- 2 Eylül 2022
- 46
- 33
- 3
serum tonik nemlendiriciSanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun yadüşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı
blistex bnde bunu alıyorum ozaman çok kötü dudaklarimkesinlikle katılıyorum
dudak nemlendiricisinde benim tek kullandığım blistex o gerçekten nemlendiriyor
aslaaaaaa ama asla yapılmamalı.zaten enzim peeling yapılıyor ölü deriden kurtulmak için
Revudan başka bana önerebilecegin göz altı serumu varmi onada bakcam daserumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsin
Evet bendeki buBu serum dimi kullanınca yorumunu yaparmisin cnm güzelse bnde alırım ona göre
Tek ürün alacaksa revolution olmaz. Ben hem ondan aldım hem de çeşit çeşit göz kremim jelim var. Alta revolution kullanıp 5 dakika sonra diğer göz kremi kullanmak lazım. Sebo almaz 2 ürünserumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsin
Tek ürünle işi çözmek daha mantikli geliyor bana ama başka önerebileceginiz tek ürünle çözebileceğim serum alayım ama yoksa yapabilecek birşey yok göz kremi de alırızTek ürün alacaksa revolution olmaz. Ben hem ondan aldım hem de çeşit çeşit göz kremim jelim var. Alta revolution kullanıp 5 dakika sonra diğer göz kremi kullanmak lazım. Sebo almaz 2 ürün
önce tonik sonra serum sonra nemlendiriciserum tonik nemlendirici
dermoskin alacaktın ne oldu geri vazmı geçtinRevudan başka bana önerebilecegin göz altı serumu varmi onada bakcam da
Tek serumla işi çözeyim dedim güya ama çözülmüyorsa dermoskinde alacağım mecburdermoskin alacaktın ne oldu geri vazmı geçtin
evetönce tonik sonra serum sonra nemlendirici
dermoskin jel-krem serumdan daha aktif içeriği var senin ihtiyacına yönelik olan oTek serumla işi çözeyim dedim güya ama çözülmüyorsa dermoskinde alacağım mecbur
Çıldıracak bişi yok sadece soruyorum cnmdermoskin jel-krem serumdan daha aktif içeriği var senin ihtiyacına yönelik olan obaşka ürün almana da gerek yok beni çıldırtıyorsun
3 sene belki de 4 herkesle cilt bakım ve zayıflama üzerine konuştum hiç biri sebo gibi değildi
sana az öz uygun fiyatlı ürünler önerildi.al onları kullan.ama burada ne duyarsan ya da etrafından onları da almaya çalışıyorsun.almaaa almaaaa.dermoskini al tmm.alma başka ürünnn.
Tmdirsana az öz uygun fiyatlı ürünler önerildi.al onları kullan.ama burada ne duyarsan ya da etrafından onları da almaya çalışıyorsun.almaaa almaaaa.dermoskini al tmm.alma başka ürünnn.
Sadece soruyorum meraktan canım ama önceden uygun olmayan ürünler aldığım için bir kere adim çıktıya her sorduğumu alacağım sanıyor insanlarsana az öz uygun fiyatlı ürünler önerildi.al onları kullan.ama burada ne duyarsan ya da etrafından onları da almaya çalışıyorsun.almaaa almaaaa.dermoskini al tmm.alma başka ürünnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?