Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada bazı arkadaşlar annemi babamı hatta babanemi bile gördüler bizimkilerde yaşlarından çok genç duran saçları çok cildi mükemmel olan genlerdeniz fakat nasılsa güzel diye salamıyoruz
evet canım ya.
kim bilebilir ki 10 sonra nerede ne şekilde olacağız . orası hepimize meçhul.
şükür bu günümüze.
aynen hala 10 kişilik saç var kafamda
maşallah genetik iyi babadan gelen cilt onların yaşlanmıyor. şimdilik benim de öyle . inşallah böyle de devam eder![]()
yaşın zaten yaşlı değil canım :) yaşıma göre deme kız 55 yaş gibiEki Görüntüle 3124991
yaşıma göre iyi nisa cim demi. ne dersin
effecthayı sen kesin seversin eminimyok parlamam yok çok şükür de. hissettiğim bi durum .
yani kışın olduğu gibi gerilmiyor cildim.
çok rahatım yazın.
hiç kullanmıyorum .
effectha yı hiç duymadım.
herkes memnunsa ben de bakayım. bakayım hatta netten ne ola ki bu. mucize bi şey yapıyor belli ki
nisam ya bunca kozmetiği de ben yüzüme boca etmek istemiyorum açıkcası. zamanında çamaşır suyu ile saç yıkamış olsam da.burada bazı arkadaşlar annemi babamı hatta babanemi bile gördüler bizimkilerde yaşlarından çok genç duran saçları çok cildi mükemmel olan genlerdeniz fakat nasılsa güzel diye salamıyoruzbakım ve sahip olduğumuz şeye değer vermek gerektiğini düşünüyorum ,sonramız meçhul deme derim yaşın daha genç 90 yaşına kadar yaşayıp son 45 yılını leke içinde geçirmek isteyeceğini sanmam :) haftada 1sürdüğün krem asla yetmez en azından bir jelle yüz yıkansın gece onarıcı krem sürülsün güneş kremiyle korunsun saçlara serum desteği verilsin ne olursa olsun her sene yaşla birlikte hücrelerimiz ölüyor birşeyler kaybediyoruz ne kadar az kaybedersek o kadar iyi
![]()
Yüzünün dolgunluğu hoşuma gitti valla,basit bir rutinle mükemmel bir cilt olursun valla helal olsun genlerineEki Görüntüle 3124991
yaşıma göre iyi nisa cim demi. ne dersin
Geçen senelere kadar bende öyle düşünüyordum ama değil istenisam ya bunca kozmetiği de ben yüzüme boca etmek istemiyorum açıkcası. zamanında çamaşır suyu ile saç yıkamış olsam da.
bulaşık deterjanı ile de yıkadığım bi gerçek. yurtta şampuan bulamadığımız dönemde.
neyse
o kadar olumsuz değilim . kendimi ve cildimi çok seviyroum.
bakıyorum da . ama biraz daha doğalından
sen de hindistan cevizi yağından şaşmazdın bi zamanlar . başka ürün kullanmazdın mesela.
ben de aynıyım . çok severim o yağı
yaşım 1977 liyim. 45 yaşındayım.
6 ay sonra 46
hiç hoş rakamlar değil. kendimi 30 hissediyorum![]()
hindistan cevizi yağını saçına herkes uygulamalı zaten niye şaşayım ondanbakıyorum da . ama biraz daha doğalından
sen de hindistan cevizi yağından şaşmazdın bi zamanlar . başka ürün kullanmazdın mesela.
ben de aynıyım . çok severim o yağı
evet canım . bende de var bir kaç tane.hindistan cevizi yağını saçına herkes uygulamalı zaten niye şaşayım ondanhala kullanıyorum kızıma da eşime de kullanıyorum saç partiküllerine en iyi nüfus edebilen yağ microtaneciklerinin boyutu nedeniyle o, avakado yağı da çok iyi gelir ama en iyi hindistan cevizi yağı , yani bakım her zaman önemlidir
tabii doğalı diye herşeyi de süremeyiz saça yüze... bazı şeyler kullanılır bazı şeyler asla kullanılmamalıdır .
kozmetik başka birşey dermokozmetik başka birşey doğal dediğin ürünlerle ilaç hatta zehir bile yapılabilirrmesela bir saç kimyasaldan yandıysa o saçı asla ama asla doğal yağ ile onaramazsın kimyasal yıpranma ancak kimyasal onarımla geçer... doktorların eczanelerin önerdiği cilt bakım ve makyaj ürünlerinden almak gerek dermokozmetik yani...
Hepsini de kullandim ben bunların...evet canım . bende de var bir kaç tane.
eczaneden aldığım nuxe var . kuru yağı ve cilt kremi
bir de bepantholl ün bir cilt kremini aldım . onlar da güzel bak.
bana ağır gelmedi nuxee. ama yazın hiç kullanmadımHepsini de kullandim ben bunların...
Ve ağır gelir rahat etmemen cok normal yazın bunlarla...effecthaya yatır mal varlığını bence nemlendirici gör![]()
Alırsan nemli yüze sür,havlu ile kurutmabana ağır gelmedi nuxee.
effectha .onu da alayım aklımda olsun![]()
tamam bakalım. merak ettim vallahi. nasıl bi şey bu.Alırsan nemli yüze sür,havlu ile kurutma
Benim yaptığım hatayı yapma![]()
Yok gibi bişey,nemlendirici sürdüm ağırlığı parlaklığı yok resmen ben cok sevdimtamam bakalım. merak ettim vallahi. nasıl bi şey bu.![]()
Bnde cilt onarıcı Krem varda serumdan önce süreyim onu dimi cnm osekilde kullanıyorum umarım doğrudurburada bazı arkadaşlar annemi babamı hatta babanemi bile gördüler bizimkilerde yaşlarından çok genç duran saçları çok cildi mükemmel olan genlerdeniz fakat nasılsa güzel diye salamıyoruzbakım ve sahip olduğumuz şeye değer vermek gerektiğini düşünüyorum ,sonramız meçhul deme derim yaşın daha genç 90 yaşına kadar yaşayıp son 45 yılını leke içinde geçirmek isteyeceğini sanmam :) haftada 1sürdüğün krem asla yetmez en azından bir jelle yüz yıkansın gece onarıcı krem sürülsün güneş kremiyle korunsun saçlara serum desteği verilsin ne olursa olsun her sene yaşla birlikte hücrelerimiz ölüyor birşeyler kaybediyoruz ne kadar az kaybedersek o kadar iyi
![]()
Yaa keşke hiç okumasaydım ya silinse aklımdan şimdi hiç okumamamış gibi okurum valla süper olurducilt bakımı yapan biri özellikle bronzlaşmaktan kaçınır , bronzlaşmak demek cilt hücrelerinin ölmesi demek , belkide bu sebeple sivilcelenmişsinizdir genelde tatile gidenler fazla güneşe maruz kaldığı için siivilcelenir. ya da birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur kendinizi güneşte yakmaktan daha yanlış ne olabilirse artık :) saç içinde rutin içinde inanın 3560 kere yazdık çok ürün tavsiyeside var linkler var konuyu okumayana artık kapsül bilgi yok valla ,hepsi yazılı aradığınız herşeyi okuyarak öğrenebilirsiniz bence eğlenceli konu ben olsam yeni sekme de açıp her boş vaktimde okurum baştan sona okuyan arkadaşlara da haksızlık artık burada yazılı şeyleri okumadan sorana yazmak bence![]()
Kremse serumdan sonra sür girlBnde cilt onarıcı Krem varda serumdan önce süreyim onu dimi cnm osekilde kullanıyorum umarım doğrudur![]()