Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Sen hangi doktorda oldun ? Und woher aus d-land bist du

Selam Zmr , Can Kopal'ı ilk kez bu forumda duydum fakat hakkında daha once pek olumsuz eleştri duymamıştım.Senin durumuna cok uzuldum gercekten canım ( Zamanla iner derdim ama ,ameliyatı gerctigimi yıl Mart ayında olduguna gore 15 ayda coktan sisliklerin inmesi gerekirdi sanırım ( Farklı bir komplikasyon mu gelisti acaba (( Bencede mutlaka sor nedenini doktoruna ,dr hatasından kaynaklanıp kaynaklanmadıgını kesin ogren,hatta başka drlardan da bunun teydini al ondan sonra ameliyat ol,eger bu sisme senin dokularından kaynaklanıyorsa ,revizyon ameliyatında yine aynı riskle karsı karsıya kalır mısın mutlaka ogrenmek lazım.Eger oyleyse hic elletmemek en iyisi olabilir.İnşallah zamanla geçecek birseydir de hicbirsey yapmadan hersey duzelir canım...İyi haberlerini duymayı umuyorum...

amelıyat olalı 20gün oldu fotograf paylasmak ıstıyorum ama nasıl yapıcam yanı sadece arkadaslar gorebılsın dıye yapıcam ama hıc arkadasım yok:)

Arkadaşlar merhaba, ben de burun ameliyatı olacağım fakat kararsızım.. Op.Dr.Selahattin Tulunay ve Op.Dr.Atilla Alp hakkında fikri olan var mı? Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler..

26 haziranda bende necdet uçar'a ameliyat oldum. 3 gün önce bantım çıktı. şuan 18 günlük burnum. fotolar ekledim,, herkese açıktır isteyen bakabilir fikir vermek açısından. ben şuan ki halini beğenmedim fazla. yani çok büyük. arkadaşlar şişlerden olduğunu söylüyor, küçülmesini bekliyorum bende işte. her geçen gün alışıyorum.

kızlar bi yardım edin bana bişey sorucam. burnum 18 günlük ve ucu çok büyük. acaba zamanla burun ucum ve kanatlarım küçülür mü? valla onlar yüzünden güzelim burnum çok büyük görünüyor

Aynen ben de küçülmesini bekleyenlerdenim, 15 günlük ve çok büyük görünüyor. Hayırlısı bakalım.

ben de 3 hafta önce ameliyat oldum, yalnız ameliyattan önce iki kaşıın ortasında oyuntu vardı şuanda iki kaşımın ortası düz duruyor, burnumu genel anlamda beğendim ama kafama tek takılan soru bu, acaba şişliklerden dolayı mı o şekilde duruyor, yoksa artık bir değişme olmaz mı, bu konuda bana bilgi verebilecek biri varı acaba ?

alçım alındığı gün böyleydi ilk yüklediğim resimdeki gibiydi, şuanda yüklediğim son iki resim gibi, bir yandan bir önden görünüşünü yükledim.

Eklentiler

• $521966_392202344160271_1639886975_n[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $409660_395385183841987_134777146_n[1].webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $532236_397882123592293_1503948779_n[1].webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55

canım 3 haftalık burun için cok güzel olmuş yalnız burun oturması 6 ayla 1 yıldır.ve ödem varsa gördüğüm kadarıyla burun ucunda var ondan dolayı daha ufalır ve daha doğallaşır.biraz daha değişir ve dahada güzelleşir kafana takılcak bi durum değil bu gayet güzel olmuş

hiç bunu kafana takma derim canım cünki burun ucu tamamen incek ve öyle büyük kalmaz önünde 1 sene var daha cok değişir daha ufalır ve küçülür ödemlerden öyledir.

kızalr bir şey sormak istiyorum..benim burnum kötü değil hatta begen,ilir genelde ama üstndeki kemiğin büyüdgnü hissettim sanki doktora da gidicem.ama bi doktora sormuştum burnun degişir dediler.ben burnum degişsin istemiyorum ben sadece o kemiği törpülesinler burnum yüzüm aynı kalsın istyorum..sizce böyle birşy mümknmü? zaten o kemik de aşırı büyük degil ama beni rahtsız ediyor başkalrının gözne çok takılmıyor ama anlaşılmıyordu şimdi anlaşılıyor kötü durmasa da.bilgi verirseniz sevinirim :)

Mümkün tabikide... Sen yinede bunları doktoruna sor tatlım, biz ne desek doğru olmaz.

çok teşekkür ederim canım ama hiç kavis yok sanki burnumda dümdüz duruyo kemik kısmı, ucu güzel ama kemik olan kısım çok düz, ben kavisli olsun istiyordum kavis de kazanıyor mu peki zaman geçtikçe, yoksa kavis artmaz mı, bazen tekrar mı ameliyat olsam diye düşünüyorum

MERHABA ARKADASLAR BENDE BURUN ESTETİĞİ OLMAK İSTİYORUM AMA KARARSIZIM . Olan arkadaslar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.... Resim de atarsanız eger

benim için en başarılı doktor Bora Karaali.Üstelik benim burnum bu forumun gördüğüm kadarıyla en zor burnu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…