Güzel olmamak benim suçum mu?

kac yasındasın yasını merak ettım? eger 18 lerdeysen normaldır.ınan ben fızıgı boyu posu cok hos bır bayanım ama keşke cırkın olsaydım derım.ne geek yanı bırının benı begenmesıne yada begenılmeye.tamam ınsan onada ıhtıyac duyuor yerı geldıgınde ama hep bırazda kotulerı dusunelım.bak bugun bı kız gordum zıhınsel engellı olmuş sonradan kılolu bı kız nası hareket ettıgını bılmıor annesı yanında beraber oturuolar sureklı annesine vuruyo neden aklı yetmıo yetse o hareketı yaparmı ınsan. onun bu hayatttakı günahı neydı bı omur oyle olucak ne evlenebilecek ne genclıgını yasayabılecek nede tat alıcak bu hayattan.sımdı emınım sen cok gusel bır kız olsaydın başka bı derdın olurdu.ınsanlar elestırmeye musaıttır herzaman..bu hayatta sadece kendın ıcın yasamayı ogrenmelısın.erkek arkadasın ıcınde deıl..emın ol cok gusel olsan başka bı kusurun bulunurdu onun acısındanda..bazı seylerde manevıyat cok onemlı..bunlar gecıcı seyler hayatta.daha başka fıkırlere yönel bence..sukret mesela..duyan kulağına gören gözüne.sana cırkın dıyebılen annene bıle..oda olmayabılırdı sonuçta hayatında..gusel bakmak lazım bazen...yada hep...sağlıcakla kal...

kendini çirkin hisseden tüm kızlara açık mektubumdur
hepinizi bir gün güzel bulan biri çıkacak
ömrünüzü kendinize ziyan etmeyin
yiyin için gezin
(tecrübeyle sabittir. ben de kendimi çok çirkin hissederdim ama hayatta güzel olmanın şart olmadığını anlayalı çok oldu. kaldı ki hiç de çirkin değilmişim bana öyle geliyormuş. bence size öyle geliyor çirkin falan değilsiniz şekerim.)

kendini çirkin hisseden tüm kızlara açık mektubumdur
hepinizi bir gün güzel bulan biri çıkacak
ömrünüzü kendinize ziyan etmeyin
yiyin için gezin
(tecrübeyle sabittir. ben de kendimi çok çirkin hissederdim ama hayatta güzel olmanın şart olmadığını anlayalı çok oldu. kaldı ki hiç de çirkin değilmişim bana öyle geliyormuş. bence size öyle geliyor çirkin falan değilsiniz şekerim.)

cok doğru yazmışsın.hepınızı bırgun gusel bulan bıı cıkıcak ne gusel bı cümle.boyle olmasa zaten cırkın olanlar yada cırkın hıssedenler evlenemezdı:) bende önceden hep guseller evlenir sanırdım hos bı bayan olmama rağmen.bakardım bı kadına nası ya budamı evlı bunundamı sevgılısı var dıe meğer ıs oyle deılmıs bende bunu anlayalı cok oldu:)

güzellik önemsizdir desem gerçek olmaz.çünkü daha genç kızsın.o yaşlarda dış görünüş hayattaki en önemli şeydir.bir sivilce çıktı diye ağlardık,ölüm rejimleri yapardık kızlarla.ah ah eski günler.çünkü kafamıza takacağımız daha önemli şeyler yoktu.evlilik sorumluluğu,iş baskısı yoktu.o yüzden geçer boşver demeyeceğim sana.
her zaman çok beğendiğin boyuyla posuyla cildiyle gözüyle kaşıyla hayran olduğun insanlar bile 30 yaşından sonra çökmeye başlıyor.metabolizması yavaşladığı için kilo alıyor,doğumdan sonra deforme oluyor,sürekli kahve çay içiyorsa göz altları morarıyor,selülitler baş gösteriyor.o yüzden güzellik gerçekten geçici bir süre.
mesela zayıf olmanı takmışsın ama bence bu bir şans.asla kötü bir özellik değil.göz altların çökükse kapatıcı kullan.burnun büyükse estetik ol.tüy sorunu varsa lazere git.şu an taktığın her şeyin bir çaresi var.sen yeter ki bunu sorun etme.birkaç yıl sonra tebessümle hatırlayacaksın bu günlerini.

Canım bende unıversıte den mezun olana kadar çirkin şişman bakımsızdım :) dıkkat et sısman dıyorum. Keske zayıff olsam da doya doya yemek yesem kılo alsam :) sonra mezun oldum 80 kıloydum herkes zayıfla her tarafından et fıskırıyo derdı kendıme hıc kıyafet bulamazdım. Erkek tısortlerı gıyerdım. Sonra bır amelıyt gecırdım ve amelıyat oncesınde 9 ay hastalıgın etksıyle bırsey yıyemedım tam 20 kılo verdım. Goren tanıyamıyodu. Sonra zayıflayınca o sısman yuzden bebek gıbı bır yuz cıktı :) ozaman ben zayıf olmalıyım dedım. Ama amelıyat sonrasında bogazımı tutamadım yedım. Yıne cıktım 70e. Bır kac senedır bu kılodayım. Ama yuzum hala bebek gıbı kaldı. Nıyemı bakım neymıs ogrendım. Ayda bır sefer kuafore ugrayıp yuz maskesı, kas dudak ustu bakımımı yaptırıyorum. Bırde suan dıyetteyım. 65 kıloya dustum.

Eger kılo almak ıstıyosan. Spora yazıl. Spordan sonra otur yemek ye. Unutma sısmanlar yemekten sonra zayıflar yemekten once spor yapmalı. Gece yatarken yemek ye uyu mesela.

Keske zayıflık gıbı derdım olsa. Buarada sen kendını begenmıyosan kımse begenmez senı. Ozguvenını kaybetme...

Pardon pardon nasıl yani.. ? :O

Eminim bir kac rotusla 10 numara hatun olursun ama dua etki zekan sayesinde bunu gerceklestire bilecek birisin dusunsene seninle dalga gectigine zanneden akildan yoksun kisileri. Onlarin yerinde olup findik kadar beginle dolasmak daha utanc verici. İste onlarin caresi yok.

Back
X