- Konu Sahibi classone35
-
bir fotoğraf koy allah aşkına çatladım meraktan ne olursun arkadaşım yada bana özel mesajla yolla söz kimseye göstermem
güzel kadınlar kıskanılırlar ben çok güzel değilim seni anlayamam ama benide uzunum diye istemezlerdi düğünde kimse elime girmez kaçarlar benden:)
canım Allah ın adını verme şimdi merak ettiğin için yazıyorum boyum 1.70 aşırı zayıf değilim ama kiloluda değilim beyaz tenliyim ve koyu mavi lacivert gibi gözlerim iri .dudaklarım dolgun ve küçük kalkık burunluyum saçım koyu kahve benden güzel insanlar tabi var burdada vardır eminim ama yaşadığım sorunu araştırıyorum kendimce çok şükür anlayan ve yardımcı olan arkadaşlarda var kızan arkadaşlarda aslında antipatik geleceğini biliyordum kendim kaşımdım haklı oldukları şeylerde olabilir hepsi bana ders oluyor
resmini görmeden güzel misin değil misin bilemeyiz ki bi resmini görseydik iyidi kime göre güzel olduğun da önemli :)
haaa adriana lima imiş
kızlar tamam dağılın
haaa adriana lima imiş
kızlar tamam dağılın
eheheh :))) olanı yazdım ondadamı sorun var?
hehehehe yok canım ya allah gani gani versin
hehehehe yok canım ya allah gani gani versin
hangi kafayla ve yetkiyle dalga geçiyorsun sorunun ne anlattığım tip seni neden rahatsız etti neden bu itici tavrın kızlar kaçın bide guruplaşma yap oldu tamam sen nasıl bir insansın ya :S
canım Allah ın adını verme şimdi merak ettiğin için yazıyorum boyum 1.70 aşırı zayıf değilim ama kiloluda değilim beyaz tenliyim ve koyu mavi lacivert gibi gözlerim iri .dudaklarım dolgun ve küçük kalkık burunluyum saçım koyu kahve benden güzel insanlar tabi var burdada vardır eminim ama yaşadığım sorunu araştırıyorum kendimce çok şükür anlayan ve yardımcı olan arkadaşlarda var kızan arkadaşlarda aslında antipatik geleceğini biliyordum kendim kaşımdım haklı oldukları şeylerde olabilir hepsi bana ders oluyor
burda bile cekememezlik tavan yapmis, alay edici yazilar , cevapa gelince tabi olmazlar mis mus , yazik yaa
kiz burda sorununu anlatiyor alaya ne gerek var , her lafin basi bende güzelimm suan bu konu sanki cocuklar kulubünde ...
evet cogu kadinlar kiskancdir tabiatda var, ama senin arkadas dediklerinde iyi insanlar degilmiski , sahte arkadasliklar olcagina bosver olmasin, bir olsun tam olsun arkadas bu devirde zaten adi üstünde oldugu gibi arkandaki tas, bosver gitsin sagligin yerindemi ailenle iyimisin gerisi boss vaar olan arkadaslarinla takil , dostlugu sevecegin adamla yasa gitsin , burdada bu konuyu takma ilimli sohbet yerine taslama gurubu olmislar mubarekler...
Arkadaslarim sunu sunu dedi diye yazmasaydin ben de inanmayacak, iticiligine guzellik diye kilif bulmus diyecektim.
Ama madem oyleler, sen de takma gitsin. Birkac akraba birkac arkadas var demissin. E herkesin yakin arkadasi o kadar zaten. Onlarla gorus. Ne yapican fesat insanlarin pesinde. Bosver.
olmadı buu sen anlat anlat foto koyma
herkes merak yaptı şimdi seni
özelden yollama imkanın yok mu :44:
Sanal da bile antipatik oldunuz, reeli düşünemiyorum.
Sorunun çözümü sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?