Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

arkadaşlar burun ucunuzdan şikayetçi iseniz hele hele etli bir burun ucunuz varsa can kopalı kesinlikle tavsiye etmiyorum.... can bey resmen ben burun ucu konusunda yeterince deneyimli değilim dedi ya keşke bana bunu ilk ameliyatımı yapmadan önce söleseydiii( çok mağdur hissediyorum kendimi

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :))))

Ben de geçen hafta ameliyat oldum..Herşey çok sorunsuz ve iyi geçti.. alçım çıktı dün ve herşey harikaydı.. Tekrar bantlandı 5 günlük.. Ama beni en çok mutlu eden yüzüme çok uygun olmasıydı..Başkasına aitmiş gibi bir burun çıkmasından kormuştum hep.. Doktoruma Teşekkür ediyorum..Sizlerede eğer doğal ve yüzünüzde emanet bi burun görmek istemiyosanız tavsiye ederim..k

ben her açıdan bu konuyu çok araştırmış biri olarak ameliyatımdan sonra şişliğim ve morluğumda çok az oldu 4,gün sabahıda zaten acaip bi azalma başladı..Ameliyattaki anestezi uzmanınız çok önemli bu konuda tansiyonunuzu ne kadar düşük tutarsa ameliyat boyunca o kadar az kanama oluyor ve dokular arasına ne kadar az kan sızarza o kadar az morluk oluyor .Yani birazda ekip önemli Ama şekil olarak kesinkle doktorum Ege Özgentaşa çok çok tşk. ediyorum.. Bantlı olsada aynaya bakmadan duramıyorum :))))

burun insanın yüzünü cok degiştirio arkadaslar bence memnun olmayan mutlaka olmalı.kişi kendine güvenio ve biriyle konuşunca kendini güvende hissedio

ben 3 hafta oldu ameliyat olalı ve morluk ve şişliklerim tamamen gitti sadece burunda biraz ödem var ,doktorum Tevfik Sözen beydi, ben çok memnun kaldım

Ben 25 Temmuzda Salih Emre Üregen'e ameliyat oldum..Hiçbir şikayetim olmadı.Kesinlikle tavsiye edeceğim çok çok çok iyi bir doktor.

bende burnumu yaptirmak istiyorum burda bi tanidik burnunu hasan poyraza yaptirmis ama 2002 yilinda...
burda hep baska doktorlarida okuyorum ve kafam cok karisti((( bazi doktorlarin ismini hemen hemen her sayfada okuyorum
almanyadan yaziyorum lütfennnn yardimm edinnn

siz nezamn oldunuz benimde burun ucum tam istedğm gibi degil şişlik var kaldı öyle bir seneyi geçti üstelik kötü degil ama şişlik insanı korkutuyor deforme olurmu zamanla diye yani daha ince bir burun ucu olabilirdi

arkadaslar hep görüyorum burun uçları top gibi kalmış ameliyat olanların.ben sivri bir burun istiyorum ama doktorlar genelde yapamıyo sanırım bunu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…