz?

fotolarınızı nasıl görebilirim acaba. bende emre ilhan da karart verdim gibi ama yinede tereddüt ediyorum sizin doktorunuz kimdi acaba?
çok beğendim burnuuznu güle güle saşlıkla kullanın .....

bende emre beyi düşünüyorum ama kafam karışık
siz oldunuzmu amliyat

ben de 20nısanda Dr. Can Kopal a amelıyat oldum,musyanelerı ucret bırgorus derım, çok memnunum,tavsıye ederım.

3 gün sonra ameliyatım var çoooooooooook korkuorum

neden korkuyorsun,göz açıp kapatana kadar hepsı bıtmıs olucak 1 - 2 hafta gectıgındede hıc bırsey hatırlamıcaksın,eskı burnunu ozlemıceksın,aklına bıle gelmıcek,anestezıden falan sakın korma tabıkı bunyeye gore degısıyor ama kendını saglam tut,psıkolojı cok onemlı,hersey cok ıyı olucak bak gorursun,hangı doktora olucaksın bu arada...hayırlısı olsun hersey gonlunce olur ınş.

Arkadaslar ben burda cok yeniyim. Bende revizyon ameliyat dusunuyorum ama inanin cok korkuyorum sonucun daha kotu olma ihtimalinden. Emre ilhana ameliyat olup kotu sonuc alanlar veya kopmlikasyon yasayanlar oldumu. Bilgilerinize ihtiyacim varl utfen. Simdiden tsk ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…