güzel sözler söyleyemiyorum

aynen ya annemde bana odunluk yapma diyor benim ki çok kullanır annemin anneannemin yanında falan bile der o derece alışkın yani ama bana gelince bende tık yok bırak insan içinde demeyi yalnız ona bile diyemiyorum
senınkı de cok sık dıyorsa sende de ama canım yaaa..
ewde ayna karsısında alıstırma yap aşkım aşkım dıye

ayy ben de senin gibiyim ya niyeyse söyleyemiyorum. o da sürekli bebeğim tatlım canım der.benden de bekler. arada bir derim ama çook nadir.
hadi beraber aşalım şunu :114:
bu arada benim de 1buçuk yıllık ilişkim

bende diyemiyorum ya.. şimdiye kadar bi kere zorlamıştı öyle demiştim aşkım diye o da çok kısık bi sesle sonra hiç demedim..
hemde 2 yıllık sevgilim (gerçi şu ara mesafeliyiz ama).. o çok değişik şeyler söyler binbir çeşit üstelik çokta güzel sözler ben daha bi aşkım diyemiyorum..
bi keresinde "sevipte unutamadığın biri mi var? ondan sonra bana mı demek istemiyosun? diye düşünmeye başladım demişti" ama ben kimseye demedim
çok kasınca olmuyo galiba çünkü bende buluşmaya giderken " bu sefer söylicem" diye sabitlerdim kendimi ve o zaman "a" der kalırdım daha da zorlaşırdı sanki..

aynen ya bende de o kadar kısık bir ses çıkıyor ki söylediğim zaman ben bile duymuyorum,sende gel katıl bize merilyn ile birlikte beraber aşalım bunu

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var ya bir türlü söyleyemiyorum oda tatlı tatlı konuşuyor güzel şeyler söylüyor ama ben bir türlü diyemiyorum biz tanışalı 7 sene oldu 7senedir birlikteyiz ama niye böyle oluyo bilmiyorum

aynen ya bende de o kadar kısık bir ses çıkıyor ki söylediğim zaman ben bile duymuyorum,sende gel katıl bize merilyn ile birlikte beraber aşalım bunu

aslında bi kaç kere kızarıp morararak söylense bile sonradan açılırız ya..
biz uzağız bide zaten kısıtlı oluyo görüşmelerimiz ondada böyle şeylerle kasmak istemiyorum kendimi.. önce telefonda söylemeye başlim diyorum ben..

siz bizim iki katımız kadar berabermişsiniz demek ki bendende beterleri varmış ben umutsuz vaka değilmişim şaka bi yana inşallah sizde aşarsınız bu problemi

Son düzenleme:

evet olabilir aslında bizde son 8 aya kadar sık sık görüşemezdik ama şu son 8 aydır her gün beraberiz hala yok bende..bugün bir şey dedi bende hayır ya yapma öyle aşkım diycektim ,hayır ya yapma öylede kaldım yok çıkmıyor yani ama kararlıyım utansamda sıkılsamda demek istiyorum:18:

amann ne komik hallere düştük ya

bazılarına da öyle sakız oluyor ki tatlı sözler. ağızlarından düşürmüyorlar her sn canım cicim tatlım. erkekler bayılıyor ama bu sözleri duymaya :)

bende öyleydim...
yani öyleydim derken hala öyleyim...
eşime biel kolay kolay söyleyemem yani...
nedense böyle bi tıkanıyorum o anlarda...
ama bence sorun bende değil eşimde...
söyletseydi anacım ben naaapimmm...

"bi bakar mısın?" demiş yaaa gerçekten sesli kahkaha attım :) benım arkadasımın 2 çocugu var onun öncesindede 3 yıl felan görüştüler o hala söyleyemıyor çıkmıyor agzımdan diyor ama kocası çok şikayetçi agzından bı tatlı söz duymadım diyo yazık sevgiline beee :)

siz bizim iki katımız kadar berabermişsiniz demek ki bendende beterleri varmış ben umutsuz vaka değilmişim şaka bi yana inşallah sizde aşarsınız bu problemi

inş ama bu aralar söylemeye çalışıyorum aynı şey bana olsa kırılırım yani sevmediğini fln düşünürüm söylemeye çalışıyorum artık

bazılarına da öyle sakız oluyor ki tatlı sözler. ağızlarından düşürmüyorlar her sn canım cicim tatlım. erkekler bayılıyor ama bu sözleri duymaya :)

vıç vıç derler ya o kadarda olmak istemem ama herkes duymak ister ki birde kendi yapıyorsa elbette karşıdanda bekler ister ve haklı olarak ister tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…