Güzellik rutinleri

burada bazı arkadaşlar annemi babamı hatta babanemi bile gördüler bizimkilerde yaşlarından çok genç duran saçları çok cildi mükemmel olan genlerdeniz fakat nasılsa güzel diye salamıyoruz bakım ve sahip olduğumuz şeye değer vermek gerektiğini düşünüyorum ,sonramız meçhul deme derim yaşın daha genç 90 yaşına kadar yaşayıp son 45 yılını leke içinde geçirmek isteyeceğini sanmam :) haftada 1sürdüğün krem asla yetmez en azından bir jelle yüz yıkansın gece onarıcı krem sürülsün güneş kremiyle korunsun saçlara serum desteği verilsin ne olursa olsun her sene yaşla birlikte hücrelerimiz ölüyor birşeyler kaybediyoruz ne kadar az kaybedersek o kadar iyi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3124991
yaşıma göre iyi nisa cim demi. ne dersin
yaşın zaten yaşlı değil canım :) yaşıma göre deme kız 55 yaş gibi biraz gözenek .nem problemin bazı noktalarda lekelerin var ama kötü değil , hatta cilt bakımı yapmadığını düşünürsek bu kadarı iyi bile yanlış hatırlamıyorsam 44 yaşındamıydın ?

effecthayı sen kesin seversin eminim

nisam ya bunca kozmetiği de ben yüzüme boca etmek istemiyorum açıkcası. zamanında çamaşır suyu ile saç yıkamış olsam da.
bulaşık deterjanı ile de yıkadığım bi gerçek. yurtta şampuan bulamadığımız dönemde.

neyse
o kadar olumsuz değilim . kendimi ve cildimi çok seviyroum.
bakıyorum da . ama biraz daha doğalından
sen de hindistan cevizi yağından şaşmazdın bi zamanlar . başka ürün kullanmazdın mesela.
ben de aynıyım . çok severim o yağı

yaşım 1977 liyim. 45 yaşındayım.
6 ay sonra 46
hiç hoş rakamlar değil. kendimi 30 hissediyorum

Geçen senelere kadar bende öyle düşünüyordum ama değil iste
doğru ve temiz ürünlere denk gelince boca etmek olmuyor o...aksine cilde iyilik

bakıyorum da . ama biraz daha doğalından
sen de hindistan cevizi yağından şaşmazdın bi zamanlar . başka ürün kullanmazdın mesela.
ben de aynıyım . çok severim o yağı
hindistan cevizi yağını saçına herkes uygulamalı zaten niye şaşayım ondan hala kullanıyorum kızıma da eşime de kullanıyorum saç partiküllerine en iyi nüfus edebilen yağ microtaneciklerinin boyutu nedeniyle o, avakado yağı da çok iyi gelir ama en iyi hindistan cevizi yağı , yani bakım her zaman önemlidir tabii doğalı diye herşeyi de süremeyiz saça yüze... bazı şeyler kullanılır bazı şeyler asla kullanılmamalıdır .

kozmetik başka birşey dermokozmetik başka birşey doğal dediğin ürünlerle ilaç hatta zehir bile yapılabilirr mesela bir saç kimyasaldan yandıysa o saçı asla ama asla doğal yağ ile onaramazsın kimyasal yıpranma ancak kimyasal onarımla geçer... doktorların eczanelerin önerdiği cilt bakım ve makyaj ürünlerinden almak gerek dermokozmetik yani...

evet canım . bende de var bir kaç tane.
eczaneden aldığım nuxe var . kuru yağı ve cilt kremi
bir de bepantholl ün bir cilt kremini aldım . onlar da güzel bak.

evet canım . bende de var bir kaç tane.
eczaneden aldığım nuxe var . kuru yağı ve cilt kremi
bir de bepantholl ün bir cilt kremini aldım . onlar da güzel bak.
Hepsini de kullandim ben bunların...
Ve ağır gelir rahat etmemen cok normal yazın bunlarla...effecthaya yatır mal varlığını bence nemlendirici gör

tamam bakalım. merak ettim vallahi. nasıl bi şey bu.
Yok gibi bişey,nemlendirici sürdüm ağırlığı parlaklığı yok resmen ben cok sevdim
Sadece cildimin bir yeri bi tik daha kuru oraya essansiyel bir tonik veya centella sürüyorum mis...zerrw ağırlık olmuyor

Bide ben kendi el yapımı bb kremimi keşfettim
tum yüze centella üzerine effectha 15 dk sonra da heliocare advanced güneş kremi en doğalından bb krem sürmüşüm gibi yüz esitleniyor...kışın tam cuk olucak çünkü bunu her gün yapamıyorum su an daha havalar sıcak...

Bnde cilt onarıcı Krem varda serumdan önce süreyim onu dimi cnm osekilde kullanıyorum umarım doğrudur

Yaa keşke hiç okumasaydım ya silinse aklımdan şimdi hiç okumamamış gibi okurum valla süper olurdu Ben çok yazıldığını görünce mutlu oluyorum kahve eşliğinde okuyorum süper konu süper Bu arada skinkeyr de yazayım kardeşim bana hediye almıştı kiko sarı kil maskesi. Ben kendim alsam pembesini denemek istiyordum ama bu da çok iyiymiş ya. Aslında yazın claderm iyi gidiyordu ama dayanamadım kikoyı kullandım bitirdim aslında asıl şimdi sonbahara, kışa daha uygun ama çok iyi çıktı ya. Claderm beni çok kızarıyor mesela etkili mi etkili ama bana bir tık ağır ama kiko 0 hassasiyet yapan denediğim tek kil maskesi oldu. Gözeneklerimi temizledi ama nemli nemli de tuttu. Sanki nemlendirici sürmüşüm gibi normalde ben kil maskesini yıkayınca kupkuru olurum. Çok beğendim. Çok parfümlü ama acayip. Dedim yandım mahfedecek ama yapmadı hassasiyet ki hassas reaktif cildim var yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…