Maşallah canım bnmCildime doğru iltifatlar geliyorduuu
Uzun zamandır pek gorusemedigim bi arkadaşımla görüştük bugün
Ay gibi parliyorsun dedi cildime ya
Ki aman aman bi derdim de yoktu hani cildimle...bende bu kadar fark yarattıysa gerisini siz düşünün
güzel serumdur buradada tavsiye edildi zatenhttps://ty.gl/az8aoc0evb kızlar aranızda bu serumu kullanan, kullanıp da memnun kalan var mı?
Sonbahar sonuna doğru ben de alacağım.güzel serumdur buradada tavsiye edildi zaten
istersen artık kullanabilirsin canım akşamları başlaSonbahar sonuna doğru ben de alacağım.
Ben kullandım bir tane. Bir tane de yedekte var. Arbutin cildim de genel birr aydınlanma yaptı ve yeni sivilce lekeleirm vardı biraz açtı onları. Güzel de nemlendirdi. Hyaluronic asit dolayısıyla.https://ty.gl/az8aoc0evb kızlar aranızda bu serumu kullanan, kullanıp da memnun kalan var mı?
sen de gördüğüm ve çok önerdiğin için kremi, indirim olunca bu adresten iki adet aldım, kargo bedavaya gelmiş oldu. Paketleme çok iyiydi, üzerinde koruma bandı olması ayrıca güven verici oldu. Ve pompalı ürün imiş. dedim Nisa işini biliyorgöz kremi sana dermoskin önermiştim ekran görüntüsü aldım demiştin S sebbo
eczanede satılıyor Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane bende bunu kullanıyorum çok memnunum
Ben de üzerime alınıp emir telakki edildi diyorum ve arbutine de bu gün başlıyorum o zaman.istersen artık kullanabilirsin canım akşamları başla
sen de gördüğüm ve çok önerdiğin için kremi, indirim olunca bu adresten iki adet aldım, kargo bedavaya gelmiş oldu. Paketleme çok iyiydi, üzerinde koruma bandı olması ayrıca güven verici oldu. Ve pompalı ürün imiş. dedim Nisa işini biliyorürün çıkışına el değmeden kullanmış oluyorsun.
S sebbo bir sanal kart edinirsen, limitini düşük tutup beklemeden gördüğün ürünü indirimli alabilirsin. Güvenliği sıkıntı ediyorsan sanal kart olayını öğren bence. Ürün için başkasını niye bekleyesin, ve aldıklarından milletin niye haberi olsun.
hayırlı olsun 2 tane alman çok mantıklı olmuşBen de üzerime alınıp emir telakki edildi diyorum ve arbutine de bu gün başlıyorum o zaman.
Tm cnm tşk ederim kullanınca yorumlarını buraya yazarmisinsen de gördüğüm ve çok önerdiğin için kremi, indirim olunca bu adresten iki adet aldım, kargo bedavaya gelmiş oldu. Paketleme çok iyiydi, üzerinde koruma bandı olması ayrıca güven verici oldu. Ve pompalı ürün imiş. dedim Nisa işini biliyorürün çıkışına el değmeden kullanmış oluyorsun.
S sebbo bir sanal kart edinirsen, limitini düşük tutup beklemeden gördüğün ürünü indirimli alabilirsin. Güvenliği sıkıntı ediyorsan sanal kart olayını öğren bence. Ürün için başkasını niye bekleyesin, ve aldıklarından milletin niye haberi olsun.
ayneeen bende güzel yaş almak istiyorum
önce beslenmeden başlıyor mesele, yediklerimize içtiklerimize dikkat etmek
sonra günlük 15-30 dk bile olsa yeterli yürüyüş ,kan akışı ve kas şekillenmesi hücre yenilenmesine katkı sağlar
sonra da cilt bakım
senin cilt tipin ne ve hangi şikayetlerin var
ben eğer dikkat etmezsem hemen sivilcelenirim,ten rengim açık olduğundan lekelenmeye de çok müsait o yüzden günlük temizler ve korurum ,cilt yapım yağlı başka şikayetim yok ama bunlar zaten beni oyalamaya yetiyor
kurutmadan cildimi nazikçe temizlerim birde yağ meselesini dengelemek ileride lekelenmeyeyim diye serumlamak suretiyle kendimi hazırlarım
bir sebbonun c vitamini birde sizin yapısal çizgilerinizi ışık hızıyla silmek istemeniz ...Bu bakimlarla mimik kırışıklıkliklarinda yol kateden oldu mu acaba
bunu 2 haftadır söylüyorsun doktora gideni sizin orada dövüyorlarmı sebocan neden doktora sormuyorsunKızlar koltuk altlarim çok kötü kip kırmızı oldu ne dedorant sürebiliyorum nede birşey sürebiliyorum kaşıntı ağrı vs oluyor ilk başta sıcaktan pişik oluyor dedim ama sonra derecesi arttı yara olacak diye korkuyorum
bir sebbonun c vitamini birde sizin yapısal çizgilerinizi ışık hızıyla silmek istemeniz ...
oluşan çizgileri hiç bir ürün yok etmez ancak botoks lazım size de botoks yapılmaz yapılırsa facia olur , çünkü yapısal genetik bir şekliniz var çekik gözlü birinin çekikliğini yok etmek istemek gibi birşey olur yani... ancak ürünler çizgilerin derinleşmesini yavaşlatır çoğalmasını yavaşlatır gerçekçi olalım
Cildiye randevu alamıyorum uzun zamandır uğraşıyorum acil çözümler lazım bana cnm tecrübesi olan varsa diye sormak istedim olmadı eczaneye soracağım çok kötüyüm ciddenbunu 2 haftadır söylüyorsun doktora gideni sizin orada dövüyorlarmı sebocan neden doktora sormuyorsun
Teşekkür ederimbir sebbonun c vitamini birde sizin yapısal çizgilerinizi ışık hızıyla silmek istemeniz ...
oluşan çizgileri hiç bir ürün yok etmez ancak botoks lazım size de botoks yapılmaz yapılırsa facia olur , çünkü yapısal genetik bir şekliniz var çekik gözlü birinin çekikliğini yok etmek istemek gibi birşey olur yani... ancak ürünler çizgilerin derinleşmesini yavaşlatır çoğalmasını yavaşlatır gerçekçi olalım
Merhaba sebbo,Kızlar koltuk altlarim çok kötü kip kırmızı oldu ne dedorant sürebiliyorum nede birşey sürebiliyorum kaşıntı ağrı vs oluyor ilk başta sıcaktan pişik oluyor dedim ama sonra derecesi arttı yara olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?