- Konu Sahibi uglybetty89
kac yasındasın yasını merak ettım? eger 18 lerdeysen normaldır.ınan ben fızıgı boyu posu cok hos bır bayanım ama keşke cırkın olsaydım derım.ne geek yanı bırının benı begenmesıne yada begenılmeye.tamam ınsan onada ıhtıyac duyuor yerı geldıgınde ama hep bırazda kotulerı dusunelım.bak bugun bı kız gordum zıhınsel engellı olmuş sonradan kılolu bı kız nası hareket ettıgını bılmıor annesı yanında beraber oturuolar sureklı annesine vuruyo neden aklı yetmıo yetse o hareketı yaparmı ınsan. onun bu hayatttakı günahı neydı bı omur oyle olucak ne evlenebilecek ne genclıgını yasayabılecek nede tat alıcak bu hayattan.sımdı emınım sen cok gusel bır kız olsaydın başka bı derdın olurdu.ınsanlar elestırmeye musaıttır herzaman..bu hayatta sadece kendın ıcın yasamayı ogrenmelısın.erkek arkadasın ıcınde deıl..emın ol cok gusel olsan başka bı kusurun bulunurdu onun acısındanda..bazı seylerde manevıyat cok onemlı..bunlar gecıcı seyler hayatta.daha başka fıkırlere yönel bence..sukret mesela..duyan kulağına gören gözüne.sana cırkın dıyebılen annene bıle..oda olmayabılırdı sonuçta hayatında..gusel bakmak lazım bazen...yada hep...sağlıcakla kal...