Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Antalya da burnunu yaptiran var mi? Arkadaslar dr arayisindayim. Hadi nuralla gorustum, akin demiralay la gorustum. Akin bey e gogus yaptirmis biri olarak, burun sekillerini hic begenmedim. Fakat hadi beyin tasarimi begendim. Simdi de omer ozkanla ilgili forum yorumlari okudum. Bir de izmir ekolde halis unlu yu metediorlar. Kizenim sinuzit ve burun eti ameliyati oldu Halis bye. Cok ovuyor ve hic morlugu, sisligi olmadi. Fakat estetik operasyon yapilmadi kuzenime, o sebeple kararsizim. Bilgisi olan var mi? Cok kotu sonuclarla karsilasanlar oluyor, cok tedirginim.. yardimci olursaniz sevinirim

teşekkürler arkadaşım bakabileceğimiz burun örnekleri varmı peki hüseyin altun'a ait?

ben doktorla görüşmeye gittiğimde bi ton fotoğraf göstermişti. hem çoğunda yeni halleri de vardı. bir de orda çalışan bayanlardan birinin burnunu göstermişti canlı örnek olarak :) görüşme ücretsiz ve hüseyin bey tüm detaylara kadar bilgi veriyor. fikir ediniyim diyip gittiğimde ameliyat olucam diyerek çıktım kapıdan :) neden bunca zaman beklemişim ki..

resimlerine bakabilirmiyim arkadaşım eklersen sevinirim.birde fiyat nedir acaba?

arkadaşım aynı düşünüyoruz bende yaptırmak istiyorum ama ben estetiğim diye bağıran bir burun istemiyorum ve hem güzel hemde doğal yapacak bir doktor önerebilir misin?

Kesinlikle Dr.Tevfik Sözen'i öneririm canım. Yuzumle uyumlu,dogal ve bir o kadar da estetik olduğu belli olmayan burunlar yapıyor. Fotoğraflarıma bakabilirsin. İstersen mail at sana tasarım yapsın

Arkadaşlar merhaba! ben de burun estetiği yaptırıcam hatta gün aldım.Haftaya cuma günü yani 25 ocakta kısmetse ameliyat olucam. Fotolarınızı görebilmem için 25 mesaj gerekiyormuş.
Yeni üye oldum da..

Arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma.Daha 18 yaşındayım.. Önden bakınca burnumda bişey yok ama yandan bakınca veya çaprazdan bakınca kemikte çok az eğrilik var ve kemik ön plana çıkmış biraz..Çok korkuyorum ama bir yolunu bulup ameliyat olmak istiyorum.Ama çevremdekilerin farketmemesini istiyorum yani doğal olsun.. Kimi önerirsiniz...

doktorunu şiddetle tavsiye eden arakadaşlar, rica etsem beni ekleyebilir mi? fotoğraf görmek istiyorum. bir sürü doktor var herkes iyi yorumlarda yapıyor, kötüde 25 mesajı doldurup bir an önce fotograflarınızı görmek istiyorum. yardıııımmmm

Bir arkadasımın tavsiyesi üzerine doktor Bahadır İmerle tanıştım ve tanışır tanışmaz bana verdiği güven ve profesyonelliğiyle ameliyat olmaya karar verdim ve oldum suanda burnum oturmaya basladı cok mutluyum fazla şişliğim bile olmadı suanda burnum tabikide doğal olarak şiş ve kalkık duruyor ama size bir fikir olması adına fotoğrafımı paylaşmak istedim fakat daha 1 ay bile olmadı ama ben doğru bir seçim yağtıgımı düşünüyorum arkadaslar size bir fikir olsun teşekkürler Bahadır İmer.

Bir arkadasımın tavsiyesi üzerine doktor Bahadır İmerle tanıştım ve tanışır tanışmaz bana verdiği güven ve profesyonelliğiyle ameliyat olmaya karar verdim ve oldum suanda burnum oturmaya basladı cok mutluyum fazla şişliğim bile olmadı suanda burnum tabikide doğal olarak şiş ve kalkık duruyor ama size bir fikir olması adına fotoğrafımı paylaşmak istedim fakat daha 1 ay bile olmadı ama ben doğru bir seçim yağtıgımı düşünüyorum arkadaslar size bir fikir olsun teşekkürler Bahadır İmer.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…