ben de merak ediyorum onu kimse yok muKızlar lütfen YARDIIIIM.... "Ahmet KARACALARA" a burun estetiği olan var mıydı aranızda? Foruma göz attım ama denk gelmedi. eğer varsa da kaçırıdım sanıırm gözlerim sulandı artık okumaktan(( Lütfen bilen duyan okuyan varsa...
Can Kopal'ın tüm hastaları güzel burunlu :))
Yarın ahmet seyhanla gorusmeye gıdıcem bakalım kac para ıstıcek ne dıycek.
albümleri göremeyenler için fotolar yorumlara eklense daha iyi olmaz mı kızlar
bende doktor araştırıyorum çok kararsızım gerçekten.. nuri soysal fox tv de yer gök aşk dizisindeki bade karaterinin burnunu yapmış.. en büyük görsel örneğii bi bak istersen :)
ben ve sempatık doktorum cenk tokat..yakında resım eklıyecem bakabılırsınız.
mrb arkadaşlar ben serdar ceylana yaklasık 2 sene once amelıyat oldum ılk basta cok dogal ve guzel bı burundu fakat daha sonra seklı cok bozuldu memnun degılım.hatta ıkıncı bı amelıyatı ıstıyorum fakat korkuyorum önerebilceginiz iyi bi dr var mı ?
ben teoman doğana ameliyat oldum ve gayet memnunum..teoman beyi öneririm..
3 gün sonra ameliyatım var çoooooooooook korkuorum
Arkadaslar ben burda cok yeniyim. Bende revizyon ameliyat dusunuyorum ama inanin cok korkuyorum sonucun daha kotu olma ihtimalinden. Emre ilhana ameliyat olup kotu sonuc alanlar veya kopmlikasyon yasayanlar oldumu. Bilgilerinize ihtiyacim varl utfen. Simdiden tsk ler :)
Teoman Dogana oldum kısa bi süre önce resmen hayallerim boşa çıktı
arkadaşlarım YURDAKUL İLKER MANAVBAŞI bu doktora ameliyat olan varmı ben bir ameliyat geçirdim ama sonuç malesef berabt burnumda saga dogru yamulma oldu cok çirkin oldum gülünce daha berabet oluyor inanın gülmekten uzaklaştım herkez bana ilker beyi tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz ilker beye ameliyat olan varmı
ama biri çok kötü burun ve ilgilenmediği yorumu yapmış ama ben görmedim foto vb
bn fotoları göremiyorum yaa neden acabatamam canım tsklera.s.
Teoman Doğan düşünüyordum ben de ama son birkaç günde okuduklarım içinde ondan da memnun olmayan, "hayal kırıklığı" gibi ifadeler kullanan üyeler gördüm daha da kararsızlaştım :/ Benim için herşeyden önemlisi gerçekten 'doğal' görünmesi. Bazı arkadaşların "aa çok güzel olmuş çok doğal duruyor" dedikleri burunlar bile bana estetik olduğunu ele veriyor gibi geliyor. Doğallığa çok vurgu yaptığı için Teoman Doğan'ı düşünmüştüm ama şimdi kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?