• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Cildime doğru iltifatlar geliyorduuu:KK68:
Uzun zamandır pek gorusemedigim bi arkadaşımla görüştük bugün
Ay gibi parliyorsun dedi cildime ya 🤩
Ki aman aman bi derdim de yoktu hani cildimle...bende bu kadar fark yarattıysa gerisini siz düşünün 🙆
Maşallah canım bnm ❤️

garnier'in c vitamini yüz maskesini cok begendim. Gercekten etkili ve iyi korunmus bir C vitamini serumu bulmak zor, o yüzden arada bir c vitamini maskesi yapmak daha iyi olabilir. Bir de dermatologlar öneriyor diye Neutrogena'nin retinol serumunu aldim. O hafif yanma hissini de veriyor ve etkili oldugunu aninda hissediyorsunuz. Gözaltima da önce Q10 sebamed krem sürüp üstüne retinol uyguluyorum. O sekilde sorun yasamadim. Daha önceden amazon yorumlarina inanarak aldigim abuk markali c vitamini ve retinol serumlari ise cöpte. Kesinlikle dikkat edin kullandiginiz ürünün markasi cok önemli. Bu arada dermatologlar La roche posay'in ve the inkey list'in retinolünü önermiyor. Inkey listin retinolü aslinda retinil yani cok etkisiz. Alirken icerige bakin, ya retinol yazsin ya da retinal. Digerlerinin etkisi cok düsük ve de kanitlanmamis. C vitamini olarak su an ordinary'nin alpha arbutin c vitamini karisimini kullaniyorum. Cok hafif bir yanma etkisi yapiyor bu da sürünce, ve su icermeyen yagli bir formu var. Etkili oldugundan emin oldugum icin her gün kullaniyorum bunu. Niacinamide'imi birakip buna gectim diyebilirim, cünkü niacinamide'den daha hizli sonuc veriyor. Ama yagli oldugu icin bitince tekrar almam sanirim.

https://ty.gl/az8aoc0evb kızlar aranızda bu serumu kullanan, kullanıp da memnun kalan var mı?
Ben kullandım bir tane. Bir tane de yedekte var. Arbutin cildim de genel birr aydınlanma yaptı ve yeni sivilce lekeleirm vardı biraz açtı onları. Güzel de nemlendirdi. Hyaluronic asit dolayısıyla.

göz kremi sana dermoskin önermiştim ekran görüntüsü aldım demiştin S sebbo

eczanede satılıyor Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane bende bunu kullanıyorum çok memnunum
sen de gördüğüm ve çok önerdiğin için kremi, indirim olunca bu adresten iki adet aldım, kargo bedavaya gelmiş oldu. Paketleme çok iyiydi, üzerinde koruma bandı olması ayrıca güven verici oldu. Ve pompalı ürün imiş. dedim Nisa işini biliyor:KK68: ürün çıkışına el değmeden kullanmış oluyorsun.

S sebbo bir sanal kart edinirsen, limitini düşük tutup beklemeden gördüğün ürünü indirimli alabilirsin. Güvenliği sıkıntı ediyorsan sanal kart olayını öğren bence. Ürün için başkasını niye bekleyesin, ve aldıklarından milletin niye haberi olsun.

sen de gördüğüm ve çok önerdiğin için kremi, indirim olunca bu adresten iki adet aldım, kargo bedavaya gelmiş oldu. Paketleme çok iyiydi, üzerinde koruma bandı olması ayrıca güven verici oldu. Ve pompalı ürün imiş. dedim Nisa işini biliyor:KK68: ürün çıkışına el değmeden kullanmış oluyorsun.

S sebbo bir sanal kart edinirsen, limitini düşük tutup beklemeden gördüğün ürünü indirimli alabilirsin. Güvenliği sıkıntı ediyorsan sanal kart olayını öğren bence. Ürün için başkasını niye bekleyesin, ve aldıklarından milletin niye haberi olsun.

