Slm..bence so bald wie möglich ticket kaufen und ab nach istanbul und von Emre Ilhan beraten lassen. Burda yaptii ameliyatlarin sonuclari belli, sakli degil gizli degil ve kimsenin bir sikayeti olmadigi gibi gayet güzel sonuclari görebiliyoruz. Bende oldum. Baska bir Doktora, pismanin güzel olmadigi gibi, nefes alamiyorum, cevremdeki insanlarin dikkatini cekmis artik soruyorlar burunun tikali gibi konusuyorsun felan diye(( Bende en yakin zamanda revision icin onunla görüsmeye gitmek istiyorum.
bende geçen yıl mart ayında can kopala amliyat olanlardanım fakat revizyon düşünüyorum arkadaşlar ucu top gibi oldu ( tabiki bu benim kendi dokularımla alakalıdır diye düşünüyorum yoksa can bey gerçekten çok sıcak ve pozitif elektrik veren bir doktor hatta tekrar revizyon için can beyle bir görüşme düşünüyorum onun fikrini almak istiyorum gerçi gerek olmadığını söylemişti ama revizyon ameliyatı olmaya kararlıyım yapmam derse yeni bir doktor arayışı içine giricem bakalım sonuç ne olacaak...
26 haziranda bende necdet uçar'a ameliyat oldum. 3 gün önce bantım çıktı. şuan 18 günlük burnum. fotolar ekledim,, herkese açıktır isteyen bakabilir fikir vermek açısından. ben şuan ki halini beğenmedim fazla. yani çok büyük. arkadaşlar şişlerden olduğunu söylüyor, küçülmesini bekliyorum bende işte. her geçen gün alışıyorum.
ben de 3 hafta önce ameliyat oldum, yalnız ameliyattan önce iki kaşıın ortasında oyuntu vardı şuanda iki kaşımın ortası düz duruyor, burnumu genel anlamda beğendim ama kafama tek takılan soru bu, acaba şişliklerden dolayı mı o şekilde duruyor, yoksa artık bir değişme olmaz mı, bu konuda bana bilgi verebilecek biri varı acaba?
kızlar bi yardım edin bana bişey sorucam. burnum 18 günlük ve ucu çok büyük. acaba zamanla burun ucum ve kanatlarım küçülür mü? valla onlar yüzünden güzelim burnum çok büyük görünüyor
kızalr bir şey sormak istiyorum..benim burnum kötü değil hatta begen,ilir genelde ama üstndeki kemiğin büyüdgnü hissettim sanki doktora da gidicem.ama bi doktora sormuştum burnun degişir dediler.ben burnum degişsin istemiyorum ben sadece o kemiği törpülesinler burnum yüzüm aynı kalsın istyorum..sizce böyle birşy mümknmü? zaten o kemik de aşırı büyük degil ama beni rahtsız ediyor başkalrının gözne çok takılmıyor ama anlaşılmıyordu şimdi anlaşılıyor kötü durmasa da.bilgi verirseniz sevinirim :)
çok teşekkür ederim canım ama hiç kavis yok sanki burnumda dümdüz duruyo kemik kısmı, ucu güzel ama kemik olan kısım çok düz, ben kavisli olsun istiyordum kavis de kazanıyor mu peki zaman geçtikçe, yoksa kavis artmaz mı, bazen tekrar mı ameliyat olsam diye düşünüyorumcanım 3 haftalık burun için cok güzel olmuş yalnız burun oturması 6 ayla 1 yıldır.ve ödem varsa gördüğüm kadarıyla burun ucunda var ondan dolayı daha ufalır ve daha doğallaşır.biraz daha değişir ve dahada güzelleşir kafana takılcak bi durum değil bu gayet güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?