Güzellik rutinleri

Teşekkür ederim 🙏 Ben onu kabullendim aslında kaz ayağı bölgesinde oluşan İnce çizgileri demiştim. Anladım bazı insta paylasimlarinda gördüğümüz gibi silip geçen bi durum yok ilerlemesi yavaşlar😁☺️
göz çevresi için hindistan cevizi yağı . azıcık sürüyorum . yazın kullanmıyorum. sıcak rahatsız ediyor. ama kışın ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum.
memnumun göz çevrem de yaşımla uyumlu bence.

Bu bakimlarla mimik kırışıklıkliklarinda yol kateden oldu mu acaba 😏
Mimik çizgilerine çare yok bence botoks hariç...ben kendimi bildim bileli göz kenarlarında var mimikliyim her güldüğümde belli olur ve zamanla derinleşiyor önemli olan yüzün sabitken çizgilerin belli olmaması yani o seviyeyi korumak
Yüzünde herhangi bir ifade yokken bile belli mi?

merhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
çalıştığım üniversitesin biyosistem mühendisliği programına yerleştim.

burada da paylaşmak istedim.:KK200::KK200:
2 gün önce açıklandı. :KK200: :KK200:
süüperrr bir haber bu,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun işte buna bir kahve içilir

göz çevresi için hindistan cevizi yağı . azıcık sürüyorum . yazın kullanmıyorum. sıcak rahatsız ediyor. ama kışın ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum.
memnumun göz çevrem de yaşımla uyumlu bence.
hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil

hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil
hımm. anladım canım. her cilt farklı tabi .
sıkıntıları varmış komedon vs . aman aman . yağ olmaz .

içelim bi kahve.
tam da hazırlamıştım kendime. yazını gördüm.:KK52:
Bak senin için filtre kahve yaptım gerçekten güzel haber için, teknik olarak köpürtülmeyen kahve köpürdü ve kalbe benzer şekil çıktı ❤️
IMG_20220909_132530.webp
IMG_20220909_132513.webp

Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydım 🤭 ama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum 😁

Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydım 🤭 ama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum 😁
Gönlüne göre olur inşallah ❤

hakkında hayırlısı olsun nisa cım .
haber et bize

merhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
çalıştığım üniversitesin biyosistem mühendisliği programına yerleştim.

burada da paylaşmak istedim.:KK200::KK200:
2 gün önce açıklandı. :KK200: :KK200:
Bu mesajı kaçırmadığım için cidden çok mutlu oldum. 🙃🙃 harikasın harika🥰🥰 inşallah yüksek lisans haberini okumakta nasip olsun 😍😍😍

Back
X