Ben de üzerime alınıp emir telakki edildi diyorum ve arbutine de bu gün başlıyorum o zaman.:KK9:
hayırlı olsun 2 tane alman çok mantıklı olmuş ;) aynen başlayabilirsin arbutine

Tm cnm tşk ederim kullanınca yorumlarını buraya yazarmisin

ayneeen bende güzel yaş almak istiyorum
önce beslenmeden başlıyor mesele, yediklerimize içtiklerimize dikkat etmek
sonra günlük 15-30 dk bile olsa yeterli yürüyüş ,kan akışı ve kas şekillenmesi hücre yenilenmesine katkı sağlar
sonra da cilt bakım
senin cilt tipin ne ve hangi şikayetlerin var
ben eğer dikkat etmezsem hemen sivilcelenirim,ten rengim açık olduğundan lekelenmeye de çok müsait o yüzden günlük temizler ve korurum ,cilt yapım yağlı başka şikayetim yok ama bunlar zaten beni oyalamaya yetiyor :KK70:

kurutmadan cildimi nazikçe temizlerim birde yağ meselesini dengelemek ileride lekelenmeyeyim diye serumlamak suretiyle kendimi hazırlarım

Kolaylıklar. Rutinler önemli.

Kızlar koltuk altlarim çok kötü kip kırmızı oldu ne dedorant sürebiliyorum nede birşey sürebiliyorum kaşıntı ağrı vs oluyor ilk başta sıcaktan pişik oluyor dedim ama sonra derecesi arttı yara olacak diye korkuyorum

Bu bakimlarla mimik kırışıklıkliklarinda yol kateden oldu mu acaba 😏
bir sebbonun c vitamini birde sizin yapısal çizgilerinizi ışık hızıyla silmek istemeniz ...
oluşan çizgileri hiç bir ürün yok etmez ancak botoks lazım size de botoks yapılmaz yapılırsa facia olur , çünkü yapısal genetik bir şekliniz var çekik gözlü birinin çekikliğini yok etmek istemek gibi birşey olur yani... ancak ürünler çizgilerin derinleşmesini yavaşlatır çoğalmasını yavaşlatır gerçekçi olalım

Kızlar koltuk altlarim çok kötü kip kırmızı oldu ne dedorant sürebiliyorum nede birşey sürebiliyorum kaşıntı ağrı vs oluyor ilk başta sıcaktan pişik oluyor dedim ama sonra derecesi arttı yara olacak diye korkuyorum
bunu 2 haftadır söylüyorsun doktora gideni sizin orada dövüyorlarmı sebocan neden doktora sormuyorsun

bir sebbonun c vitamini birde sizin yapısal çizgilerinizi ışık hızıyla silmek istemeniz ...
oluşan çizgileri hiç bir ürün yok etmez ancak botoks lazım size de botoks yapılmaz yapılırsa facia olur , çünkü yapısal genetik bir şekliniz var çekik gözlü birinin çekikliğini yok etmek istemek gibi birşey olur yani... ancak ürünler çizgilerin derinleşmesini yavaşlatır çoğalmasını yavaşlatır gerçekçi olalım
🤣🤣🤣

bunu 2 haftadır söylüyorsun doktora gideni sizin orada dövüyorlarmı sebocan neden doktora sormuyorsun
Cildiye randevu alamıyorum uzun zamandır uğraşıyorum acil çözümler lazım bana cnm tecrübesi olan varsa diye sormak istedim olmadı eczaneye soracağım çok kötüyüm cidden

Teşekkür ederim 🙏 Ben onu kabullendim aslında kaz ayağı bölgesinde oluşan İnce çizgileri demiştim. Anladım bazı insta paylasimlarinda gördüğümüz gibi silip geçen bi durum yok ilerlemesi yavaşlar😁☺️

Merhaba sebbo,
koltuk altına deo , rollon vs kullanmamanı tavsiye ederim.
pişik durumu varsa pudralayabilirsin.
ya da bebe yağı vs varsa kullanabilirsin.
geçmiş olsun canım.

Back
X