Güzellik rutinleri

ikiside çok iyi ama yerinde olsam her 10 günde bir fiddy haftada 1 de enzim peeling yapsan bu ürünleri kullandığın aynı sürede şikayetinden zaten kurtulursun ekstra ürün almak yerine sevdiğin ürün stoğu yapıp fiddy ve enzimde sabırlı olmanı tavsiye ederim aynı aşamaları farklı ürünlerle denemene gerek yok
 
Tesekkurler
Ozaman su 3lu ile fiddy yapayim bugun?
 

Eklentiler

  • 16639442344566658425863025321784.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 45
Peki bu maskarayı sürünce birkaç gün gidiyor mu? Ben 2-3 günde bir yıkıyorum saçımı
Birkaç gündür girmedim, o yüzden yeni cevap yazıyorum. Birkaç gün kullanılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, günlük kurtarıcı olabilir ancak. Çünkü sürdüğünüz yer sert oluyor. Kirpiklere rimel sürmek gibi düşünün. Etkisi iki gün sürer fakat beyazlarınız çoksa kullanışlı değil. Yastığa falan da bulaşabilir.
 
Çok pahalı baktım şuan
Pure Beauty BB kremine bir bak derim. Fondöteni boşver, bu markanın BB kremi yeterince iş görür. Ayrıca SPF 50 güneş koruması da var. İvory açık ton, Natural biraz daha koyu. Watsons'ta daha ucuzdur.
 
Beybi, hani üst üste kullanıldığında harika etki eden ürünler listen vardı, 70 kez paylaşmıştın hatırladın mı? İşte o "bir arada kullanılma" kavramı tam olarak kaç dk zaman aralığıdır, en ideali nedir? Örneğin peeling ile niacinamide'in arası, salisilik asit tonik ile arbutinin arası, peptit ile niacinamide'in arası vb. Yani önceki ürünün emilimi ya da çalışması için ne kadar zaman tanımalıyız diye sorsam daha doğru olur sanırım.

Bir de 45 yaşında, asitlere alışkın biri retinol kullanımına başlamak istiyor. Purest markasını önerdim ama daha iyi içerikli bir retinol var mıdır?
 
Şuan yüzüm berbat purestin nisamedisi sivilce kusturup duruyor şuan bişi almayı düşünmüyorum ama makyaj ten ürünü alacak olursam bunu alırım cnm zaten kış geliyor yüzde terleme de olmayacak kapatıcı kullanirim muhakkak tşk ederim önerin için SEPYA
 
Yanlış kişiyi etiketlemişsin, demek ki benim kedimin adını kullanan başka biri daha varmış, sayende görmüş oldum kız
 
Niacinamide aynı zamanda o sivilceleri mümkün olduğunca çabuk iyileştirir, iz kalmamasını sağlar. Ayrıca harika bir nem kaynağı olur. Kullanmaya devam et bence de. Ben makyajı hiç sevmem, yapamam çünkü elimi yüzüme çok götürüyorum, makyaj kalmaz bende ve ağırlık hissi yapar. Yine de cilt tonu eşitsizliklerim vardı ve yüzüm yağlı olduğu için bunu önermişlerdi. Cİdden ne terleme yapıyor, ne akma, ne ağırlık, ne sivilce. Ben çok başarılı buldum. Fakat niacinamide kullanımına da devam ettiğim için zamanla o cilt tonu eşitsizliğim ortadan kalktı, şimdi BB bile kullanmıyorum. Umarım senin cildin de yakın zamanda bebek gibi olur.
 
Umarım sabırsızlıkla bekliyorum cnm
 
Yeni sivilceler çıkarmasi dert ama yinede dayancam bakalım bir yandan kullanıyorum haftanin iki üç günü bakalım neler olacak S sepyazeytin
 
Tesekkurler
Ozaman su 3lu ile fiddy yapayim bugun?
aynen
15-20 dk sonra kullanılabilir 25 dk sonra yüz kendi kendine ph derecesine ulaşıyor en garantisi ama 20 dk da yeter
virtek hyaluronikiçin hiç beklemeye gerek yok anında kullanılır

purest başlangıç için iyi retinolde
 
Yeni sivilceler çıkarmasi dert ama yinede dayancam bakalım bir yandan kullanıyorum haftanin iki üç günü bakalım neler olacak S sepyazeytin
Haftanın iki üç günü mü kullanıyorsun hâlâ? Bak Nisa sana o kadar söyledi, her gün kullan ki en etkili verimi alabilesin dedi ama hâlâ dinlemiyorsun demek ki.
 
Teşekkürler canım
 
Arbutin cvit birlikte mi kullaniyosunuz serumlar tam olarak 4 damla sürülüyor dimi sadece
 
Haftanın iki üç günü mü kullanıyorsun hâlâ? Bak Nisa sana o kadar söyledi, her gün kullan ki en etkili verimi alabilesin dedi ama hâlâ dinlemiyorsun demek ki.
@yanlis anladin ama beni arbutini haftanın üç günü kullaniyorum niacamideyi hergun !!
 
Merhaba hanımlar. benim aktif olarak kullandığım ürünler bunlar. ama sanki bir tanesi gözenek görünümünü arttırdı. sizce hangisi olabilir? N nscckts Nisa hanım sizce hangisi olabilir? yanlış ürün mü kullanıyorum acaba, dra sormayı da unuttum. Teşekkürler şimdiden. (temizleyiciler olabilir mi, belki cildime uygun olmayan vardır?)
 

Eklentiler

  • 20220922_205130..webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20220922_205136..webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 20220922_205200..webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20220923_210032..webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 52
Karma ciltlere iyi gelir mi acaba
 
Rutinlerimizi mi paylaşsak acaba benim rutinim epey karisti bir de full çalışıyorum bu ara.
Yuzumede ağda yaptirdim:/ Bas edemiyodum kas usturasi ile alınca epey artmisti sanki olumsuz etkiledi bi karma hassas olarak beni.

Centella mineral filtreli kremden kullanıyorum güneş kremi çok kurutuyor beni.

Dermoskin normal ciltler için krem aldım nemlendiricim bitti. Elimde cvit niacinamide lancom arbutin ve hyloronik asit var.

Sabahlari bazen cvit hyloronik Asid ya da sadece güneş kremi akşamları da ya niacinamide ya arbutin, düzenli olarak nemlendirici sürüyorum çift aşamalı temizlik sonrası.

Bu serumları alalı iki uç ay oldu bozulup zararlı hale gelirse nasıl anlicaz kapalı dolapta duruyor hepsi. Saç içinde cildiyeye gittim prp önerdi bu arada baya toparlarmis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…