Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canm benim 24 gün oldu burnumun bi deliği çok dar bitanesinden fazla nfes alamıorum doktor kulak karştrma çöpüyle genişletebilirsin dedi

bende geçen yıl mart ayında can kopala amliyat olanlardanım fakat revizyon düşünüyorum arkadaşlar ucu top gibi oldu( tabiki bu benim kendi dokularımla alakalıdır diye düşünüyorum yoksa can bey gerçekten çok sıcak ve pozitif elektrik veren bir doktor hatta tekrar revizyon için can beyle bir görüşme düşünüyorum onun fikrini almak istiyorum gerçi gerek olmadığını söylemişti ama revizyon ameliyatı olmaya kararlıyım yapmam derse yeni bir doktor arayışı içine giricem bakalım sonuç ne olacaak...

Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet hastanesinde oldumm - Doktorum Op.Dr. Tevfik Sözen Antep'te olmayı düşünenlere gidip Tevfik By ile görüşmelerini tavsiye ederimm :)

görünüşe göre ufuk bey'in hastaları cok memnun... bir de fotograf gorebilsem.. henüz yeniyim de, ille birsürü yazı yazmam gerekiyormuş

cnm ben ufuk hocaya geçen yaz ameliyat oldum 1 yıl bitti çok memnunum her hangi bir sorun yok memnun olmayan hastalarıda var bu iş biraz da şans bence git bir görüş derim.ne zaman arasam ilgilnedi yanımda oldu saolsun.sorcakların varsa cevaplayabilirim..

Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuum Şu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)

geçmiş olsun canım,darısı tüm isteyenlerin başına.

nasıl imreniyorum söyle kararını vermıs amelıyatını olmus sonuctan seklınden ıslevınden memnuni iyiki yaptırmısım dıyen arkadaşlara.. nasıl özenıyorum:) fors sen kıme oldun alçı alındı mı begendın mı anlatır mısın. bir de celaleddın sever e amelıyat olan varmı arkadaslar oncekı sayfaları okuamadım

Slm..bence so bald wie möglich ticket kaufen und ab nach istanbul und von Emre Ilhan beraten lassen. Burda yaptii ameliyatlarin sonuclari belli, sakli degil gizli degil ve kimsenin bir sikayeti olmadigi gibi gayet güzel sonuclari görebiliyoruz. Bende oldum. Baska bir Doktora, pismanin güzel olmadigi gibi, nefes alamiyorum, cevremdeki insanlarin dikkatini cekmis artik soruyorlar burunun tikali gibi konusuyorsun felan diye (( Bende en yakin zamanda revision icin onunla görüsmeye gitmek istiyorum.

Emre ilhanın iletişim bilgilerini vermeden önce fiyatı uygunmu

merhaba,siz hangi dr.a ameliyat oldunuz?
karar vermek gerçekten cok önemli.
geçmiş olsun,şu an nasıl durumunuz,inş.hersey güzeldir.

Emre ilhanın yaptığı burunların fotoğraflarında burun delikleri pek başarılı degil gibi geldi bana sanki simetri soruna var ..yakup avşarın burun ameliyatlarında bu sorunu görmedim..Aslında ameliyat olan kişilerin ameliyat öncesi ve sonrası profil ve önden çekilmiş fotograflarını görmek lazım. Paylaşılan fotoğrafların çoğu profilden ama önden nasıl göründükleri de önemli.

kızlar bana yardımcı olun ankara maltya antep maraş izmir hepsi uyar ama yeterki adam gbi bi dr olsun sorun yaşamk istemiyorum çok problemli bi burnum yok zaten ben taktım işte yüzüme göre geniş vede burun ucu top gbi..kanatların daralması lazım bi dr a gttim oda dediki burun ucuna destek yaparız kanatları yukarı toplar ama ne bilim benim pek aklıma yatmadı okul başlamdan halletmem lazım nası olcak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…