Güzellik rutinleri

Helal be kim tutar
bir kozmetik stoğum var görsen dükkan gibi oldumm.tam 11 paket diadermine lift capsülüm var mesela.3 kutu enzim peelingim 3 kutu da yüz yıkama jelim var 4 tane hiç açılmamış göz kremi 3 tane de nemlendirici 5 tane de serumum var paketli .şampuan saç sütü v s de stokladım.kışa tam tekmil hazırım.

birşey dicem neden eczacıya sorulmadı bu orada birsürü ürün var tam ihtiyaca yönelik verirdi sonuçta yakından gören içerik bilen biri
Dermoskini kullananilirsin dedi komedonlarim aklima gelmedi soyleyim cok acil eve yetismem gerekiyodu. Bide cilt tipimi ogreneyim size sorayım diye dusundum hep nedense
Sabah suyla yika dedi dediğiniz gibi he pardon nemlendirici bir de sonra gunes kremi
Aksam cift asamali sonra serum nemlendirici

Ben sabah yıkama olayını cildim göslemleyerek yapıyorum net bir kural gibi değil de genelde yazın yıkıyorum ihtiyacı oluyor ama her zaman değil kışın da genelde ihtiyacım olmuyor ama bazen o yağlı dolu görüntü oluyor o zamanlar temizliyorum. Aslında rutinide biraz öyle yapıyorum cildimin o anki durumuna bakarak çok hasas sa o hafta hiç aktif olmadan full sakin rutin yapıyorum gibi. Cildiniz çok hasassa bence kesinlikle bir cica ürünü ekleyin rutine. Seramit de çok iyi geliyor. Dermoskin gerçekten çok iyi bir marka arbutin kremini, peptitli göz kremini, c vitaminli kremini, sülfürlü kil maskesini kullandım. Hepsi nokta atışı, vaadini yerine getiren ürünleri.

Size daha cok itimat ediyorum
yooo olmaz buna üzülürüm gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum
eczacı ve doktor bunlar işin eğitimini almış insanlar benim haddim bile değil bende hala eczacı arkadaşıma soruyorum birçok şeyi ürünleri tanımama rağmen

Ay benim de gözüm onda,alcam onu
Yani daha kullanmadan bir şey demek saçma olur ama 30 ml olması iyi bir göz ürününe göre. Sonra 2.sırada glycerin var gayet güzel nem çeker. 3.sıra panthenol var tam hasas göz çevrelerinde rahatlama sağlamalık. Caffeine var zaten bir göz serumu olup da Caffeine olmadan da olabilemez yani Centella ekstresi var severiz bariyer onarır, sakinleştirir, anti age etkisi, arnica ekstresi var o da çok güzel sakinleştirici içerik, sodium hyaluronate var gene olmazsa olmaz gene efsane içerik olarakHümektanlarca. Acetyl Hexapeptide-8 var gene argireline meşhur botoks etkisi var diye geçen içerik. Allantoin var severiz güzel bariyer onarır sakinleştirir. E vitamini var. Var da var bakalım etkisi nasıl olacak tabii

Son düzenleme:
Iyi yaptın ya gerçekten bu ara herşey cok acayip
Sen yine de öyle deme,araya bi kore ürünü serpiştirirebiliriz dişimizi sıkarsak
Koreye girince özellikle ilk başta araya serpiştime değil de full Kore rutinine dönüyor biraz olay

Stoklarımın bir kısmı

Eklentiler

• 2A823A34-0346-4405-BFB6-4B63DCCE47E4.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 35
  • AF14823D-20F3-4D14-B088-EDF87B7C54A6.webp
    53 KB · Görüntüleme: 34
  • 53B348A8-A394-4209-A077-81F5AB682DBB.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 880B696E-7586-4EE7-94C6-E13B97D4FB61.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 41
  • A32C0F78-75D7-455E-8827-0406AEFCD608.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…