Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ben de merak ediyorum onu kimse yok mu

bende doktor araştırıyorum çok kararsızım gerçekten.. nuri soysal fox tv de yer gök aşk dizisindeki bade karaterinin burnunu yapmış.. en büyük görsel örneğii bi bak istersen :)

iri o ya yapmayın nolur yazık etmeyin özellikle iri burnu olanlar.küçük ve darlar ne şanslı ya

ben ve sempatık doktorum cenk tokat..yakında resım eklıyecem bakabılırsınız.

sayın gizeml sizi çok yerde okudum cenk tokatı ya çok seviyorsunuz yadas tüm vaktiniz onu yazmakla geçiyor sakın yanlış anlamayın yanlışsam affedin gerçekten ama bende şüphe uyandırıyorsunuz arkadaşları da uyarma gereği gördüm emin değilim sadece şüphe sizden başları da böyle olabilir ama bunklar hayati kararlar.cenk tokat ılımlı cevap veren ve madden uygun ama iyi yorumlar kadar ben göğüs kayması gibi ciddi yorumlarda okudum burunla ilgili okumadım denk gelmedim size sevgiler genede ama eğer şüphem doğruysa nolur hiçbirşey için kararları amaçla etkilemeye değmez ama yanılıyorsam beni bağışlayın.sözüm sadece size de değil.böyle olan veya olnma ihtimali olan doktor veya doktor tanıdıklarına.

eyvah sonradan bozuluyorsa nasıl anlarız

ben teoman doğana ameliyat oldum ve gayet memnunum..teoman beyi öneririm..

teoman doğan hakkında kötü yorum okuyunca düşünmedim onu ama sizi görünce fotodaki sizseniz ve kanatlar iri değilse,önceden de iri bir burundan bu düzeltmeyi yaptıysa güzel sanki(not:bunu yazarken profilde görünen foto)

evet iri burnu yuvarlak çalıştığı gördüm dar ama ön düzelmemiş ama gene de diğer fotolar etkileyici sonuçta kafam karıştı ben de onu hala listede tutuyorum fiyatları pahalımış deseler bile

senin bu yorumundan sonra olamam herhalde tabii bilmem genede ama

ama biri çok kötü burun ve ilgilenmediği yorumu yapmış ama ben görmedim foto vb

MIKADO35 cok haklı,can bey harıka bır doktor bende yıllarca bu amelıyat ıcın dusunup arastırıp durdum ama can bey dısında kımseye de muayne olmadım forumdakı yazılardan can beyı dusunup hemen muayne oldum ve amelıyat gunumu aldım 20 nısandan oldum amelıyat ve kesınlıkle cok cok memnunum, ve can beye amelıyat olup da olumsuz bır sey soyleyene de hıc denk gelmedım,oyle seyyazan kısı madem yazmıs kanıt gosterseymıs bırcok kısının kafasını karıstırmıs forumda kı can beyın ılgısıne ben aılem cok sasırmıstık ,bu kadar ılgı beklemıyorduk sonucta :)can bey bır numara.....can bey ı sonuna kadar onerırım , en ıyı dıleklerımle..

Bu arada Mete Aksu'yu bilen var mı?

Kendisiyle görüşme yapmıştım, çizim yaptı fena değildi ama bildiğin photoshop programı kullandı, komik geldi açıkçası... Gözüm tutmadı olmaktan vazgeçmiştim. Bu ara uzman tv de görüorum videolarda

Teoman Doğan düşünüyordum ben de ama son birkaç günde okuduklarım içinde ondan da memnun olmayan, "hayal kırıklığı" gibi ifadeler kullanan üyeler gördüm daha da kararsızlaştım :/ Benim için herşeyden önemlisi gerçekten 'doğal' görünmesi. Bazı arkadaşların "aa çok güzel olmuş çok doğal duruyor" dedikleri burunlar bile bana estetik olduğunu ele veriyor gibi geliyor. Doğallığa çok vurgu yaptığı için Teoman Doğan'ı düşünmüştüm ama şimdi kararsızım..

3 yıldır burun estetiği düşünen ve araştıran biri olarak benim en beğendiğim doğal burun yapan cerrah kesinlikle barış çakır he iyi doktorlar yokmu başka tabikide var ama bu benim fikrim hazirandada kısmetse ameliyatımı oluyorum:16.

benim fotolarımı gördün mü deborah? ben teoman beye ameliyat oldum..belki fikir verebilir sana..ben memnunum ama yine de tavsiye vermeyi çok sevmiyorum, büyük sorumluluk gibi geliyo bana..burun işi şansa bağlı biraz..ama genel anlamda oldukça memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…