Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Emre İlhan'ın yaptığı burunların nesini beğeniyorsunuz cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Şu foruma 1-2 hafta önce üye oldum ve müsait oldukça estetik yapılmış burun fotolarına bakıyorum. Emre İlhan, burunlara fazla kavis veriyor ve uç kısmını fazla kaldırıyor. Hiç doğal görünmüyor estetik olduğu çok çok belli. Ve resimlerin altındaki yorumlar şöyle: "ayy cnm çok güsel olmuş burnunn." "yaaa kızım burnunu ödünç alabilir miyim muhteşem olmuş eee doktorumuz kim dimiiii"
Ya gerçekten güzellik anlayışımız çok farklı ya da 'doğal burun'dan anladığımız şey farklı. Ben çözemedim bu işi...
Baris cakirin yaptigi burunlari da arastrdm cok zarif buldum,
ama burun kikirdaklarinin belli belirsiz secilmesi gerek fikri beni soguttu acikcasi..
Dogal olmasi iyi bir sey bence:) oyuk bir burun istemem sahsen,
ama belli olmasini isteyenler de vardir muhakkak:)
Bir sey sorabilir miyim,ameliyattan sonra gozler odem etkisiyle biraz
ayrk gbi duruyor,o daha sonradan duzeliyor mu?[/QU
iki göz arası inanılmaz şiş oluyo ameliyat sonrası ama ilk o bölüm inmeye başlıyo..ben de ööle kalıcak diye çok korkmuştum ama şu an gözlerimin arasında hiç ödem kalmadı, 6 ay oldu ben ameliyat olalı
arkadaşlar cok zormuş yaaa doktor secimi cok kararsız kaldım ücretindede diilim ama hem sonrasında sağlam hemde görüntümü cok değiştirmicek sonrasında ya ben ne yaptım demiceğim bi doktor istiyorum nuri soysalla görüştüm ama bana kendimide özel hissettiricek bi doktorum olsun istiyorum internette cok konuşulan adı gecen doktorlar gercekten iylermi bilemedim barış cakıra takılı kaldım sizce doğru bi kararmıdır lütfen bana barış cakırla ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı iletebilirmisizin şimdiden tşkk..
Ohh super,cok sevindm bunu duyduguma:) sen de yeni brnunu gule gule kullan:) 6 ay olmus artk sekli turmustur,alismissindir:)
Profil resmindeki sensen oldukca dogal olmus diyeblrm:)
Bnm en buyuk korkum karsidan cok degismek,bni rahatsz eden tek sey
yan profilimdeki hafif kemer cnku.. Onden gayet memnunum
profildeki eski resmim aslında :)) seni ekledim, onaylarsan yeni resimlerimi görebilirsin..ben önden nerdeyse hiç değişmedim diyebilirim..eskiye göre hafif bi güzelleştim önden bakılınca, ama çok bişi belli değil..
profildeki eski resmim aslında :)) seni ekledim, onaylarsan yeni resimlerimi görebilirsin..ben önden nerdeyse hiç değişmedim diyebilirim..eskiye göre hafif bi güzelleştim önden bakılınca, ama çok bişi belli değil..
doktorun revziyon ameliyatlarında da iyi midir acaba?
bence de çok saçma...
inanılmaz sacma ya[/QUO
saçma olan ne
inanılmaz sacma ya
bence de çok saçma...
Nihayet gorebildiiim:) zaten guzelmssnz daha da bir guzellesmissiniz masallah
bende geçen yıl mart ayında can kopala amliyat olanlardanım fakat revizyon düşünüyorum arkadaşlar ucu top gibi oldu ( tabiki bu benim kendi dokularımla alakalıdır diye düşünüyorum yoksa can bey gerçekten çok sıcak ve pozitif elektrik veren bir doktor hatta tekrar revizyon için can beyle bir görüşme düşünüyorum onun fikrini almak istiyorum gerçi gerek olmadığını söylemişti ama revizyon ameliyatı olmaya kararlıyım yapmam derse yeni bir doktor arayışı içine giricem bakalım sonuç ne olacaak...
Bence baris cakir ve yakup avsar dogala yakin ama duzgun burunlar yapiyor,
ama sahsen ben de baris cakir hakkndaki yorumlari merak ediyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?