Güzellik rutinleri

Benim de saçlarım çok dökülmeye başladı. 3 numaraya vurdum

hc care yağ sürüyorum, bir de urban sprey.

cildiniz hassas ve yağlı değilmiydi yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen öyleyse burada çok fazla yanlış ürün var

Haftanın iki üç günü mü kullanıyorsun hâlâ? Bak Nisa sana o kadar söyledi, her gün kullan ki en etkili verimi alabilesin dedi ama hâlâ dinlemiyorsun demek ki.
gerçekten iç sesimsin birde niacinimade için dedi sen uyarınca bir anda arbutinden bahsettiğini söylediiyiki yazılanlar kayıtlı

Arbutin cvit birlikte mi kullaniyosunuz serumlar tam olarak 4 damla sürülüyor dimi sadece
Valla ben daha cviti yeni açıcam arbutin ile kullanırım sanırım ama bu kez serum değil krem formunda düşünüyorum.

4 damladan fazla kullanıyor olabilirim ama tamamen kişisel benim miktarım. 2 şer damla yanaklara birer damla burun, alın, çene ve boyuna damlatiyorum elime dökmeden

bozulunca anlamamak imkansız:)

gerçekten iç sesimsin birde niacinimade için dedi sen uyarınca bir anda arbutinden bahsettiğini söylediiyiki yazılanlar kayıtlı
Yoo iyi okuyun nisa hanım ikisinden birden bahsedince karıştı yalan söyleyecek halim yok nasıl kullanıyorsam öyle yazdım bir insanın adı çıkacagina canı çıksı derler gerçekten doğruymuş N nscckts

Skt Şi varsa açılmadan kalır ki oda sıcaklığında serin bı yerde. Benim de öyle çok ürün duruyor gardropta kutuda saklıyorum

Yeni Farkettim neyden bahsettigimi yazmamışim hafta da üç gün derken nisamideyi öyle kullaniyorum sanıldı oyuzden nisamideyi her gün arbutin üç yada iki gün değişiyor @nscckts

Rozalı, hassas, kuru ama bazen alın ve burnum yağlanıyor. Yine de yanlış mı
doktor bu ürünleri görse kalp krizi geçirir bence cosxr ordinary falan rosalı ciltler kesinlikle uzak durmalı güneş kremide uygun değil rosalı veya hassas cilde uygun olmalı

alın ve burun cildin ph bozuk olduğundan bariyer zayıf olduğundan yağlanıyor

Aranizda Kojik asit kullanan var mi? Marka önerisine ihtiyacim var. Simdilik sabununu aldim olmadi vücuduma kullanirim diye, ama cok icime sinmedi.

amac tabi ki göz altimdaki hiperpigmentasyonu (gözalti morlugumu) azaltmak

Fiddy mi yaptim sonunda

Cosmed i sevemedim..baska yag bazli urun alacagim
ben cosmedi sevenlerdenim.ama bugün bir kampanyadan yves rocher in yağ bazlısını aldım.79 tl ye göz makyajı temizleyicisi aldım yanında orjinal boy yağ bazlı temizleyiciyi hediye verdiler.netten aldım.çok karlı bir alışveriş oldu benim için.hem de yağ bazlı mı stoklamak istiyordum kış için iyi oldu.

Roza cilt sorunu icin "Licorice root extract" öneriliyor, ben amazondan siparis vermistim, güney koreden geliyor, youtube'da dr dray adli dermatolog önerdigi icin almistim. adi: It'S SKIN Power 10 Formula LI Effector. Bu ürün olmasa da ayni icerigin oldugu baska bir ürün de ayni isi görür. Bu arada ürün resimlerinizi gördüm. Sanki cok fazla ürün kullaniyorsunuz gibi geldi bana. Ben olsam etkili asitlerden bir süre uzak dururdum (azeleik asiti kastetmiyorum, o roza sorunu icinmis), sakinlestirici, yatistirici ürünlere, kremlere agirlik verirdim.

Ordinary olanları gösterdim aslında. Azeleik asiti her gün diğerlerini gün aşırı kullan dedi. Cosrx yanımda değildi onu görmedi ama, onu zaten çok önce almıştım. Muhtemelen o tahriş ediyor olabilir. Güneş kremi de la roche kullanıyorum dedim bişe demedi, o yüzden kullanmaya devam ettim. Bariyer için ne yapmam lazım, centella falan almıştım yeterli gelmiyor demek.

Bu dediğinizi araştırıcam, teşekkür ederim. Hyalüronik asit ve centellayı her gün kullanıyorum, diğerlerini gün aşırı. Ama çok geliyor demekki. Drun yanına gidince herşeyi sormayı unutuyorum. Bi dahakine not alıp gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…