- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bende eskiden senin gibiydim. bu konuda erkek arkadaşının zorlaması gerek bence. ama genede bir kere söylemeye zorla kendini. 1 kere dedikten sonra gerisi gelir.
Bi tek erkek arkadaşına karşı mı güzel şeyler söyleyemiyosun ?
Mesela arkadaşlarınla canımlı cicimli konuşuyo musun?
aslında şu yıla kadar hayır onlarada diyemezdim ayıp değil bir şey değil ama tuhaf geliyordu bu yıl biraz biraz canım demeye başladım ama onlar bana bebeğim tatlım canım ...her şey der ben tatlım ve canımı yeni yeni kullanmaya başladım ama bu sıkıntı sadece yüz yüze oluyor mesajla falan gayet rahatım
merak etme cnm yalnız değilsin :)
bende aynı senin gibiyim.
söylebildiğim tek kelime "canım"
çok utanıyorum ya nedense bende..
Belli ki yapın bu ama aşmalısın
Sen söylesen karşı taraf söylemezse ne hissederdin,bu şekilde düşün ve alışmaya çalış derim
bend en başlarda diyemezdm. o derdi hep bebegm , aşkım felan dye. bu beni iyice sıkmaya başlamıştı. seviyorum ama sevdigimi şımartacak laflar edemiyorm. yemin ederm bunun yüzünden bütün gün surat asarak napcam diye dolandıgım bile oldu. sonra oturdm düşündüm kendi kendime su 3 günlük dünyada bunu sevdigine veremiceksen nie onunla çıkıyosunki yapacaksın kötü bişe degil ayıp bişe degil hep bunları düşüne düşüne sonunda olduönceden senin gibi zorladıgımda kendimi aynaya bakıyoumki kızarmışım halbisem telde konuşuyorz neye kızarıyon ama işte . huyyy buda demekki. ama hiç güzel bişe degil çarşıda felan kızla sevgilisini görüyorm aşkım yakışmışmı diyo mesela yapamıyorm onu suan bile :) yani eskisi kadar deglm ama öyle her an vıcık vıcık canımlı cicimli olamıorm. aklıma gelmiyo bazende demek çünkü alışmışım artık ama isterdm her agzımı açtıgımda demek. çok iyi anlıyorum seni. ben biraz olsun düzelttim emin ol gerçekden istersen sende düzeltirsn
Konuyu okurken ilk haftalarda olduğunuzu düşündüm
Ama 3 yıldır birlikteyseniz ve sen sevgiline aşkım diyemiyorsan bu ciddi bir sorundur
Zaten insan mecburi olarak demez ki bunu
İçinden gelerek söyler aşkımı , hayatımı vs ..
Kendini çok kasıyorsun eralde canım kasma rahat ol
Sonuçta o senin sevdiğin insan değil mi bırak içinden geldiği gibi hitap et ona dilinde tutma kelimeleri .
benim sevgilim yok ama bazı insanların bilmiyorum yapı gereğimidir nedir söyleyemiyorlar.
ben kendimi söylerken düşünemiyorum mesela bir de sevmiyorum ben ondan da kaynaklı olabilir gerçi.
umarım aşarsın bu ufak sorunu
bend en başlarda diyemezdm. o derdi hep bebegm , aşkım felan dye. bu beni iyice sıkmaya başlamıştı. seviyorum ama sevdigimi şımartacak laflar edemiyorm. yemin ederm bunun yüzünden bütün gün surat asarak napcam diye dolandıgım bile oldu. sonra oturdm düşündüm kendi kendime su 3 günlük dünyada bunu sevdigine veremiceksen nie onunla çıkıyosunki yapacaksın kötü bişe degil ayıp bişe degil hep bunları düşüne düşüne sonunda olduönceden senin gibi zorladıgımda kendimi aynaya bakıyoumki kızarmışım halbisem telde konuşuyorz neye kızarıyon ama işte . huyyy buda demekki. ama hiç güzel bişe degil çarşıda felan kızla sevgilisini görüyorm aşkım yakışmışmı diyo mesela yapamıyorm onu suan bile :) yani eskisi kadar deglm ama öyle her an vıcık vıcık canımlı cicimli olamıorm. aklıma gelmiyo bazende demek çünkü alışmışım artık ama isterdm her agzımı açtıgımda demek. çok iyi anlıyorum seni. ben biraz olsun düzelttim emin ol gerçekden istersen sende düzeltirsn
Canım bence bunu aşmalısın bir şekilde. Biz sevgilimle daha birbirimize ismimizle hitap etmemişizdir. Hep aşkım bi tanem sevgilim ve çeşitli versiyonlarıyla hitap ederiz
İnsanın sevgilisine has olarak böyle özel şeyler söylemesi çok güzel gerçekten. Canım 3 yıllık ilişkin varmış. Aşmaya çalış kendini. Bunda utanacak birşey yok. Karşındaki sevgilin senin sana en yakın olan insan. Ondan neden utanasın ki. Utanacak bir sebep yok. Yabancı birine söylemeyeceksin ya sonuçta. Bir iki söyle kendini zorla bak görücen zaten bir zaman sonra ağız alışkanlığı olacak sana.
ay canım yaa senın kadar olmasa da bende pek dıyemem.ıkı yıldır beraberız.
şu aşkım lafına ağzımı bı turlu alıstıramadım yaaa olmuyor ismiyle hıtap edıyorum genelde,çok nadırdır aşkım hayatım dedıgım,ama benımkıde utanıyor oda pek sık kullanmıyor ancak sarılırken felan der.
galıba ondan beklıyorum once guzel sözlerı ben
ama eger senın erkek arkadasında sık olarak bu kelımelerı kullanıyorsa senın bu sozlere alısman daha kolay,ınan valla bıcır bıcır konusan tatlı dıllı hatunlara bende ozenıyorum dısardan bakınca cok cilvelek bişi duruyorum ama gel gor kı odunluk var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?