gördüğüm kadarıyla sen de ben gibi doktor arayışındasın stuck,ama hep bilinen doktorları araştırıp karar veremiyorsun galiba. bilinmeyip de o kadar güzel burunlar yapan doktorlar var ki,tek eksikleri reklam olduğu için bilinmiyorlar.adı duyulmamış ama bi yandan da yaptığı burunları görüp beğeneceğin bir çok doktor olabilir aslında
Bir de kimse tekrar tekrar ameliyat olmak istemez tabi,bi kere olsun tam istedgm olsun,yuzume uygun olsun,gozum morarmasin,burnumun icine tampon sokulmasin,hemen nefes alabileyim gbi beklentilere griyor insan ister istemez..
O yuzden de tecrube edilms kisiler on plana cikiyor:) bn kimi ogrendysem kadinlar kulubunden ogrendm valla onceden hicbir bilgim yoktu:)
burdaki kişiler burda belki de reklam yaptıkları için ünlü olabilirler,gerçek hayatta daha iyi tecrübe edilmiş doktorlar olabilir. buna dikkat et.
25 mesaj yazmam lazımmmm
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
görünüşe göre ufuk bey'in hastaları cok memnun... bir de fotograf gorebilsem.. henüz yeniyim de, ille birsürü yazı yazmam gerekiyormuş
Can kopal ı da beğenen çok var araştırcam onu da.
birde burun estetiği ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
ortalama ne kadar acaba..
izmirdeyseniz kesinlikler ekol kbb ve bora karaali 5 ay oldu cok memnunum kızlar
selam arkadaşlar 2 ay önce izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum çok memnunum tavsiye ederim.albümde resimlerim var bakabilrsiniz.
cılek burnunu cok merak etım nerdesin:))))
xxxx
YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU- EGE ÜNİVERSİTESİ
BU FOTOGRAF ALÇIM ALINDIKTAN 10 DK SONRA ÜSTELİK DAHA ŞİŞ....
benim için en başarılı doktor Bora Karaali.Üstelik benim burnum bu forumun gördüğüm kadarıyla en zor burnu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?