- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Maşallah❤...asitler havada uçuşuyordukampanya vardı watsonsta the purest ürünlerinden alana yarısı kadar puan hediye.ben aha bha peeling peptit serum hyloronik serum aldım.başka yerden de niacinamide aldım bir c vitamini serumu kaldı.hyloronik kullanıyorum.cildime bayağı etkisi oldu.normale dönük karma ciltliyim.kuruluklar vardı alnımda çenemde.onlar geçti.neme doydu cildim.bariyerim iyice güçlensin.eylül ortası aldığım diğer serumlara başlayacağım.
Araştırıp netten bir de Nisa dan fikir alıp aldım. Bilmeden almıyorum. Valla dediklerini 1 aydan fazladır yapıyorum kurtuldum siyah noktalardan kapalı komedonlardan ve pullanmadanMaşallah❤...asitler havada uçuşuyordutırsmıyormusun kız aha bha diyo
Ama ucunda güzellik varsa ve memnunsan daha ne olsun
Bariyeri güçlendirip darısı başıma
Aslında vardı ama yine atayımBize foto atabilir misin rica etsem buradaki çoğu kişi faydalanır
Bulamadım bütün sayfaları okuyamadım açıkçasıAslında vardı ama yine atayım
Arbutin neden kışın kullanıyorsun2 yıkama jelim var birini hassas olduğumda diğerini daha yağlıyken kullanıyorum, 2 Salisilik asitim var biri yaz gelince ara verdim diğerini de kışın kullanırım zamlanmasın diye aldım yedekledım. fiddy için tabii... 2 yağ bazlı temizleyici var balm biri sıvı, gündüz ayrı gece ayrı göz kremim, kışın kullanıcam arbutinim, günlük de svr serumum var... kışın kullanıcam Purest niacinamade... 1Enzim peeling, 2 güneş kremi tamamdır yaz kış budöndüre döndüre kullanıyorum
arbutin her zaman bır tık hassasiyet yapabilir güneşe karşı , riske atmak istemem . içeriğide kışın işimi görecek şekilde oranı yerinde hemde svr ye göre daha nemli bitişi var gibi nedenlerden :)Arbutin neden kışın kullanıyorsun
yok çok soru sormadınız da bu sorular konuyu okumadım sorularıbirde salisilik asit haftada kaç kullanıyorsunuz çok sordum :)
farkettimBulamadım bütün sayfaları okuyamadım açıkçası
Yok canım o kadar da değil , sadece rutininizi merak ettim birde Arbutin yazın kullanılır diye biliyorumahu eğer fiddy ne dersen zılgıt çalıcam
takılıyorum kırılmıyorsun değil miAhuu14 inan burada artık espirisi dönüyor bu muhabbetlerin ondan
ya yazın retinol de kullanılabilir ama en güzeli bu tarz baskılayıcı yenileyici içerikleri yaz dışında kullanmak daha risksiz daha etkili ...birde yazın cildi nadasa bırakmak lazın terlesin coşsun kendi halinde kalsın nefes alsın ona da tatil olsunYok canım o kadar da değil , sadece rutininizi merak ettim birde Arbutin yazın kullanılır diye biliyorum
Asla gücenmemahu beğenerek geliyordu gülmen gerekiyordu ahuuuu ay umarım gücenmemişsindir
Doğru Urfa’da yaşayan biri olarak benim tamamen askıya Almam lazımya yazın retinol de kullanılabilir ama en güzeli bu tarz baskılayıcı yenileyici içerikleri yaz dışında kullanmak daha risksiz daha etkili ...birde yazın cildi nadasa bırakmak lazın terlesin coşsun kendi halinde kalsın nefes alsın ona da tatil olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?