• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Sanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun ya 😁😁😁 düşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı
serum tonik nemlendirici

kesinlikle katılıyorum
dudak nemlendiricisinde benim tek kullandığım blistex o gerçekten nemlendiriyor

aslaaaaaa ama asla yapılmamalı.zaten enzim peeling yapılıyor ölü deriden kurtulmak için
blistex bnde bunu alıyorum ozaman çok kötü dudaklarim

serumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsin
Revudan başka bana önerebilecegin göz altı serumu varmi onada bakcam da

serumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsin
Tek ürün alacaksa revolution olmaz. Ben hem ondan aldım hem de çeşit çeşit göz kremim jelim var. Alta revolution kullanıp 5 dakika sonra diğer göz kremi kullanmak lazım. Sebo almaz 2 ürün😀

Tek ürün alacaksa revolution olmaz. Ben hem ondan aldım hem de çeşit çeşit göz kremim jelim var. Alta revolution kullanıp 5 dakika sonra diğer göz kremi kullanmak lazım. Sebo almaz 2 ürün😀
Tek ürünle işi çözmek daha mantikli geliyor bana ama başka önerebileceginiz tek ürünle çözebileceğim serum alayım ama yoksa yapabilecek birşey yok göz kremi de alırız 🤣🤣

Tek serumla işi çözeyim dedim güya ama çözülmüyorsa dermoskinde alacağım mecbur🤣🤣
dermoskin jel-krem serumdan daha aktif içeriği var senin ihtiyacına yönelik olan o:KK70: başka ürün almana da gerek yok beni çıldırtıyorsun

Eklentiler

• IMG_20220907_200346.webp
    IMG_20220907_200346.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 44
sana az öz uygun fiyatlı ürünler önerildi.al onları kullan.ama burada ne duyarsan ya da etrafından onları da almaya çalışıyorsun.almaaa almaaaa.dermoskini al tmm.alma başka ürünnn.
Sadece soruyorum meraktan canım ama önceden uygun olmayan ürünler aldığım için bir kere adim çıktıya her sorduğumu alacağım sanıyor insanlar 🤣🤣

Back
X