ikiside çok iyi ama yerinde olsam her 10 günde bir fiddy haftada 1 de enzim peeling yapsan bu ürünleri kullandığın aynı sürede şikayetinden zaten kurtulursun ekstra ürün almak yerine sevdiğin ürün stoğu yapıp fiddy ve enzimde sabırlı olmanı tavsiye ederim aynı aşamaları farklı ürünlerle denemene gerek yokN nscckts sen ustasin anlardim
Komedonlar icin soyle bir urine denk geldim
PHARMACERIS Comedo Acne Anti-Comedone Face Cream
Yoksa the ordinary nin serisi var
En mantiklisi hangisi olurEki Görüntüle 3134422
Tesekkurlerikiside çok iyi ama yerinde olsam her 10 günde bir fiddy haftada 1 de enzim peeling yapsan bu ürünleri kullandığın aynı sürede şikayetinden zaten kurtulursun ekstra ürün almak yerine sevdiğin ürün stoğu yapıp fiddy ve enzimde sabırlı olmanı tavsiye ederim aynı aşamaları farklı ürünlerle denemene gerek yok
Birkaç gündür girmedim, o yüzden yeni cevap yazıyorum. Birkaç gün kullanılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, günlük kurtarıcı olabilir ancak. Çünkü sürdüğünüz yer sert oluyor. Kirpiklere rimel sürmek gibi düşünün. Etkisi iki gün sürer fakat beyazlarınız çoksa kullanışlı değil. Yastığa falan da bulaşabilir.Peki bu maskarayı sürünce birkaç gün gidiyor mu? Ben 2-3 günde bir yıkıyorum saçımı
Pure Beauty BB kremine bir bak derim. Fondöteni boşver, bu markanın BB kremi yeterince iş görür. Ayrıca SPF 50 güneş koruması da var. İvory açık ton, Natural biraz daha koyu. Watsons'ta daha ucuzdur.Çok pahalı baktım şuan
Beybi, hani üst üste kullanıldığında harika etki eden ürünler listen vardı, 70 kez paylaşmıştın hatırladın mı?ikiside çok iyi ama yerinde olsam her 10 günde bir fiddy haftada 1 de enzim peeling yapsan bu ürünleri kullandığın aynı sürede şikayetinden zaten kurtulursun ekstra ürün almak yerine sevdiğin ürün stoğu yapıp fiddy ve enzimde sabırlı olmanı tavsiye ederim aynı aşamaları farklı ürünlerle denemene gerek yok
Şuan yüzüm berbat purestin nisamedisi sivilce kusturup duruyor şuan bişi almayı düşünmüyorum ama makyaj ten ürünü alacak olursam bunu alırım cnm zaten kış geliyor yüzde terleme de olmayacak kapatıcı kullanirim muhakkak tşk ederim önerin içinPure Beauty BB kremine bir bak derim. Fondöteni boşver, bu markanın BB kremi yeterince iş görür. Ayrıca SPF 50 güneş koruması da var. İvory açık ton, Natural biraz daha koyu. Watsons'ta daha ucuzdur.
Pure Beauty BB Krem Ivory SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml (Açık ve Orta Ten) Yorumları - Trendyol
PURE BEAUTY Bb Krem Spf50 Pa Ivory 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yanlış kişiyi etiketlemişsin, demek ki benim kedimin adını kullanan başka biri daha varmış, sayende görmüş oldum kızŞuan yüzüm berbat purestin nisamedisi sivilce kusturup duruyor şuan bişi almayı düşünmüyorum ama makyaj ten ürünü alacak olursam bunu alırım cnm zaten kış geliyor yüzde terleme de olmayacak kapatıcı kullanirim muhakkak tşk ederim önerin içinSEPYA
Niacinamide aynı zamanda o sivilceleri mümkün olduğunca çabuk iyileştirir, iz kalmamasını sağlar. Ayrıca harika bir nem kaynağı olur. Kullanmaya devam et bence de. Ben makyajı hiç sevmem, yapamam çünkü elimi yüzüme çok götürüyorum, makyaj kalmaz bende ve ağırlık hissi yapar. Yine de cilt tonu eşitsizliklerim vardı ve yüzüm yağlı olduğu için bunu önermişlerdi. Cİdden ne terleme yapıyor, ne akma, ne ağırlık, ne sivilce. Ben çok başarılı buldum. Fakat niacinamide kullanımına da devam ettiğim için zamanla o cilt tonu eşitsizliğim ortadan kalktı, şimdi BB bile kullanmıyorum. Umarım senin cildin de yakın zamanda bebek gibi olur.Şuan yüzüm berbat purestin nisamedisi sivilce kusturup duruyor şuan bişi almayı düşünmüyorum ama makyaj ten ürünü alacak olursam bunu alırım cnm zaten kış geliyor yüzde terleme de olmayacak kapatıcı kullanirim muhakkak tşk ederim önerin içinSEPYA
Umarım sabırsızlıkla bekliyorum cnmNiacinamide aynı zamanda o sivilceleri mümkün olduğunca çabuk iyileştirir, iz kalmamasını sağlar. Ayrıca harika bir nem kaynağı olur. Kullanmaya devam et bence de. Ben makyajı hiç sevmem, yapamam çünkü elimi yüzüme çok götürüyorum, makyaj kalmaz bende ve ağırlık hissi yapar. Yine de cilt tonu eşitsizliklerim vardı ve yüzüm yağlı olduğu için bunu önermişlerdi. Cİdden ne terleme yapıyor, ne akma, ne ağırlık, ne sivilce. Ben çok başarılı buldum. Fakat niacinamide kullanımına da devam ettiğim için zamanla o cilt tonu eşitsizliğim ortadan kalktı, şimdi BB bile kullanmıyorum. Umarım senin cildin de yakın zamanda bebek gibi olur.
