- 10 Nisan 2014
- 42.718
- 114.224
- 798
Biz de hiç yan etki olmuyor ama sen de oluyor. Sebebi başka başka ürünleri de araya katman. Ben mesela enzim peeling kullanıyorum evdeki peelingleri kullanmıyorum. Celenesle yüzümü yıkıyorum. Loreal garnier temizliyicilerim de var ondan önce aldığım. Onları da kullanmıyorum. Basit az öz ürünlerle rutinimi oluşturdum. Tonla serumum kremim vardı onları da el kremi yaptım ya da boynuma sürüyorum sadece. Para verdim diye her bulduğumu yüzüme sürmüyorum.Sen onerdiysen alacağız nisacim almadıklarımin pismanini yaşadım seni tanıdığım günden beri
Hayır cnm kesinlikle bu dediğini yapmiyorum artık rutinim yağ bazlı temizleyici su bazlı temizleyici nemlendirici krem güneş kremim nicamide serumum ve onarıcı kremim onun dışında yüzüme hiç bişi kullanmıyorum fondoten bile sürmuyorum dudaklarım çok çatlarsa ya vazelin yada lip balm sürüyorum okadarBiz de hiç yan etki olmuyor ama sen de oluyor. Sebebi başka başka ürünleri de araya katman. Ben mesela enzim peeling kullanıyorum evdeki peelingleri kullanmıyorum. Celenesle yüzümü yıkıyorum. Loreal garnier temizliyicilerim de var ondan önce aldığım. Onları da kullanmıyorum. Basit az öz ürünlerle rutinimi oluşturdum. Tonla serumum kremim vardı onları da el kremi yaptım ya da boynuma sürüyorum sadece. Para verdim diye her bulduğumu yüzüme sürmüyorum.
o lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.Hayır cnm kesinlikle bu dediğini yapmiyorum artık rutinim yağ bazlı temizleyici su bazlı temizleyici nemlendirici krem güneş kremim nicamide serumum ve onarıcı kremim onun dışında yüzüme hiç bişi kullanmıyorum fondoten bile sürmuyorum dudaklarım çok çatlarsa ya vazelin yada lip balm sürüyorum okadar
Tmdir cnm dinleyeceğim senio lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.
hele hava rüzgarlıysa o lip balmlı dudaklar ve kenarları daha da kuruyor.özel günlerde kullan.günlük kullanma parlatıcı veya lip bamTmdir cnm dinleyeceğim seni
Tm cnm birde buraya yazdığım gibi alırsam c vitamini alırım kesin birde göz kremi alabilirim belki okadar yaz kış yeter bunlar banahele hava rüzgarlıysa o lip balmlı dudaklar ve kenarları daha da kuruyor.özel günlerde kullan.günlük kullanma parlatıcı veya lip bam
bence de yeter.çok ürüne gerek yok.onları 40 yaşından sonra kullanırsın.Tm cnm birde buraya yazdığım gibi alırsam c vitamini alırım kesin birde göz kremi alabilirim belki okadar yaz kış yeter bunlar bana
Yani bncede aklıma birşey geldi göz altı krem yerine serumu daha etkili olmazmibence de yeter.çok ürüne gerek yok.onları 40 yaşından sonra kullanırsın.
ürününe bağlı.sen ne almayı düşünüyorsun?ben göz kremi kullanıyorum.serum değil.serum da aldım ama henüz açmadım ekim gibi başlarım ona da.Yani bncede aklıma birşey geldi göz altı krem yerine serumu daha etkili olmazmi
Nuxenin kavanozdaki dudak kremi çok guzel,tam gece kullanmalık ve sonuç bütün gün nemli dudaklarTmdir cnm dinleyeceğim seni
Ben tercih etmem çok sert gelir kılcal damar çatşamalarına sebebiyet verebilir no bence. Zaten tıpkı minnoş kalbim giib minnoş hassas cildim varYüze kuru fırçalama hakkında ne düşünüyorsunuz ?
C vitamini kadınTm cnm birde buraya yazdığım gibi alırsam c vitamini alırım kesin birde göz kremi alabilirim belki okadar yaz kış yeter bunlar bana
Naneli oluyor ya çocuğu mentollü onlar gerçekten uzun vadede kurutuyor.o lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.
Hangi markanın serumunu Aldin cnmürününe bağlı.sen ne almayı düşünüyorsun?ben göz kremi kullanıyorum.serum değil.serum da aldım ama henüz açmadım ekim gibi başlarım ona da.
Aynen öyle bebek cildimin ihtiyaci varC vitamini kadınAlacaksın illa c de c C vitamini hasretinden prangalar eskittin
RevolutionHangi markanın serumunu Aldin cnm
Bu serum dimi kullanınca yorumunu yaparmisin cnm güzelse bnde alırım ona göreRevolution
kesinlikle katılıyorumo lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.
aslaaaaaa ama asla yapılmamalı.zaten enzim peeling yapılıyor ölü deriden kurtulmak içinYüze kuru fırçalama hakkında ne düşünüyorsunuz ?
serumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsinBu serum dimi kullanınca yorumunu yaparmisin cnm güzelse bnde alırım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?