Güzellik rutinleri

çenemde kapalı komedon yani pütürlükler vardı.enzim peeling ve çift aşamalı temizlikle kurtuldum.
zaten bu ikiisyle de geçmese medical müdahale gerekirdi doktor içlerini boşaltıp temizlerdi ancak
çok sevindim kurtulmana

evet içleri boşaldı.o tığ gibi ucu yuvarlak komedon temzileme çubuğuyla uğraşıp duruyordum.acıyordu da temizlerken.artık gerek kalmadı.
onu aslında sadece doktor kullanmalı özel bir ışıklı aynası ve kremi var o krem içtekini uca getiriyor söküyor aynada komedon aletini hangi yönden bastırması gerektiğini gösteriyor ona göre yaptığı için gözenek genişlemeden temizliyor bizler direkt uygularsak daha genişler çoğalır maalesef

Hay senden Allah razı olsun

Ekran görüntüsu alıyorum hepsinin de öncelikli seçmem gerekenler var mı
ben saç konusunda her ürünü denedim.valla uzman oldum artık.loreal profesyonel serilerinden kerastese john fridea dan tony guy a bitkisellere neler neler.ama kuaförden aldıklarım kadar iyisini görmedim.trendyolda da satılıyor aldığım şampuan ve saç kremi.saç kremi normal saç kremi değil.saça sürüyorsun 10 dakika bekleyip yıkıyorsun.parlak elektriksiz yapıyor saçı.üstüne de keratin sütü kullanıyorum.ne föne ne bir şekil vermeye ihtiyaç gerekiyor.sarı saç kurur ona nem de veriyor.buraya resmini atmıştım dün kullandığım keratin sütünün.140 tl ye aldım kuaförden.şampuanlarda keratinli saç kremi de bamboo based marka trendyolda var.tanesi 180 civarıydı sanırım.efsane ürünler.bittikçe alacağım ben.

Son düzenleme:
Siyah nokta derken.
Bende yine belirgin olmaya baslamis burnumda bu hava degisiminden diyebilir miyim
onunda etkisi var daha önce sık asit kullanıyordun asiti kesmeninde etkisi var
bu svr onu azaltacak biraz zaman tanı 1 ay sonra haftada 1 fiddy yaparsın

birde 2 haftada bir enzim yap sen cildin hassas zorlama onunda etkisini göreceksin zaman tanı

enzimi ben haftada 2 yapıyorum.ama sadece 1 dakika bekletiyorum.hafifçe masaj yapıp duruluyorum.2 haftada bire sabredemem valla.derim çabuk ölü deri biriktiren bir cins.banyoda haftada 2 kese yapardım onu bıraktım haftada 2 enzim peeling e döndüm.pudra kullanıyorum devamlı gözaltı kapatıcısı da.onlar tıkıyor gözenekleri.hiç bir şey sürmesem yüzüme 10 günde bir yapardım.

ben bekletmiyorum 30-40 saniye yüzüme masaj yapıp yıkıyorum haftada 2 yağlı ciltlere daha uygun bence ileride hassaslaşır canım sen onu haftada 1 yap derim... kışa hazırlamak lazım cildi sen enzim yaptıktan 2 gün sonra yine dolacak gözenek onun çaresi yok

cildim yazın daha da yağlanıyor sıcaklar artınca.parlıyor pırıl pırıl valla.kışa haftada bire indireyim ben.ışıl ışıl parlayan cildi hiç sevmem.ondan transparan pudra kullanıyorum ya

cildim yazın daha da yağlanıyor sıcaklar artınca.parlıyor pırıl pırıl valla.kışa haftada bire indireyim ben.ışıl ışıl parlayan cildi hiç sevmem.ondan transparan pudra kullanıyorum ya
sen bilirsin canım ben söyleyeyimde :) benim cildim senden yağlı biliyorsun ve daha sıcak yerdeyim daha çok terliyorum yinede haftada 1 yapıyorum çünkü çokda yağı kurutmaya çalışmamak lazım evet nazik içerik ama sonuç olarak peeling bizim gözle görmediğimiz soyulmalar cilt yenilenmesi de yapıyor o habire cildini soyduruyorsun aslında :) çok peeling yapmamak için matlaştırıcı güneş kremi kullanıyorum o svr zaten epey matlaştırıyor onlardan yararlanıyorum . yazın 3 ay daha fazla parlıyor onda da herkes parlıyor zaten

tmm seni mi kıracağım.haftada bire indiriyorum bugünden itibaren

kozmetikleri stokladım sonbahar kışa hiçbir şey almadan baharı göreceğim sanırım.geriye şampuan ve keratinli saç ürünleri kaldı.onu da halledersem.kışa para biriktireceğim.yetti gari.al al bitmiyor bu kozmetikler.erkekler ne alıyor?sadece traş losyonu kolonya parfüm ve el kremi.

ilk defa tam anlamıyla rutine başlanınca çok masraflı oluyor aslında, sonrasında ekleme çıkarma yaparak ilerleyeceksin neyi daha çok sevdiğini anlayıp onun daha uygun muadillerini bulacaksın
bak benim dolabımda ürün az öz
ama önceleri bir görseydin tüm piyasayı denedim hepsini aldım varımı yoğumu harcadım ama oturttum hangi mevsimde hangi dönemde cildim ne istiyor anlıyorum artık ve yetiyor seninde öyle olacak

Qq1qqqqq

Karistirmadim sade e gunes kremi kullandım aslinda ben temizleyici olarak kopuk bi sey istiyorum aslinda bir de dediginiz gunes kremini alicam la rochenin yagli ciltler icin sadece bu yil sürüyorum gunes kremi vs ve boyle oldu.

Qq1qqqqq

Karistirmadim sade e gunes kremi kullandım aslinda ben temizleyici olarak kopuk bi sey istiyorum aslinda bir de dediginiz gunes kremini alicam la rochenin yagli ciltler icin sadece bu yil sürüyorum gunes kremi vs ve boyle oldu.
çok ürününüz var ya ondan dedim karışıyor diye birinden başlayıp bitene kadar devam edin sonra diğerine başlayın devam edin cilt alıştıktan sonra birlikte kullanılacak içerikse kullanılır sizin ürün çok üstelik net olarak cilt tipiniz kesin değil bu sıkıntı hiç yağlı görünmüyor inanın sadece sebum dengesizliği var ... bence eczanede test yaptırın net cilt tipiniz çıksın ona göre rutin yapalım sonra cilt normale girer ona göre ekleme çıkarma yaparız olur mu bence daha sağlıklı olur

Cok teşekkür ederim valla sagolun. İnsallah pzt kesin gidecem ona gore yapariz içim rahatladi o zamana kadar sabahları suyla yikayim gece iki aşamalı ve gunduz bi kere gunes kremi yeter sanirim.

Cok teşekkür ederim valla sagolun. İnsallah pzt kesin gidecem ona gore yapariz içim rahatladi o zamana kadar sabahları suyla yikayim gece iki aşamalı ve gunduz bi kere gunes kremi yeter sanirim.
aynen şimdi böyle yapın hatta eczaneye de yüzünüzü sadece suyla yıkayıp gidin ürün kullanmayında gerçek olan neyse o çıksın sabah yüzünüzü suyla yıkayıp gidin deriim testden sonra güneş kremi sürersiniz

Bize foto atabilir misin rica etsem buradaki çoğu kişi faydalanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…