Bu dediğiniz Efffectha..yorumlar yağlı ciltler için yazıyor nedense..bende kuru amasadece çıkan sivilcenizin üstüne lokal olarak bunu uygulayın hızlı söndürecektir
NIP FAB Salisilik Asit Tonik Teen Skin Fix 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
NIP+FAB Teen Skin Salisilik Asit Tonik 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sabahları yüzünüzü yıkadıktan sonra ve gece temizledikten sonra sadece göz çevresine şunu sürün https://www.trendyol.com/dermoskin/...kgLjGw-SGvyISwCrmBEs5tj9epRoC-BUQAvD_BwEbence şu kremi seveceksiniz içinde niacinimade ve gerçekten çok faydalı içerikler var güneş kremi altına da bu iyi gider yağlandırmaz güneş kremi daha yağlı olduğu için daha dengeli olur gece de kullanabilirsiniz cilt temizlendikten sonra...
https://www.trendyol.com/effectha/cream-yagli-karma-ciltler-p-120640243 şimdilik bu ürünler yeterli krem jel formunda serum görevini görür önerdiğim tonikte sadece sivilce üstüne sürülecek göz kremide ihtiyacınıza yönelik sabırla kullanacaksınız 2 haftada 1 kere akşam enzim peeling yaparsanız daha canlı olur cildiniz o da şu https://www.watsons.com.tr/the-purest-solutions-meyve-asitli-toz-temizleyici-55-gr/p/BP_1313424
hangi yağ bazlı temizleyici ve yıkama jelini kullanıyorsunuz
çenede çıkan sivilce probleminizden ötürü ve kremin içeriğinden dolayı yağlı cilt olanını önerdim ekstra neme ihtiyaç duyarsanız kullandığınız nemlendiriciyi üstüne sürersinizSivilce için önerdiğinizi hemen seneye atdım..Dermoskinle ve argireline arasında kalmıştım Mia klinik.Kalanları dediklerinizi hepsini yazdım..Canım ben yağ bazlı kullanmıyordumki..siz bura resim atdıniz yağ bazlı onları alıcam..köpük Bioderma kullanıyorum
evet güvenilirHanımlar saçhane satıcısı güvenilir bi satıcı mı? Bendeki akıla bak aldıktan sonra soruyorum güvenilir mi diye
Tamam canım aynen yağ bazlını sizden görmüştüm bunu almayı düşünüyorum..biride var ama ismini unutdum..o da sebetde.Bir sorumda var..dermoskin yeterlimi yoksa yine üstüne nemlendirici krem lazım?genelde nemlendirici krem ediyorum göz etrafıçenede çıkan sivilce probleminizden ötürü ve kremin içeriğinden dolayı yağlı cilt olanını önerdim ekstra neme ihtiyaç duyarsanız kullandığınız nemlendiriciyi üstüne sürersiniz
yağ bazlı temizleyici şunu öneririm https://www.trendyol.com/siberian-w...platinum-hydrophilic-cleansing-oil-p-59290839
Ben kullandım dermoskin arbutinden bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.Cvit klairs ve Alphascience dan sonra yine begenilen she vec aldım henüz baslamadim. Krem arbutin düşünüyorum canım dermoskin alayım diyorum bu kez
Aynen şuan elimde tonik olarak village 11 var zaten lekeye yönelik kullaniyorum arbutini. She vec in peptiti mıydı Emin değilim onu da beğeniyorlardi. Bir de glikolik asit testerini beğendim onu da ileride alabilirimBen kullandım dermoskin arbutinfen bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.
Ben tester denedim benim cildim bazen hassasiyet yaşayan, karma bir cilt ve yazın denemiştim gerçekten sakinleştiren güzel bir üründü sabah bile ağır gelmemişti çok yoğun nem vermiyordu yağlı karma ciltler sever gibi geldi kış akşamları nemi çok yeterli gelmeyebilir. Sabah için mesela güneş kremi de nem veriyorsa ince ve boğmayan güzel bir nemlendirici olabilir.@spin
İunik centellaya bakmıştım önceden, o aklıma geldi. %70 centella %10 çay ayağı özü var. Çay ağacı özü de rozada iyiymiş. Şu an indirimde belki buna bakarım. Bu markanın beta glukanlı nemlendiricisi var bende ama henüz açmadım.
