benim fotolarımı gördün mü deborah? ben teoman beye ameliyat oldum..belki fikir verebilir sana..ben memnunum ama yine de tavsiye vermeyi çok sevmiyorum, büyük sorumluluk gibi geliyo bana..burun işi şansa bağlı biraz..ama genel anlamda oldukça memnunum
Zeyn_a malesef yeni üye olduğum için albüme bakamıyorum (25 yorum yapmam gerekiyor), ama senin burnunu çok merak ediyorum çünkü daha önce de okumuştum yazdıklarını. Birkaç gün önce burada bir arkadaş T.Doğan'a ameliyat olduğunu, ama görüntüsünden memnun kalmadığını, sonrasında nefes alma probleminin ortaya çıktığını yazmıştı, bu nedenle tırstım biraz :/ Ama yine de hala T.Doğan'ı düşünüyorum, en doğalı o gibi geliyor bana.
Zeyn_a malesef yeni üye olduğum için albüme bakamıyorum (25 yorum yapmam gerekiyor), ama senin burnunu çok merak ediyorum çünkü daha önce de okumuştum yazdıklarını. Birkaç gün önce burada bir arkadaş T.Doğan'a ameliyat olduğunu, ama görüntüsünden memnun kalmadığını, sonrasında nefes alma probleminin ortaya çıktığını yazmıştı, bu nedenle tırstım biraz :/ Ama yine de hala T.Doğan'ı düşünüyorum, en doğalı o gibi geliyor bana.
Ben de Teoman Doğan'a ameliyat oldum, burnum gerçekten çok doğal oldu kimse estetik olduğunu söylediğimde inanmıyor. Ne istediğinizi anlayıp yapan biri gerçekten hatta biraz daha ince ve kalkık mı yaptırsaydım acaba diye bile düşündüm :) Benim ameliyattan önce de nefes problemim vardı kemiğim yamuk olduğu için. Birçok arkadaşım var nefes için ameliyat olan eğer şanslı insanlardan değilseniz nefes probleminizin mucizevi bir şekilde düzelmesini beklemeyin derim. Benim ameliyattan sonra alerjim oldu parfum sıkınca bile hapşuruyorum ama bunun doktorla alakası yok ameliyatla ilgili bir şey böyle bir risk var yani
estetik anlamında ben Teoman Doğandan memnun kaldım kısacası :)
Benim nefes problemim yok çok şükür ama ameliyattan sonra oluşur mu diye endişe ediyorum. Bir de benim burun sırtımda kemer yok aslında, sadece burnumun ucundan rahatsızım; kıkırdak fazlası var, çok uzun görünüyor özellikle gülünce. O kıkırdaktaki fazlalığın alınması lazım, ve delikleri büyük. Burun ucumun kaldırılmasından ziyade kısaltılmasını (biraz küçültülmesini) istiyorum. Sizin burnunuzun ucu nasıldı önceden ve burun ucunda T.Doğan'ı başarılı buluyormusunuz?
mesela benim de fazla nefes problemim ve kemerim yoktu canım..burun sırtımı biraz törpüledi teoman bey, asıl problem ucundaydı..ucu ile bayaa uğraştı..ben şimdi ne desem boş, resimleri görünce sen karar ver canım
Benim nefes problemim yok çok şükür ama ameliyattan sonra oluşur mu diye endişe ediyorum. Bir de benim burun sırtımda kemer yok aslında, sadece burnumun ucundan rahatsızım; kıkırdak fazlası var, çok uzun görünüyor özellikle gülünce. O kıkırdaktaki fazlalığın alınması lazım, ve delikleri büyük. Burun ucumun kaldırılmasından ziyade kısaltılmasını (biraz küçültülmesini) istiyorum. Sizin burnunuzun ucu nasıldı önceden ve burun ucunda T.Doğan'ı başarılı buluyormusunuz?
Benim de burnumun ucunda kıkırdak fazlası vardı biraz uzundu :) Şimdi ucundan memnunum diyebilirim, ben çok korkuyordum estetik olduğu anlaşılan burunlardan olmasın kalkık vs. olmasın diye baya konuştum. O yuzden de kıkırdak fazlasını kesti ama onun dışında çok fazla mudahale etmedi burnuma. Şimdi biraz daha inceltebilirmişim ucunu diyorum sadece :) fazla etkilemek istemiyorum önemli bir karar bu ama şunu söyleyebilirim siz anlattıktan sonra yaptığı tasarımın aynısını burnuma da yaptı, beklemediğim bir şeyle karşılaşmadım.
merhaba.bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda çok kararsızım aklımda bi kaç isim var sizin önerileriniz nelerdir?
Kızlaarben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?