Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

emre ilhanı öneriyolar ama bütün burunları da çok iyi değil gibi. şu da bi gerçek ki çok kemerli ve iri burunlarda 1 ameliyat yeterli olmuyo malesef

emre ilhanı öneriyolar ama bütün burunları da çok iyi değil gibi. şu da bi gerçek ki çok kemerli ve iri burunlarda 1 ameliyat yeterli olmuyo malesef

izmir de Can Kopal ı onerırım canım.20 nısand aoldum amelıyatımı benım fecı bır kemerım vardı ayrıca burnum yamuktu ayrıca burun ucum dusuktu hersey vardı anlıycagın :) şuan okadar memnunumki...hem tum sıkayetlerım son buldu hem de cok dogal bır burnum var. sadece burun ucumdan sıkayetcıyım oda odemler gecınce daha net bırsey soylıyebılıcem suan burum ucun cok sert.bakalım..herkes ııcn en ıyı sı olsun.

arkadaşlarım YURDAKUL İLKER MANAVBAŞI bu doktora ameliyat olan varmı ben bir ameliyat geçirdim ama sonuç malesef berabt burnumda saga dogru yamulma oldu cok çirkin oldum gülünce daha berabet oluyor inanın gülmekten uzaklaştım herkez bana ilker beyi tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz ilker beye ameliyat olan varmı

arkadaşlar özelden atamıyorum bana seavera2 yahoo yazar mısınız?estetik ameliyat başarılı ve başarısız bulanlar çok sağolun

herkes resmini koyarsa cok sevinirim merak ediyorum hepinizin burnunu

fotoğrafındaki burun çizgi resim yani süper herkes yanları şiş olanları bunla aynı sanıp yanılıyor güzel oldum diye arkadaşlar dikkat edin profil aldatabilir önden de afrikalı gibi görünmemeli

bende 26 ocakta ameliyat oldum.burnumun kırkı yeni çıktı :) doktorum Cüneyt Özek :)

bana seavera2 yahoo gönderir misin fotoğrafta çok güzel önden nasıl ama .bi de eski burnun nasıldı benim kanatlı irice sonuç farklılaşabiliyor çünkü.ama sen hoşuma gittin

merhabaaaaa bende belcikadanim kizlarr
dilbeek Anderlechtin cok yakinlatinda
bende ralik ayinda emre ilhana ameliyat olmaya karar verdim
resimlerinizi banada gonderebilir misiniz?

fotoğrafta çok güzelsin neden estetiğe ihtiyaç duydun benim gibi iri burunlular yaptırsun canım ya maşallah

tam hatırlamıyorum yalan olmasım ama abdülkadir isimli beyle ilgili can sıkıcı bir yorum okumuştum tabii doğruysa tek bunu söyleyebilirim ama hiçbir foto görmedim yaptığı

yaptırdınmı nasıl benimde burnum öyle maalesef

allah razı olsun senden.ucu yuvarlak hele ki iri ve kanatlı düzeltmeye çalışırken batırır bizi.sağol.ama başarılı burunlarını gördüm bu doktorun da .uç yuvarlak seven biz<e olmaz.arkadaşlar yan dar yüzünüzün ebatına uygun ucu yuvarlak şiş olmayan burunlar yaptırın benden tavsiye.çok dikkat edin muhteşem ötesi suratınız yoksa gülünce kanatlarınız açılmamalı bunu güzel başaran az.kim derseniz türkiyede ben de arıyorum:)sadece helin avşarın başarılı çok kanatlı olmasa da darlaştırılması uygun.ön de iyi.büyük ihtimal serdar erenmiş ama araştırın kesin bilmiyorum.

o arkadaşın fotoğrafı yok mu merake diyorum ben cüneyt özekin bir foto gördüm güzel gibi ama başka görmedim seavera2 yahoo

bende tam 3 kez ameliyat oldum aynı doktora.6 aydan önce ameliyat olmayacağını söyledi bana doktorum sınır 6 aymış. ben tam 6 aylıkken 3. ameliyatımı oldum hiç bir sorunumda yok şuan gayet memnunum

kim bu doktor ben yorumlarda kötü eleştiriler göremiyorum umarım burda herşey yayınlanıyordur zira herşey konuşulmalı sağlık ve tip bu bişye benzemez

ben onu düşünüyordum hatta güzel foto gördüm ama dikkat et burda bir arkadaş ucu yuvarlak seviyor genelde hatta söyledik yinede öyle oldu ama kötü değil demiş bilgine

canım üzülme çare ara çok dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…