Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Kesinlikle katiliyorum,aklmdan gecenleri yazmissiniz:)

Gecen seneden beri kafama koydum opere olmayi fakat bir turlu zaman ve doktor bulamadim..
Baslarda reha yavuzer cok populerdi gttm konusmaya,
sicakkanli bir insan,konusmaya gelince hepsi oyle gerci:)
Sonra emre ilhana resmimi yolladm yapilabilecekleri mail olarak gonderdi..
Kizlar emre beyin tek tip burun yaptigi fikrindeyim,bnm burnumun ucu ztn kalkik,
esas sikayetim kemerdi.. Bana burun ucunuzu kaldirir kavis veririz fln yazms,braz daha kalksa
ztn burun deliklerim de gozlerim gibi direkt karsiya bakacak.. Yakup Avsara resmimi yolladm,tasarladigi
buruna bayildm ama onun da fiyatlar malum.. Ha bu arada ankaralym ama niyeyse tum doktorlar istanbulda!!!

Baris cakirin yaptigi burunlari da arastrdm cok zarif buldum,
ama burun kikirdaklarinin belli belirsiz secilmesi gerek fikri beni soguttu acikcasi..

Baris cakirin yaptigi burunlari da arastrdm cok zarif buldum,
ama burun kikirdaklarinin belli belirsiz secilmesi gerek fikri beni soguttu acikcasi..

barış çakır'ın yaptığı burunları ben de beğeniyorum..eğer aradığın doğallıksa benim dr.um teoman doğanı önerebilirim..gerçekten forumda daha doğal burun yapanı görmedim..bu iyi birşey mi kötü birşey mi tartışılır tabi..ama benim burnumun estetik olduğunu anlayan olmadı henüz çevremden (ameliyat olduğumu bilenler hariç tabi)

Dogal olmasi iyi bir sey bence:) oyuk bir burun istemem sahsen,
ama belli olmasini isteyenler de vardir muhakkak:)
Bir sey sorabilir miyim,ameliyattan sonra gozler odem etkisiyle biraz
ayrk gbi duruyor,o daha sonradan duzeliyor mu?

Ohh super iste buna cok sevindim.. Gule gule kullan burnunu artk yerlesmistr sekli az cok:)
Ayrica profil resmnde gorundugu kadaryla karsidan cok dogal duruyor

Ohh super,cok sevindm bunu duyduguma:) sen de yeni brnunu gule gule kullan:) 6 ay olmus artk sekli turmustur,alismissindir:)
Profil resmindeki sensen oldukca dogal olmus diyeblrm:)
Bnm en buyuk korkum karsidan cok degismek,bni rahatsz eden tek sey
yan profilimdeki hafif kemer cnku.. Onden gayet memnunum

arkadaşlar cok zormuş yaaa doktor secimi cok kararsız kaldım ücretindede diilim ama hem sonrasında sağlam hemde görüntümü cok değiştirmicek sonrasında ya ben ne yaptım demiceğim bi doktor istiyorum nuri soysalla görüştüm ama bana kendimide özel hissettiricek bi doktorum olsun istiyorum internette cok konuşulan adı gecen doktorlar gercekten iylermi bilemedim barış cakıra takılı kaldım sizce doğru bi kararmıdır lütfen bana barış cakırla ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı iletebilirmisizin şimdiden tşkk..

Bence baris cakir ve yakup avsar dogala yakin ama duzgun burunlar yapiyor,
ama sahsen ben de baris cakir hakkndaki yorumlari merak ediyorumm:)

profildeki eski resmim aslında :)) seni ekledim, onaylarsan yeni resimlerimi görebilirsin..ben önden nerdeyse hiç değişmedim diyebilirim..eskiye göre hafif bi güzelleştim önden bakılınca, ama çok bişi belli değil..

Onayladm ama 25 yorumum olmadigi icin goremiyorum,neyse ki az kalms yakinda gorucem umarim:)

Nihayet gorebildiiim:) zaten guzelmssnz daha da bir guzellesmissiniz masallah

merhaba burun ucu ile ilgili sikayetiniz hala devam ediyor mu? ne zaman ameliyat olmustunuz? bilmiyorum albumunuz var mi ama sizi arkadas olarak ekledim resimlerinizi gormek istiyorum. benimde kafamdaki isimlerden biri can kopal. yardimci olursniz cok sevinirim

Bence baris cakir ve yakup avsar dogala yakin ama duzgun burunlar yapiyor,
ama sahsen ben de baris cakir hakkndaki yorumlari merak ediyorumm:)

gördüğüm kadarıyla sen de ben gibi doktor arayışındasın stuck,ama hep bilinen doktorları araştırıp karar veremiyorsun galiba. bilinmeyip de o kadar güzel burunlar yapan doktorlar var ki,tek eksikleri reklam olduğu için bilinmiyorlar.adı duyulmamış ama bi yandan da yaptığı burunları görüp beğeneceğin bir çok doktor olabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…