güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Aşırı rahatsız edici güzellik nedir çok merak ettim, etrafta bebek gibi kızlar varken, neler çekiyorsunuz yazık size.
Acaba kendini beğenmişlikle, güzellik kavramını birbirine karıştırmış olmayasınız.

Son düzenleme:

canım Allah ın adını verme şimdi merak ettiğin için yazıyorum boyum 1.70 aşırı zayıf değilim ama kiloluda değilim beyaz tenliyim ve koyu mavi lacivert gibi gözlerim iri .dudaklarım dolgun ve küçük kalkık burunluyum saçım koyu kahve benden güzel insanlar tabi var burdada vardır eminim ama yaşadığım sorunu araştırıyorum kendimce çok şükür anlayan ve yardımcı olan arkadaşlarda var kızan arkadaşlarda aslında antipatik geleceğini biliyordum kendim kaşımdım haklı oldukları şeylerde olabilir hepsi bana ders oluyor

haaa adriana lima imiş
kızlar tamam dağılın

resmini görmeden güzel misin değil misin bilemeyiz ki bi resmini görseydik iyidi kime göre güzel olduğun da önemli :)

ben güzellik yarıştırmıyorum ki neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz belkide yalnış anlıyorum amacım bunu araştırmak yargılarınızdan kurtulun en güzel benim diyemi başlık attım göreceli bir kavram kimi sarışın kimi esmer kimi kumral beğenir herkesin fikri farklıdır görecelidir

burda bile cekememezlik tavan yapmis, alay edici yazilar , cevapa gelince tabi olmazlar mis mus , yazik yaa
kiz burda sorununu anlatiyor alaya ne gerek var , her lafin basi bende güzelimm suan bu konu sanki cocuklar kulubünde ...

evet cogu kadinlar kiskancdir tabiatda var, ama senin arkadas dediklerinde iyi insanlar degilmiski , sahte arkadasliklar olcagina bosver olmasin, bir olsun tam olsun arkadas bu devirde zaten adi üstünde oldugu gibi arkandaki tas, bosver gitsin sagligin yerindemi ailenle iyimisin gerisi boss vaar olan arkadaslarinla takil , dostlugu sevecegin adamla yasa gitsin , burdada bu konuyu takma ilimli sohbet yerine taslama gurubu olmislar mubarekler...

olmadı buu sen anlat anlat foto koyma
herkes merak yaptı şimdi seni
özelden yollama imkanın yok mu :44:

Arkadaslarim sunu sunu dedi diye yazmasaydin ben de inanmayacak, iticiligine guzellik diye kilif bulmus diyecektim.
Ama madem oyleler, sen de takma gitsin. Birkac akraba birkac arkadas var demissin. E herkesin yakin arkadasi o kadar zaten. Onlarla gorus. Ne yapican fesat insanlarin pesinde. Bosver.

haklısınız pişman oldum antipatik geleceğini biliyordum ama bukadar sevimsiz yorumları düşünememiştim eleştirirsin ama neden dalga geçersin anlamadım tanımıyorum geçmişte sorunda yaşamadım beni görmedilerde neden bukadar nefret ve hiddetli yaklaştılar onuda anlamadım herkes güzeldir çirkin insan yoktur zaten.evet en güzeli ailem akrabalarım yanımda çok şükür Allah eksik etmesin kimseyi ailesiz bırakmasın

Son düzenleme:
Kusura bakmayin da burda da herkes dunya guzeli sanirim. Bende guzelim, bende cok guzelim arkadasim neye gore? Guzellik goreceli bir kavramdir. Konu sahibi arkadas, cevrendekiler ya hepsi dengesiz ya da senin hareketlerinde de problemler var.

aslında daha yaşadığım pek çok şey var ama öğrenmek istenmedi ve daha çok saldırıldı ve itildim neyse herkesin canı sağolsun

olmadı buu sen anlat anlat foto koyma
herkes merak yaptı şimdi seni
özelden yollama imkanın yok mu :44:

ben güzelliğimi anlatmadımki arkadaşlar bu konuda yoğunlaştı sorunlarımı anlatmaya çalıştım başaramadım sanırım ozaman konu çok farklı bir boyuta gidiyor ben burda foto koyup övünürsem kötü eleştirileri yorumları haketmiş olurum derdim bu değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…