Evt öyle olduYanlış kişiyi etiketlemişsin, demek ki benim kedimin adını kullanan başka biri daha varmış, sayende görmüş oldum kız
Yeni sivilceler çıkarmasi dert ama yinede dayancam bakalım bir yandan kullanıyorum haftanin iki üç günü bakalım neler olacak S sepyazeytinNiacinamide aynı zamanda o sivilceleri mümkün olduğunca çabuk iyileştirir, iz kalmamasını sağlar. Ayrıca harika bir nem kaynağı olur. Kullanmaya devam et bence de. Ben makyajı hiç sevmem, yapamam çünkü elimi yüzüme çok götürüyorum, makyaj kalmaz bende ve ağırlık hissi yapar. Yine de cilt tonu eşitsizliklerim vardı ve yüzüm yağlı olduğu için bunu önermişlerdi. Cİdden ne terleme yapıyor, ne akma, ne ağırlık, ne sivilce. Ben çok başarılı buldum. Fakat niacinamide kullanımına da devam ettiğim için zamanla o cilt tonu eşitsizliğim ortadan kalktı, şimdi BB bile kullanmıyorum. Umarım senin cildin de yakın zamanda bebek gibi olur.
aynenTesekkurler
Ozaman su 3lu ile fiddy yapayim bugun?
15-20 dk sonra kullanılabilir 25 dk sonra yüz kendi kendine ph derecesine ulaşıyor en garantisi ama 20 dk da yeterBeybi, hani üst üste kullanıldığında harika etki eden ürünler listen vardı, 70 kez paylaşmıştın hatırladın mı?İşte o "bir arada kullanılma" kavramı tam olarak kaç dk zaman aralığıdır, en ideali nedir? Örneğin peeling ile niacinamide'in arası, salisilik asit tonik ile arbutinin arası, peptit ile niacinamide'in arası vb. Yani önceki ürünün emilimi ya da çalışması için ne kadar zaman tanımalıyız diye sorsam daha doğru olur sanırım.
Bir de 45 yaşında, asitlere alışkın biri retinol kullanımına başlamak istiyor. Purest markasını önerdim ama daha iyi içerikli bir retinol var mıdır?
Haftanın iki üç günü mü kullanıyorsun hâlâ? Bak Nisa sana o kadar söyledi, her gün kullan ki en etkili verimi alabilesin dedi ama hâlâ dinlemiyorsun demek ki.Yeni sivilceler çıkarmasi dert ama yinede dayancam bakalım bir yandan kullanıyorum haftanin iki üç günü bakalım neler olacak S sepyazeytin
Teşekkürler canım15-20 dk sonra kullanılabilir 25 dk sonra yüz kendi kendine ph derecesine ulaşıyor en garantisi ama 20 dk da yeter
virtek hyaluronikiçin hiç beklemeye gerek yok anında kullanılır
purest başlangıç için iyi retinolde
Arbutin cvit birlikte mi kullaniyosunuz serumlar tam olarak 4 damla sürülüyor dimi sadeceMevsimsel olabilir mi yeni bir şeyler denedin mı? Benim de yeni şeyler alasım var ama durduruyorum kendimi cos de Baha markası limonianda hepsi burada da bayağı indirimde yine skin1004 markası falan ama Yokbenim de Bi kere dudak üstüme sıcak ağda yapıştırdı bırisi ondan mı yoksa güneşten mı bu yaşıma kadar yoktu sağ tarafta lekelenme var napicam bilmiyorum .deyncat çağla nin vegan markalarla remos falan bı rutini vardı onu mu yapsam yoksa arbutin cvit güneş kremi devam etsem
@yanlis anladin ama beni arbutini haftanın üç günü kullaniyorum niacamideyi hergun !!Haftanın iki üç günü mü kullanıyorsun hâlâ? Bak Nisa sana o kadar söyledi, her gün kullan ki en etkili verimi alabilesin dedi ama hâlâ dinlemiyorsun demek ki.
O zaman tamamdır beybi@yanlis anladin ama beni arbutini haftanın üç günü kullaniyorum niacamideyi hergun !!
Karma ciltlere iyi gelir mi acabaPure Beauty BB kremine bir bak derim. Fondöteni boşver, bu markanın BB kremi yeterince iş görür. Ayrıca SPF 50 güneş koruması da var. İvory açık ton, Natural biraz daha koyu. Watsons'ta daha ucuzdur.
Pure Beauty BB Krem Ivory SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml (Açık ve Orta Ten) Yorumları - Trendyol
PURE BEAUTY Bb Krem Spf50 Pa Ivory 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?