Jel gibiymiş yapısı galiba. Bazen yanaklarımda yangı hissediyorum o zamanlarda kullanmak için alabilirim. Yorum için teşekkürlerBen tester denedim benim cildim bazen hassasiyet yaşayan, karma bir cilt ve yazın denemiştim gerçekten sakinleştiren güzel bir üründü sabah bile ağır gelmemişti çok yoğun nem vermiyordu yağlı karma ciltler sever gibi geldi kış akşamları nemi çok yeterli gelmeyebilir. Sabah için mesela güneş kremi de nem veriyorsa ince ve boğmayan güzel bir nemlendirici olabilir.
Ben de hassas olduğum bir dönemde denemiştim işe yaratmıştı ama biraz yanaklarım gergin hissetmişti, t bölgesine ideal olmuştu. Benim yangını hassasiyetimi en çabuk dindiren la roche posay cica hem balm hem gel olan.Anında etkili. Kore markası olarak da klairs midnight krem.Jel gibiymiş yapısı galiba. Bazen yanaklarımda yangı hissediyorum o zamanlarda kullanmak için alabilirim. Yorum için teşekkürler
La roche cica var sürüyorum ondan arada. Klairs baya pahalıydı öyle hatırlıyorumBen de hassas olduğum bir dönemde denemiştim işe yaratmıştı ama biraz yanaklarım gergin hissetmişti, t bölgesine ideal olmuştu. Benim yangını hassasiyetimi en çabuk dindiren la roche posay cica hem balm hem gel olan.Anında etkili. Kore markası olarak da klairs midnight krem.
Onda peptit falan da var peptit içeriğini de sevdiğim için sadece sakinleştirme kafasıyla bakmıyorum ona zaten peptit serumları da yüksek fiyatlı oluyor genelde.La roche cica var sürüyorum ondan arada. Klairs baya pahalıydı öyle hatırlıyorum
dermoskin yeterli olacaktırTamam canım aynen yağ bazlını sizden görmüştüm bunu almayı düşünüyorum..biride var ama ismini unutdum..o da sebetde.Bir sorumda var..dermoskin yeterlimi yoksa yine üstüne nemlendirici krem lazım?genelde nemlendirici krem ediyorum göz etrafı
arbutin için purest daha çok fayda sağlar kendisine(kuru olduğu için)Ben kullandım dermoskin arbutinden bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.
bu sadece nemlendirici hyaluronik o kadar başka işlevi yokKızlar bu kremi sipariş etmiştim..o zaman bunu mecbur kullanıcam..sonrada güneş kremi sürücem
Nemli cilde yani nemlendirmek lazım demekki önceden sonra dermoskin kullanmak..yoksa yalnışmı anladımdermoskin yeterli olacaktır
kremleri her zaman cilt nemliyken uygularsanız daha çok verim alırsınız kuruyken uygulamada daha çok kurutabilir birçok nemlendiricide hyaluronik bulunur bu ortamdaki tüm nemi çekerek nem sağlar sürüldüğü yer kuruysa cilt altındaki suyu çeker yani daha çok kurutur haberiniz olsun her zaman nemli cilde uygulanacak
bu sadece nemlendirici hyaluronik o kadar başka işlevi yok
Gün boyu kullanırım boşuna para verdimbu sadece nemlendirici hyaluronik o kadar başka işlevi yok
önerdiğim efechta kremde de göz kremi dermoskinde de hyaluronik var bunları nemli cilde uygulayacaksınız nem sadece nemlendiriciyle olmaz mesela yıkadınız yüzünüz hafif nemli o zaman süreceksiniz elinize bile kremi uygularken nemli uygulayın hafif ıslak anlamında dedim yaniNemli cilde yani nemlendirmek lazım demekki önceden sonra dermoskin kullanmak..yoksa yalnışmı anladım
Ayyy tamam canım anladım.Cok teşekkür ederim.Bu arada yeni bir urünler kullanırsanız bura yazın..Bende başlayım almaya .ilk sivilce için alıcam..İnşa Allah gecerönerdiğim efechta kremde de göz kremi dermoskinde de hyaluronik var bunları nemli cilde uygulayacaksınız nem sadece nemlendiriciyle olmaz mesela yıkadınız yüzünüz hafif nemli o zaman süreceksiniz elinize bile kremi uygularken nemli uygulayın hafif ıslak anlamında dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?